| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Ritkaaa Újonc

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
avnire Mester

|
Elküldve: 2007. Március 30. Péntek, 14:09 Hozzászólás témája: Re: Munkavállalói tapasztalatok |
|
|
| Ritkaaa írta: | http://www.surveymonkey.com/PreviewSurvey.asp?SID=3590555&T=0.1739584
http://www.surveymonkey.com/PreviewSurvey.asp?SID=3590559&T=0.7764224
http://www.surveymonkey.com/PreviewSurvey.asp?SID=3590610&T=0.1432157
Sziasztok!
Remélem nem sértem meg kérésemmel a házi szabályokat!
Szakdolgozatomat írom a Külkereskedelmi Főiskolán és segítséget szeretnék kérni!
A fenti három link egy 23 kérdésből álló kérdőív három részletére mutat. Szakdolgozatom témája az EU csatlakozás hatása a magyar munkaerő piacra ill. a fitalaok tapasztalatai az EU-ban. Ezért szeretnék megkérni mindenkit, akinek van 10 perce, hogy legyen kedves kitölteni a kérdőívet (10 percnél nem több), hogy szakdolgozatomat el tudjam készíteni)
Előre is köszönöm és hálás vagyok.
Üdvözlettel:
Rita |
Rita,
Lehet, hogy en vagyok nagyon bena, de nem talalom a kitoltendo kerdoivet.. Ha rakattintok a linkekre nekem nem jon le a kerdoiv.
Kuld el worldben az alabbi emailcimre: avnire@freemail.hu , kitoltom es visszakuldom neked.
Szivesen segitek, munkam soran en is sokszor ilyen kerdoivesdit, kitoltosdit csinalok, szomoru az alacsony return rate  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
avnire Mester

|
Elküldve: 2007. Március 30. Péntek, 15:12 Hozzászólás témája: Re: Munkavállalói tapasztalatok |
|
|
Probalgatom, de visszaugrik a konkret kerdoiv honlapjatol a surveymonkey alapoldalara.. es csak ez jon le:
http://www.surveymonkey.com/home.asp |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 863 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2007. Március 30. Péntek, 18:06 Hozzászólás témája: Re: Munkavállalói tapasztalatok |
|
|
Valoszinu, hogy csak akkor megy, ha regisztraltatod magad elobb.
Nekem sem ment, regisztralni meg lusta vagyok.
Es kulonben sem vagyok mar fiatal es plane nem vagyok "uj-hullam"-os.
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Ritkaaa Újonc

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
avnire Mester

|
Elküldve: 2007. Március 30. Péntek, 18:57 Hozzászólás témája: |
|
|
Kitoltottem. Delehet nem artott volna a piloting a kerdoivednek, van nehany kerdes, ahol elegge leredukalt lehetosegek kozul lehet valasztani, es nagyon lehet erezni, hogy a te velemenyedet nyomod at, aminek nem sok koze van az en velemenyemhez.. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Bonham Újonc

|
Elküldve: 2007. Március 30. Péntek, 20:58 Hozzászólás témája: |
|
|
| En is kitoltottem:-))) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Ritkaaa Újonc

|
Elküldve: 2007. Március 30. Péntek, 22:50 Hozzászólás témája: |
|
|
köszönöm, köszönöm
a kérdőívvel nem kívántam véleményt alkotni, de szivesen megosztom majd veletek az eredményeket...ami abszolút a tőletek adott válaszok alapján készül el
sajnos a kérdőívet csak három részletben tudtam elkészíteni, de már van négy lelkes kitöltőm
a válaszlehetőségek számán próbáltam javítani, de már nem ment...
Rita |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ocelan Újonc

|
Elküldve: 2007. Március 31. Szombat, 8:01 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok! Sajnos nincs időm átböngészni minden témát, ezért nagyon örülnék, ha vki közvetlenül segítene, vagy ha már a kérdéseimre volt válasz, megadná az elérési utat.
Bátyám kint dolgozik angliában, de mivel még elég friss a dolog, nem igazás tud angolul, így nem tud nekem jogi dolgokban választ adni. Kérdésem az lenne, ha én és feleségem szeretnénk kimenni, de teszem azt nejem áldott állapotban szeretne jönni, és ebből kifolyólag csak én dolgoznék, ő attól még maradhatna kint mint háztartásbeli, vagy kiutasítanák, mivel nem dolgozik? Valamint kapna-e ő ott a születendő gyerek után vmit, vagy örüljön,h kint lehet? Nagyon köszönöm előre is.
Mellesleg ha valahol létezik a neten magyarnyelvű angol jogszabályi gyűjtemény és vki tudja hogy hol találom, azt is megköszönném. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
avnire Mester

|
Elküldve: 2007. Március 31. Szombat, 12:14 Hozzászólás témája: |
|
|
| ocelan írta: | Sziasztok! Sajnos nincs időm átböngészni minden témát, ezért nagyon örülnék, ha vki közvetlenül segítene, vagy ha már a kérdéseimre volt válasz, megadná az elérési utat.
Bátyám kint dolgozik angliában, de mivel még elég friss a dolog, nem igazás tud angolul, így nem tud nekem jogi dolgokban választ adni. Kérdésem az lenne, ha én és feleségem szeretnénk kimenni, de teszem azt nejem áldott állapotban szeretne jönni, és ebből kifolyólag csak én dolgoznék, ő attól még maradhatna kint mint háztartásbeli, vagy kiutasítanák, mivel nem dolgozik? Valamint kapna-e ő ott a születendő gyerek után vmit, vagy örüljön,h kint lehet? Nagyon köszönöm előre is.
Mellesleg ha valahol létezik a neten magyarnyelvű angol jogszabályi gyűjtemény és vki tudja hogy hol találom, azt is megköszönném. |
Miert nem olvasod at a Bölcsi, ovi, suli temakorben irtakat? Kapasbol talalnal valaszt a kerdeseidre... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Ritkaaa Újonc

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ocelan Újonc

|
Elküldve: 2007. Április 2. Hétfő, 8:05 Hozzászólás témája: |
|
|
| Köszi mindenkinek! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
HenriettaWH V.I.P.

Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
|
Elküldve: 2007. Április 2. Hétfő, 14:09 Hozzászólás témája: |
|
|
Feleseged termeszetesen lehet itt. Sajnos semmifele juttatast nem fog kapni, mert ahhoz elotte itt dolgoznia kellett volna.
Magyar nyelvu angol jogszabalyi gyujtemeny aligha letezik. Angolt talasz vagy konyvtarban, vagy hasonlo helyen - neten kerestem regebben, de fizetni kell erte. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ocelan Újonc

|
Elküldve: 2007. Április 3. Kedd, 7:44 Hozzászólás témája: |
|
|
Értem.
Fizetőst én is találtam, de hála égnek, itt rengeteg segítőkész ember van, és elég sok hasznos infóhoz jutottam a régebbi hozzászólásokból. Mindenkinek köszönöm.
Még egy dolog: Az ottani Tesco-ban is 60.000 Ft a dolgozók fizetése? Na persze ez csak vicc volt.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
digweed81 Újonc

|
Elküldve: 2007. Április 3. Kedd, 9:59 Hozzászólás témája: |
|
|
Ez nagyon nem idevágó lesz,bocsi,de muszáj megkérdeznem vki tőlem nagyobb tudásut,hogy mennyi pénzzel érdemes megindulni???
Még nem tudom,hogy hol dolgoznék,meg hogy hova mennék csak Londonba. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|