| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Flari Újonc

|
Elküldve: 2007. Február 15. Csütörtök, 14:20 Hozzászólás témája: gépkocsivezetői "nyelvtan" |
|
|
| Egy rakás hirdetésben keresnek sofőrt, csak nem mindig értem, mihez. Tud valaki esetleg ajánlani egy oldalt, ahol meg tudom nézni, mi az a HIAB, ADR, HGV, CAT (=catepillar?), LGV, NLGV, stb.? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
majkur Újonc

Csatlakozott: Jan 17, 2007 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: Nagykovácsi, Magyarország
|
Elküldve: 2007. Február 15. Csütörtök, 17:37 Hozzászólás témája: |
|
|
hali!
Az adr veszélyes áru fuvarozás. Ezt azét tudom mert most csináltam meg, a hiab az meg egy daru márka általában teherautóra szerelve.
remélem legalább ebbe tudtam segíteni.
márk |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Maren Újonc

|
Elküldve: 2007. Március 28. Szerda, 11:24 Hozzászólás témája: |
|
|
Hello,
lehet, hogy nagyon buta dolgot kérdezek, de megkérdezem:
A "full" jogosítvány azt jelenti, hogy az összes kategóriát megszerezte a tulajdonosa? Cheers, maren  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 927 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2007. Március 28. Szerda, 13:34 Hozzászólás témája: |
|
|
| Maren írta: | Hello,
lehet, hogy nagyon buta dolgot kérdezek, de megkérdezem:
A "full" jogosítvány azt jelenti, hogy az összes kategóriát megszerezte a tulajdonosa? Cheers, maren  |
Nem. Az azt jelenti, hogy atment a vizsgan. Hulye egy rendszer, de itt vezethetsz provisional (== nem-full) jogsival is, amit a ket szep szemedre kipostaznak (persze nemi kezpenz befizetese utan). Aztan ezzel vezethetsz, mint tanulo, ha ul melletted valaki, akinek mar 3+ eves a jogsija es kitettetek az L-plate-et es egy plusz tukrot.
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RollR Újonc

|
Elküldve: 2007. Március 29. Csütörtök, 12:49 Hozzászólás témája: |
|
|
És a BE jogsit hogy hívják (vagyis a hivatásosét) ???
Ha vkinek BE és CE-s jogsija van akkor az mi?? Full-fullextra-driving-licence ?
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|