Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

gépkocsivezetői "nyelvtan"

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Angol jogsi
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Flari
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 15. Csütörtök, 14:20    Hozzászólás témája: gépkocsivezetői "nyelvtan" Hozzászólás az előzmény idézésével

Egy rakás hirdetésben keresnek sofőrt, csak nem mindig értem, mihez. Tud valaki esetleg ajánlani egy oldalt, ahol meg tudom nézni, mi az a HIAB, ADR, HGV, CAT (=catepillar?), LGV, NLGV, stb.?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
majkur
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 15. Csütörtök, 17:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hali!
Az adr veszélyes áru fuvarozás. Ezt azét tudom mert most csináltam meg, a hiab az meg egy daru márka általában teherautóra szerelve.
remélem legalább ebbe tudtam segíteni.
márk
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Maren
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 28. Szerda, 11:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello,
lehet, hogy nagyon buta dolgot kérdezek, de megkérdezem:
A "full" jogosítvány azt jelenti, hogy az összes kategóriát megszerezte a tulajdonosa? Cheers, maren Zavarban levő
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2007. Március 28. Szerda, 13:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Maren írta:
Hello,
lehet, hogy nagyon buta dolgot kérdezek, de megkérdezem:
A "full" jogosítvány azt jelenti, hogy az összes kategóriát megszerezte a tulajdonosa? Cheers, maren Zavarban levő

Nem. Az azt jelenti, hogy atment a vizsgan. Hulye egy rendszer, de itt vezethetsz provisional (== nem-full) jogsival is, amit a ket szep szemedre kipostaznak (persze nemi kezpenz befizetese utan). Aztan ezzel vezethetsz, mint tanulo, ha ul melletted valaki, akinek mar 3+ eves a jogsija es kitettetek az L-plate-et es egy plusz tukrot.
-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
RollR
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 29. Csütörtök, 12:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

És a BE jogsit hogy hívják (vagyis a hivatásosét) ???
Ha vkinek BE és CE-s jogsija van akkor az mi?? Full-fullextra-driving-licence ?
Zavarban levő
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Angol jogsi Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban