Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

kérdések
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
verheff
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 13. Kedd, 15:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!!!

Áprilisban szeretnék kimenni Londonba elsősorban nyelviskolába.
Hallottam hogy vannak ingyenes nyelviskolák,ezzel kapcsolatban lécci
írjátok meg hogyan lehet bekerülni és tudtok-e valamilyen szállásban
segíteni??? Előre is köszönöm mindenkinek. Üdv.Ervin.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
arrival
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 14. Szerda, 11:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

verheff írta:
Sziasztok!!!

Vannak, igen.
Keress rá a neten.
A szállásra úgyszintén.

Nemértem, ha valaki ki akar jönni, annyit miért nem tesz az ügy érdekében, hogy pl. visszaolvas a fórumon, vagy keres a neten valamit.
Vissza az elejére
cytina
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Március 14. Szerda, 11:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

verheff írta:
Sziasztok!!!

Nagyon sok ingyenes nyelvsuli van, a bekerules pedig valtozo. Sok embertol hallottam, hogy mar egy eve bejelentkezett es meg mindig kuldozgetik neki a levelet, hogy meg mindig nincs hely szamara. En voltam olyan suliban, ahol hetfon megirtam a tesztet es szerdan mar kezdhettem. Mindenhol van egy tesztiras, ahol eldontik, melyik csoportba fogsz kerulni. Nehol van szobeli elbeszelgetes is, mert irasban es szoban eltero lehet a tudasod.
A szallas pedig... Valogathatsz kedvedre, attol fuggoen, hogy melyik reszen talalsz nyelvsulit.
Vissza az elejére
verheff
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 14. Szerda, 17:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!!!

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!!
Vissza az elejére
hunworker
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 18. Vasárnap, 9:40    Hozzászólás témája: IT work ASAP? lehet? Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok,
Vannak a neten jó szellemi állások, www.cwjobs.co.uk vagy www.gisajob.co.uk, és százával találok jól fizető állásokat, amiket be tudnék tölteni, de az érdekelne, hogy ezek mennyire valósak?
Ha pl. kimegyek blindre, és ott bemegyek egy állásközvetítőhöz, akkor az adatbázisban lévő több tucatnyi nem túl magas, de elfogadható fizetésű állásból tudna-e nekem akár egyet is azonnal kiközvetíteni, ahová elmehetek, és ha jól szerepeltem, akkor azonnal fel is vennének?
- Mennyire ''kerülik'' a magyarokat? - Valaki valahol azt írta, hogy magyar számmal hiába pályázott egy állásra, nem hívták fel, mert magyar volt +36....
----
Feltételezem, akik Londonban hetek óta állást keresnek, azok max. érettségivel, egy szakmával mennek, esetleg kevés angollal.
Mennyire kapósak a magyar informatikusok? Azoknak dögivel van állás a fenti linkeken, ők akár az utcáról besétálhatnak és ASAP kezdhetnek?
----
Fontos: Lehet-e kezdeni havifixes állásban a hónap közepén? és mikor van általában fizetés, ahol havi fizetést adnak meg? és az mikorra ér a számlára?
Tehát azon agyalok, ha hónap közepén kimegyek, akkor hamarabb kapok fizetést, és nem kell otthon eladni a .....t, hogy kibírjam 2 hónapig magyar fizuból angol környezetben. mert 2 hónap azért Londonban, min. 4-500.000 Ft, ami nem kevés itthon összeszedegetve...

Üdv.Tom
Vissza az elejére
sika
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 19. Hétfő, 14:49    Hozzászólás témája: rendőrség Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok
Tanácsot szeretnék kérni egy igen szokatlan témában.A párom már 10 éve rendőr és ki szeretnénk menni angliába élni de nem tudjuk hogy van-e esélye a szakmályában elhelyezkedni kint egy kis idő után a megfelelő nyelvizsgával és esetleg átképzéssel.Ha valaki tud erről valamit vagy tudja hogy kihez forduljak légyszi segitsen.
Vissza az elejére
Maren
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 19. Hétfő, 19:20    Hozzászólás témája: Re: rendőrség Hozzászólás az előzmény idézésével

sika írta:
Sziasztok
Tanácsot szeretnék kérni egy igen szokatlan témában.A párom már 10 éve rendőr és ki szeretnénk menni angliába élni de nem tudjuk hogy van-e esélye a szakmályában elhelyezkedni kint egy kis idő után a megfelelő nyelvizsgával és esetleg átképzéssel.Ha valaki tud erről valamit vagy tudja hogy kihez forduljak légyszi segitsen.

Indulj el a HOME OFFICE.GOV.UK honlapról, biztosan megtalálod a választ.
Maren
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2007. Március 21. Szerda, 9:53    Hozzászólás témája: Re: rendőrség Hozzászólás az előzmény idézésével

sika írta:
Sziasztok

Biztosan atveszik, rendoroket mindig keresnek. Mar nem kell allampolgarnak lenni ahhoz, hogy valaki rendor lehessen.

Szerintem a www.direct.gov.uk oldalon talalsz felvilagositast.
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2007. Március 21. Szerda, 10:46    Hozzászólás témája: Re: rendőrség Hozzászólás az előzmény idézésével

HenriettaWH írta:
sika írta:
Sziasztok

Biztosan atveszik, rendoroket mindig keresnek. Mar nem kell allampolgarnak lenni ahhoz, hogy valaki rendor lehessen.

Szerintem a www.direct.gov.uk oldalon talalsz felvilagositast.

Vagy itt: http://www.policecouldyou.co.uk/
Ez a hivatalos recruiting web-site.

Basic guidelines for applicants
As you might imagine, applicant guidelines are fairly comprehensive, but here are a few highlights:

there are no minimum or maximum height requirements
there is no formal educational requirement, but you will have to pass written tests
you must be either a British Citizen, a citizen of the EU or other states in the EEA, or a Commonwealth citizen or foreign national with indefinite leave to remain in the UK
although you may still be eligible to join the police service if you have minor convictions/cautions, there are certain offences and conditions that will make you ineligible. If you are at all unsure, contact your chosen force for more information.
you must physically and mentally be able to undertake police duties

-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
radika
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Március 22. Csütörtök, 14:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

És még az időzítés is titeket segíthet... Nagyon boldog

Ez a mai The Times-ban van:

"Reid urges police to take on more ethnic officers

The Home Secretary called on police yesterday to accelerate their recruiting of black and Asian officers, despite warnings from chief constables that it will take at least 17 years to reach government targets.

The gulf between John Reid and police forces emerged yesterday as Home Office figures showed that ethnic recruits still represent less than 4 per cent of the 143,000 strength.

The figures for the 43 forces in England and Wales in 2005-06 show that there were 5,236 officers — 3.7 per cent — from ethnic backgrounds, against 3.5 per cent the year before.

The Home Office has told forces that by 2009 the ethnic background of their manpower must mirror the make-up of the populations they police. This would mean 7 per cent nationally.

In the introduction to a report on recruiting across the police, prisons and other services, Mr Reid said: “We still have a long way to go until all the Home Office’s service areas are properly representative of the communities we serve.”"
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
szega
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 23. Péntek, 11:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Egy kérdésem lenne.

Olvastam, hogy itthon kockázatos közvetítő irodákkal munkát kerestetni.

És mi a helyzet, ha mondjuk caterer.com-on vagy gumtree-n talált hirdetésekre reagálunk? Úgy értem azoknak a felét maga a munkaadó adje fel, saját maga, a másik felét odaadják ügynökségnek, és az ügynökség hirdeti.

Ezekkel mi ujság? Ezek megbizhatóak? Igy lehet eredményes az álláskeresés?

Olvastam, meg tudom is, hogy a legjobb ha tényleg kint keresel helyben melót. De ennek ugye az a hátulütője, hogy úgy kel kimenned hogy nincs semmid, és bizni abban, hogy a legjobb esélyed a munkatalálásra ugy van ha ott vagy helyben. Így eredményesebb mint itthonról, nem?

Én voltam már Írországban egy nyárra dolgozni, teljesen egyedül, szoval annyira nem félek, mert nem vagyok egy elveszett ember, jól beszélek angolul, van szakmai tapasztalatom, csak mégis nyugodtabb lenne a lelkem ha ugy mennék ki Angliába hogy már van valami, vagy tudom hogy lesz.

Előre is köszi az esetleges válaszokat:)
Vissza az elejére
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2007. Március 25. Vasárnap, 8:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

radika írta:
És még az időzítés is titeket segíthet... Nagyon boldog

Ez a mai The Times-ban van:

"Reid urges police to take on more ethnic officers

The Home Secretary called on police yesterday to accelerate their recruiting of black and Asian officers, despite warnings from chief constables that it will take at least 17 years to reach government targets.

The gulf between John Reid and police forces emerged yesterday as Home Office figures showed that ethnic recruits still represent less than 4 per cent of the 143,000 strength.

The figures for the 43 forces in England and Wales in 2005-06 show that there were 5,236 officers — 3.7 per cent — from ethnic backgrounds, against 3.5 per cent the year before.

The Home Office has told forces that by 2009 the ethnic background of their manpower must mirror the make-up of the populations they police. This would mean 7 per cent nationally.

In the introduction to a report on recruiting across the police, prisons and other services, Mr Reid said: “We still have a long way to go until all the Home Office’s service areas are properly representative of the communities we serve.”"

Ezzel csak egy gond van, hogy az ethnic background alatt szinesbőrűeket értenek, és nem fehéreket. Természetesen az, hogy valaki nem brit fehér, előnyt jelent.
Vissza az elejére
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Március 25. Vasárnap, 16:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

valahol olvastam, hogy észak-Írországba vallási kvóta miatt keresnek római-katolikus vallású rendőröket, persze lengyelek mennek ezerrel!

@szega: hát sajnos semmi nem stabil, és az se, ha épp vmiből nagy kampányszerű melósfelvétel van,pl. 2-3 hét alatt lecsenghet. Ahol én voltam, mire megérkeztem, híre-hamva nem volt a picking-packing melóknak, pedig elhoztam olyan helyi lapot, ahol féloldalon hírdetik... Ha van szakmai tapasztalat, stb.eures.hu-ba beregizhetsz, de nagyon sokáig fog tartani,rengeteg a logikátlanság, de az melóhírdetés-gyűjtőnek számít,helyetted csemegéz, beállítás alapján. De jobb, ha te is benne keresel. (elvben cégek belenéznek a feltett cv-be) Állítólag már volt aki rajtuk keresztül ment ki.... csak éppen vendéglátózik 10 éve, több országban volt, és végül ciprusra ment.

Írországban milyen volt?

UI: készülj fel, hogy mint Maon,Angliában,Londonban is sok trükk van: megadott telószám üzenetrögzítős, vagy külddj levelet, rosszabb esetben a céges ember leteszi a telót, csak úgy... (ezt már megírtam valahol... csak céges címet akartam megtudni, de neki ez is sok volt...ne feleddjük,nem csak mi vagyunk bevándorlók !)
Vissza az elejére
szega
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 26. Hétfő, 7:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Írorszég nagyon jó volt. Egy kicsi faluban voltam az ország közepén, a semmi kellős közepében.

Jó volt a meló, a fizetés is, kedvesek voltak az emberek.

Ha van konkrét kérdésed, mondd csak:)
Vissza az elejére
Pepppeee
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Július 18. Szerda, 14:01    Hozzászólás témája: CV? Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok...

Szeptemberben tervezek Londonba utazni...kezdetben vendéglátásban, üzleti eladóként stb. szeretnék dolgozni...

Kérdésem az lenne hogy milyen stílusban érdemes CV-t írni? Vázlatosan vagy mondatszerűen, fényképpel vagy fénykép nélkül?

Minden hasznos tanácsot szívesen fogadok.

Előre is köszönöm az infokat Mosoly

p
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Következő
7 / 12 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban