| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Pinky Újonc

|
Elküldve: 2007. Március 20. Kedd, 18:05 Hozzászólás témája: Munka |
|
|
Sziasztok!
Brentwoodban (Essex) a Belgique nevu kavezo - cukraszda teljes munkaidos felszolgalot keres. A munkabeosztas valtozo, hetkoznapokat es hetvegeket is erint. Feladatok: kave - es szendvicskeszites, felszolgalas valamint a szokasos esti takaritas. A bolt reggel 8-kor nyit es este 6-kor zar, tehat a munkabeosztas ezen belul mozog. (18.30. az utolso beosztas.) Az ebedrol nem kell gondoskodni, mert ezt a bolt allja, s emellett az ebedidot fizetik is A legkor jo, en ajanlom mindenkinek aki ilyen jellegu munkat keres.
Jelentkezes a boltban, oneletrajzzal lehet. Elerhetoseg:
Brentwood (Essex)
6a High Street
CM14 4AB
Brentwood megkozelitese: a Liverpool Streetrol indulo, Shenfield fele tarto vonattal lehet elerni. [/b] |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2007. Március 22. Csütörtök, 6:59 Hozzászólás témája: |
|
|
Most találtam, ne engem keress, hanem a megadott számot:
London
Lakas felujitasra keresek szakembereket, furdoszobteljes felujitasara, fetes, mazolas illetve parkettazas Marc 30-i kezdes 07825216130 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2007. Március 22. Csütörtök, 7:00 Hozzászólás témája: |
|
|
Most találtam, ne engem keress, hanem a megadott számot:
Hotel munkak
Keresek szobaasszonyokat, szobafonokoket, head housekeeper-eket folyamatos kezdessel Londonban es azon kivul hotelekbe. http://www.foremostservices.hu 07910 35 97 06 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2007. Március 22. Csütörtök, 7:01 Hozzászólás témája: |
|
|
Most találtam, ne engem hívj hanem a megadott számot!
Ibiza. 1Month. Au-Pair. Call NOW!
Here is a job I always wanted to do when I was an au-pair: Lovely family of four (young, easy going parents, boys 2 and 5) is going on a holiday to IBIZA between 13 July and 10 August 2007. They are going to share a villa with another family (with a Slovakian Nanny) and therefore there is an excellent opportunity for YOU, if you are an experienced au-pair (or nanny, or teacher)!! I sometimes babysit for this family and I know them – do not worry about this. Please contact Kat(i) on 0774 222 1991 after 6.30pm. Please note that you must be able to see the family in London soon, so if you are reading this from Hungary, please do not apply. I am happy to discuss more details on the phone. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
avnire Mester

|
Elküldve: 2007. Március 22. Csütörtök, 19:56 Hozzászólás témája: |
|
|
Most találtam, ne engem hívj hanem a megadott számot! Es emailt se irj legyszi
Figyelem! Varom mindazok jelentkezeset aki rendelkezik jogositvannyal es szeret vezetni! London es kornyeki szemely szallitasra. Rugalmas munkaido, gyors es gyszeru penz szerzesi lehetoseg! Gepjarmu kedvezmenyesen atveheto es valaszthato arkategoria! ASAP!!!! 07824556889 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
dydand Haladó

|
Elküldve: 2007. Március 23. Péntek, 9:38 Hozzászólás témája: |
|
|
ASAP? Már több helyen is olvastam ezt a kifejezést, de nem tudom mi az..  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 927 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2007. Március 23. Péntek, 9:49 Hozzászólás témája: |
|
|
| dydand írta: |
ASAP? Már több helyen is olvastam ezt a kifejezést, de nem tudom mi az..  |
As Soon As Possible.
HTH
seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
dydand Haladó

|
Elküldve: 2007. Március 23. Péntek, 10:00 Hozzászólás témája: |
|
|
| seci írta: |
As Soon As Possible.
|
Áááááá, erre gondolhattam volna...
Köszönöm! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Beus83 Újonc

|
Elküldve: 2007. Március 23. Péntek, 13:24 Hozzászólás témája: |
|
|
| Enci írta: | Mivel ez az állást kínál topik maradjunk témánál. Most találtam:
Sziasztok! marcius vegetol atado egy barback melo /poharszedes, asztal leszedes, stb... /! A hely jo, a penz is, jatt van, kaja van:)!! pentek 07pm-02pm szombat04pm-02pm vasarnap04pm-12pm Alap angol szukseges, NI kartya, bankszamla sem art....ja, persze legyel megbizhato, lelkes, hogy ne hozz szegyent "a Magyarokra" Ha van pultus gyakorlatod, ismered a "till"-t, jol kommunikalsz, esetleg van lehetoseged tobb melora is. ha erdkel a melo irj "melo" jeligevel.. nem en dontok az ugyben, majd a manager telefonal. www.locksidelounge.com Udv |
Jelige: "melo"
Szia!
Engem érdekelne ez a barback munka, vagy akármi más ami akad. Lelkesedéssel, munkabírással nincs gond. Gyakorlatom is van. (pultos, felszolgáló) Ha bármi lehetőség van, kérlek írj (e-mailemre), vagy hívj. Nevem :Kolonics Beáta Tel.:07907945360 E-MAIL: kolonics.beata@googlemail.com |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
csador Újonc

|
Elküldve: 2007. Március 24. Szombat, 0:42 Hozzászólás témája: |
|
|
hello mindenkinek.
erről az endrei zsolt féle munkáról tud valaki valami konkrétat, mert szerintem nem valódi, de ha mégis, nem akarok lemaradni róla. én kérdeztem tőle a cég nevét, de azt mondta, hogy majd a szerződésben benne lesz (ez már így magában gyanús). aki regisztrált a munkára, tud már valamit az utazásról?
légyszi írjatok, fontos lenne minél hamarabb. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
HenriettaWH V.I.P.

Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
|
Elküldve: 2007. Március 25. Vasárnap, 8:53 Hozzászólás témája: |
|
|
Most találtam a helyi újságban:
Couple wanted
Handy pertson / Gardener and Cook / Housekeeper. No previous experience necessary. Non smokers, no dependent children. Weekly wage, accommodation and car provided. Rural location.
For details send CV to:
PO Box A0192H
The Comet, Primett Road, Stevenage, Herts SG1 3EE |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sommelier Újonc

|
Elküldve: 2007. Március 29. Csütörtök, 0:37 Hozzászólás témája: Éttermi munka |
|
|
Sommelier és commis sommelier állásra keres jelentkezőket az étterem, ahol dolgozom. Butlers Wharf Chop House. tradicionális angol konyha, egy nagyobb étteremlánc tagja. Heti 6-7 shift, fizetés 19,000/13,000 font évente. Hajtós, de a megfelelő jelentkezőnek "nyugdíjas" állás. Érdeklődni: rtozser@yahoo.com vagy, ha nem dolgozom a +447818865675 telefonon lehet elérni.
UI: ha nem tudod, mit jelent a szó, sommelier, kérlek ne hívj.
Robi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Peter25 Újonc

|
Elküldve: 2007. Március 31. Szombat, 14:41 Hozzászólás témája: Personal Shopper |
|
|
Üdv!
Elegem van a sok lengyelből (92%) a munkahelyemen, ha van kedvetek, gyertek:
a cég Hatfield-ben van (Londontól északra). Egy nagy raktárban termékeket kell felszedegetni kézitrolira, vagy futószalag mellett ládákba belepakolni a termékeket. 7 font az alapbér, ha éjszaka akarsz, akkor 8.36 font 22.00-6.00-ig. Napi 10 óra munka ha éjszakás vagy, ekkor viszont csak 4 nap munka. Túlóra 1,5x pénz.
http://corporate.ocado.com/careers/lm032.html
Hívjátok fel a számot (automata), hagyjátok meg a nevetek, címetek, kaptok postán egy app. formot, kitöltitek és be fognak hivni interjúra. Ha az is sikerül akkor lehetőségetek van az 1 hetes tréningre, ami alatt szerződést kaptok.
Én csak emailra tudok válaszolni!
Peter |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RollR Újonc

|
Elküldve: 2007. Április 1. Vasárnap, 13:55 Hozzászólás témája: |
|
|
Hi Peter25!
Kemény meló nagyon? Vagy el tud az ember dolgozni benne évekig? Lehet hogy megérné váltani. Nők is tudnák csinálni? Emailt nem írtál. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Peter25 Újonc

|
Elküldve: 2007. Április 2. Hétfő, 20:14 Hozzászólás témája: hi |
|
|
Üdv!
A munkát nők is végezhetik, végzik is és csinosak is. Ebből következően annyira nem nehéz a munka, de sokat kell menni ha a trolis munkára osztanak be. A troli az elég nagy, 8-12 láda van rajt, attól függően h melyik szintre kerülsz. A próbaidő alatt ahogy én látom (nekem is ez a 4edik hetem) produkálni kell, de utánna lehet lazítani a munkatempón. A futószalagos részleg könnyebb. De hogy kit hova osztanak be és mi alapján azt nem tudom. Ja és a hőmérséklet 0-5fok elég sok helyen, ezért valószínűleg ilyen hőmérsékleten fogsz dolgozni, de ha szerencsés vagy, bekerülhetsz meleg helyre is. Aki szereti a hideget, az mehet a fagyasztó részlegbe is (-26fok) 40p-ért többért óránként.
Nyelvtudás egy kicsit több kell mint pl egy konyhán. Ha megérted mit mondanak kb, az már jó.
Úgyhogy gyertek, egy próbát megér. Csak ahogy hallom, most nem volt már tréning 3 hete.
P |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|