| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
londonjob Újonc

|
Elküldve: 2007. Március 16. Péntek, 16:47 Hozzászólás témája: 4-5 csillagos szállodai munkák, akár angoltudás nélkül is! |
|
|
| Kiváló személyes kapcsolatnak köszönhetően pár nap alatt dolgozni kezdhetsz London 4-5 csillagos belvárosi szállodáinak egyikében. Angoltudás nélkül megszerezhető állások: Takarítás, mosogatás, építkezésen segédmunkás. Angoltudással: recepciós, felszolgáló. Szükség van továbbá masszőrökre, manikűr-pedikűrösre is. Hivatalos szerződés, NI number, bankszámlanyitás. Interjú, szerződéskötés, munkábaállás kb. 5-7 nap alatt! További információk, feltételek és a következő interjú időpontja ezen az email címen kérhető: webmeeting (kukac) gmail.com |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Cintia Újonc

Csatlakozott: Feb 08, 2007 Hozzászólások: 27 Tartózkodási hely: New Malden
|
Elküldve: 2007. Március 23. Péntek, 23:32 Hozzászólás témája: Re: 4-5 csillagos szállodai munkák, akár angoltudás nélkül i |
|
|
| londonjob írta: | | Kiváló személyes kapcsolatnak köszönhetően pár nap alatt dolgozni kezdhetsz London 4-5 csillagos belvárosi szállodáinak egyikében. Angoltudás nélkül megszerezhető állások: Takarítás, mosogatás, építkezésen segédmunkás. Angoltudással: recepciós, felszolgáló. Szükség van továbbá masszőrökre, manikűr-pedikűrösre is. Hivatalos szerződés, NI number, bankszámlanyitás. Interjú, szerződéskötés, munkábaállás kb. 5-7 nap alatt! További információk, feltételek és a következő interjú időpontja ezen az email címen kérhető: webmeeting (kukac) gmail.com |
Hát azért ezt megnézném! Eddigi helyeimen a mosogatók is beszéltek LEGALÁBB alapfokon! A kulcsszó meg hogy a következő interjú időpontja. 1. a jelentkezés is interjúnak számít? mert az megint érdekes
2. még közel sem biztos, hogy felveszik (a következő interjú miatt)
Ráadásul gondolom nem a jelentkezők "két szép szeméért" mozgosítod "kiváló személyes kapcsolataidat" |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
londonjob Újonc

|
Elküldve: 2007. Március 24. Szombat, 20:55 Hozzászólás témája: |
|
|
Kedves Cintia. Néhány pozíció van angoltudás nélkül. Főleg segédmunkák, (most épp 50 fiúnak) Egyébként meg nem magyarázkodom. Nincs miért. Ez az információ azoknak való, akik szeretnének élni vele. A többieknek nem kötelező - még elolvasni sem. Én tudom pontosan hogy mit kínálok, ennyi nekem elég. Meg azoknak is, akik pár nap alatt álláshoz jutnak. Meggyőződésem, hogy ehhez hasonlót csak nagyon kevesek tudnak kínálni. Ez nem kérkedés, hanem tény. És örülök, mert már sokan örülnek hogy van biztos munkájuk  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Maren Újonc

|
Elküldve: 2007. Március 24. Szombat, 21:30 Hozzászólás témája: Re: 4-5 csillagos szállodai munkák, akár angoltudás nélkül i |
|
|
| Cintia írta: | | londonjob írta: | | Kiváló személyes kapcsolatnak köszönhetően pár nap alatt dolgozni kezdhetsz London 4-5 csillagos belvárosi szállodáinak egyikében. Angoltudás nélkül megszerezhető állások: Takarítás, mosogatás, építkezésen segédmunkás. Angoltudással: recepciós, felszolgáló. Szükség van továbbá masszőrökre, manikűr-pedikűrösre is. Hivatalos szerződés, NI number, bankszámlanyitás. Interjú, szerződéskötés, munkábaállás kb. 5-7 nap alatt! További információk, feltételek és a következő interjú időpontja ezen az email címen kérhető: webmeeting (kukac) gmail.com |
Hát azért ezt megnézném! Eddigi helyeimen a mosogatók is beszéltek LEGALÁBB alapfokon! A kulcsszó meg hogy a következő interjú időpontja. 1. a jelentkezés is interjúnak számít? mert az megint érdekes
Nem értem miért kell ilyen udvariatlanul válaszolni egy üzleti ajánlat -tételre? Nem kell mindenkit azonnal bűnözőként kezelni! Én például írtam egy e-mail-t a megadott címre, amire kaptam egy normális választ. Semmi durva szóváltás. Cheers
Ráadásul gondolom nem a jelentkezők "két szép szeméért" mozgosítod "kiváló személyes kapcsolataidat" |
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Maren Újonc

|
Elküldve: 2007. Március 24. Szombat, 21:35 Hozzászólás témája: Re: 4-5 csillagos szállodai munkák, akár angoltudás nélkül i |
|
|
| Maren írta: | | Cintia írta: | | londonjob írta: | | Kiváló személyes kapcsolatnak köszönhetően pár nap alatt dolgozni kezdhetsz London 4-5 csillagos belvárosi szállodáinak egyikében. Angoltudás nélkül megszerezhető állások: Takarítás, mosogatás, építkezésen segédmunkás. Angoltudással: recepciós, felszolgáló. Szükség van továbbá masszőrökre, manikűr-pedikűrösre is. Hivatalos szerződés, NI number, bankszámlanyitás. Interjú, szerződéskötés, munkábaállás kb. 5-7 nap alatt! További információk, feltételek és a következő interjú időpontja ezen az email címen kérhető: webmeeting (kukac) gmail.com |
-tételre?
|
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Csak Újonc

|
Elküldve: 2007. Március 26. Hétfő, 14:04 Hozzászólás témája: |
|
|
| londonjob írta: | Kedves Cintia. Néhány pozíció van angoltudás nélkül. Főleg segédmunkák, (most épp 50 fiúnak) Egyébként meg nem magyarázkodom. Nincs miért. Ez az információ azoknak való, akik szeretnének élni vele. A többieknek nem kötelező - még elolvasni sem. Én tudom pontosan hogy mit kínálok, ennyi nekem elég. Meg azoknak is, akik pár nap alatt álláshoz jutnak. Meggyőződésem, hogy ehhez hasonlót csak nagyon kevesek tudnak kínálni. Ez nem kérkedés, hanem tény. És örülök, mert már sokan örülnek hogy van biztos munkájuk  |
Sziasztok!
Igen londonjob, pontosan tudod, hogy mit kínálasz és mennyiért!!!
Persze, ezt a "remek" üzletet idehaza űzöd,mert ezért kint büntetnek!!
200 fontot kérnek mindenkitől.. és sajnos sokan be is dőlnek.. és kimennek a vakvilágba... Én dolgoztam már kint, így, velük, biztos, hogy nem mennék, de persze ezt mindenki döntse el maga!
Csak én ugy tartom fernek, ha teljes tájékoztatást adnak, tehát a hírdetésbe bele lehetne fogalmazni a 200 fontot.. bár már eleve ez is elgondolkoztató, vajon mért nincs belefogalmazva?!
Igen, ehhez hasonlót nagyon kevesek tudnak ajánlani, azon kevesek, akik szintén olyan pénz éhesek, mint ti!
Nagy segítség vagytok!
Ugy szeretném, ha egyszer az ilyen emberek (?!) végig gondolnák a helyzetet, hogy vajon, aki elszánja magát és külföldre megy dolgozni az mért teszi????? Biztos nem azért, mert van pénze.. pénze, hogy állásért fizessen... nem elég hogy elhagyja a hazáját, ti még pénzzel is lehuzzátok, ez ám a nagy segítség!!!
Én személy szerint még azt sem zárom ki, hogy csak a pénzt szedik be... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Maren Újonc

|
Elküldve: 2007. Március 26. Hétfő, 16:51 Hozzászólás témája: |
|
|
| Csak írta: | | londonjob írta: | Kedves Cintia. Néhány pozíció van angoltudás nélkül. Főleg segédmunkák, (most épp 50 fiúnak) Egyébként meg nem magyarázkodom. Nincs miért. Ez az információ azoknak való, akik szeretnének élni vele. A többieknek nem kötelező - még elolvasni sem. Én tudom pontosan hogy mit kínálok, ennyi nekem elég. Meg azoknak is, akik pár nap alatt álláshoz jutnak. Meggyőződésem, hogy ehhez hasonlót csak nagyon kevesek tudnak kínálni. Ez nem kérkedés, hanem tény. És örülök, mert már sokan örülnek hogy van biztos munkájuk  |
Sziasztok!
Igen londonjob, pontosan tudod, hogy mit kínálasz és mennyiért!!!
Persze, ezt a "remek" üzletet idehaza űzöd,mert ezért kint büntetnek!!
200 fontot kérnek mindenkitől.. és sajnos sokan be is dőlnek.. és kimennek a vakvilágba... Én dolgoztam már kint, így, velük, biztos, hogy nem mennék, de persze ezt mindenki döntse el maga!
Csak én ugy tartom fernek, ha teljes tájékoztatást adnak, tehát a hírdetésbe bele lehetne fogalmazni a 200 fontot.. bár már eleve ez is elgondolkoztató, vajon mért nincs belefogalmazva?!
Igen, ehhez hasonlót nagyon kevesek tudnak ajánlani, azon kevesek, akik szintén olyan pénz éhesek, mint ti!
Nagy segítség vagytok!
Ugy szeretném, ha egyszer az ilyen emberek (?!) végig gondolnák a helyzetet, hogy vajon, aki elszánja magát és külföldre megy dolgozni az mért teszi????? Biztos nem azért, mert van pénze.. pénze, hogy állásért fizessen... nem elég hogy elhagyja a hazáját, ti még pénzzel is lehuzzátok, ez ám a nagy segítség!!!
Én személy szerint még azt sem zárom ki, hogy csak a pénzt szedik be... |
Az Európai Unió minden országában illegális a "munkahely árusítása" pénzért vagy más ellenszolgáltatásért. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
avnire Mester

|
Elküldve: 2007. Március 26. Hétfő, 18:04 Hozzászólás témája: |
|
|
| Idézet: | | Az Európai Unió minden országában illegális a "munkahely árusítása" pénzért vagy más ellenszolgáltatásért |
Az iwiw-en az aprok kozott jopar lelkes es segitokesz honfitars ajanlja fel szolgaltatasait, es jo kapcsolatait es ajanl munkat nem csekelyke penzert azoknak a balfekeknek, akik hajlandoak pl 200 fontot kifizetni erte. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Maren Újonc

|
Elküldve: 2007. Március 27. Kedd, 12:20 Hozzászólás témája: |
|
|
| avnire írta: | | Idézet: | | Az Európai Unió minden országában illegális a "munkahely árusítása" pénzért vagy más ellenszolgáltatásért |
Az iwiw-en az aprok kozott jopar lelkes es segitokesz honfitars ajanlja fel szolgaltatasait, es jo kapcsolatait es ajanl munkat nem csekelyke penzert azoknak a balfekeknek, akik hajlandoak pl 200 fontot kifizetni erte. |
Attól még lehet illegális, valószínűleg a számlát, ha adnak, szállás közvetítésről vagy valami hasonlóról állítják ki.
Mindenkinek azt tanácsolnám, hogy próbálkozzon saját erejéből munkát találni. Persze lehetnek kivételek is, próba szerencse. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Maren Újonc

|
Elküldve: 2007. Március 27. Kedd, 13:52 Hozzászólás témája: 4-5 csillagos szállodai munkák, akár angoltudás nélkül is! |
|
|
| "Külföldre irányuló magán-munkaközvetítői tevékenység folytatása során be kell tartani annak az országnak a magán-munkaközvetítői tevékenység folytatására vonatkozó jogszabályait, amelyben történő munkavállalás elősegítésére a magán-munkaközvetítői tevékenység irányul." Ez volt a jogszabály. Tehát mivel "in the UK" tilos munkaközvetítésért pénzt kérni, senki nem teheti meg, még a magyarok sem. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Csak Újonc

|
Elküldve: 2007. Március 27. Kedd, 18:39 Hozzászólás témája: Re: 4-5 csillagos szállodai munkák, akár angoltudás nélkül i |
|
|
| Maren írta: | | "Külföldre irányuló magán-munkaközvetítői tevékenység folytatása során be kell tartani annak az országnak a magán-munkaközvetítői tevékenység folytatására vonatkozó jogszabályait, amelyben történő munkavállalás elősegítésére a magán-munkaközvetítői tevékenység irányul." Ez volt a jogszabály. Tehát mivel "in the UK" tilos munkaközvetítésért pénzt kérni, senki nem teheti meg, még a magyarok sem. |
Szia Maren!
Köszönjük szépen a pontos információt!
Már csak egy feljelentés kell nekik... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sommelier Újonc

|
Elküldve: 2007. Március 29. Csütörtök, 0:38 Hozzászólás témája: Éttermi munka |
|
|
Sommelier és commis sommelier állásra keres jelentkezőket az étterem, ahol dolgozom. Butlers Wharf Chop House. tradicionális angol konyha, egy nagyobb étteremlánc tagja. Heti 6-7 shift, fizetés 19,000/13,000 font évente. Hajtós, de a megfelelő jelentkezőnek "nyugdíjas" állás. Érdeklődni: rtozser@yahoo.com vagy, ha nem dolgozom a +447818865675 telefonon lehet elérni.
UI: ha nem tudod, mit jelent a szó, sommelier, kérlek ne hívj.
Robi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
WinneTWO Mester

Csatlakozott: Feb 01, 2007 Hozzászólások: 137 Tartózkodási hely: Wimbledon Park
|
Elküldve: 2007. Március 29. Csütörtök, 12:53 Hozzászólás témája: |
|
|
Vegigolvastam ezt az oldalt es kajakra ki vagyok akadva. Meg veszi a batorsagot az ilyen, hogy itt hirdesse magat, sot, meg nekiall vitatkozni a jozan gondolkodasu, tapasztalt emberekkel. Bar Csak 200 fontos hozzaszolasa utan ugy latszik vette a lapot es nem tolta ide megegyszer a kepet...
Csak, akarcsak magamat ideznem!
Neked pedig "kedves" londonjob en azt kivanom, hogy az a feljelentes mihamarabb megtortenjen es a gatyad is ramenjen a perre meg a buntetesre. Mondjuk 5-7 napon belul.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RollR Újonc

|
Elküldve: 2007. Március 31. Szombat, 8:27 Hozzászólás témája: |
|
|
Sztem döntse el mindenki hogy neki mi a sok. Mi beleugrottunk, vagyis pontosabban a feleségem. 200 fontért kapott szobalány állást, de az legalább meg volt. Az ember erőforrásait rendesen kihasználják, mert 14 szobát - lakosztály is van közte - kell rendberakni egy 7,5 órás műszak alatt. Vagyis kevesebb mint fél óra jut egy szobára. Most nem ecsetelem h mi mindent meg kell csinálni. Ha nem végez az ember akkor túlóra, ami persze nincs kifizetve. Emiatt csak úgy jönnek mennek az emberek.
Már két hete kinn vagyunk, én is folyamatosan keresem a melókat, járok agencyről agencyre, de nekem sajnos még nincs melóm, voltam interjúkon is, és minden melót elvállatam volna, ami persze passzol az angolomhoz. A cleaner/linen porter/kitchen porter állásokra rengetegen jelentkeznek, kénytelenek válogatni. Az agency-k gyakorlatilag akkor állnak szóba veled ha a közelben laksz (max 5km asszem), különben meg leszarnak.
A heti lakbér 60eFt kettőnknek. Remélhetőleg így leszünk null szaldósak. Nem egyszerű kint se melót találni, mert nagyon sokan vagyunk.
A munkafelvétel a londonjobéknál úgy megy h 50 emberből választottak ki (mármint a szállodafőnök) kb 10-et ebből 7 lány volt (a lányokat mind felvették) masszőrőket és szobalányokat. A 3 fiú úgy lett felvéve hogy londonjob erősen ajánlotta, pedig az egyik srác egy kukkot se beszélt angolul. Egyébként ők 3-an voltak csak öltönyben. )) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 863 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2007. Március 31. Szombat, 10:52 Hozzászólás témája: Re: 4-5 csillagos szállodai munkák, akár angoltudás nélkül i |
|
|
| Csak írta: |
Szia Maren!
Köszönjük szépen a pontos információt!
Már csak egy feljelentés kell nekik... |
Nem igazan ertem en ezt a hirtelen jott tartsunk-be-minden-szabalyt gondolkodasmodot. Vagy ugye csak akkor tartsuk be, ha az szamunkra kedvezo?
En - bar abszolut erintetlen vagyok - ugy latom, hogy aki maga is kepes munkat keresni, az fog is talalni. Aki meg nem, az segitsegre szorul.
Ingyen/a ket szep szemedert ritkan segitenek, foleg tok idegenek! Ha a segitseg olyan, hogy a munkahely, ahova "kozvetit" (segit bejutni, ha jobban tetszik) nem fizet ezert neki, akkor miert erzitek azt, hogy ez lehuzas??? (Ha a ceg fizet es ezek utan penz ker toled, az mas teszta!)
Es most csak azok legyenek felhaborodva, akik eletuk eddigi reszeben mindig minden torvenyt betartottak! Pl. nem fair kotozkodni, ha voltal mar ado-elkerulo, tb-t nem fizeto, sebessegkorlatokat be nem tarto, magadat biztonsagi ovvel nem bekoto, stb.
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|