Londoni Magyarok
Keresés     
Buckingham Palace
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Motorkerékpár szerviz Londonban
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - Fogdoki
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Fogdoki
Ugrás oldalra Előző  1, 2

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Magyar orvos
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
zera
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 15. Csütörtök, 15:11    Hozzászólás témája: MAgyar belgyogyasz Hozzászólás az előzmény idézésével

Sokkolt Sziasztok

Van egy idos magyar belgyogyasz aki praktizal is mint hazi orvos. Magan rendeles eseten 30 fontot kell fizetni, ha a korzeteben laksz akkor viszont ingyenesen jarhatsz hozza!!!
Dr Kadas Tamas, Newton Road, W2 02072294578, be kell jelentkezni...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Március 3. Szombat, 16:31    Hozzászólás témája: Re: MAgyar belgyogyasz Hozzászólás az előzmény idézésével

Az iwiw-rol, magyar fogorvos:

"hello.van egy erdelyi magyar fogorvosno north finchleyben azt mondjak jo en meg nem voltam nala de itt a szama 02084458798"
Vissza az elejére
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Március 11. Vasárnap, 17:57    Hozzászólás témája: Re: MAgyar belgyogyasz Hozzászólás az előzmény idézésével

Ezt is az IWIw-en olvastam:

"Hello Mindenki!

Én ismerek egy magyar fogorvost, aki minden héten jön ki, és olcsó, mindenképpen olcsóbb, mint a kintiek. Én már voltam nála, jó arc, és jó helyen van a rendelő is, London (oxford circus)

ez a címe: customercare@forest-ray.com

Írjatok, nekem rögtön válaszolt.

sziasztok

Balázs"
Vissza az elejére
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Március 23. Péntek, 12:26    Hozzászólás témája: Re: MAgyar belgyogyasz Hozzászólás az előzmény idézésével

Ez is az iwiw-en volt, gondolom ugyanaz a szemely csinalja...

"Londoni fogorvosi kezelés

Angliai betegszervező cég keretei között, magyar fogorvos, szájsebész végez konzultációt Londonban. Következő rendelés 2007 Március 6-án lesz. Ha bárkinek szüksége van fogorvosi konzultációra, állapot felmérésre, kezelési tervre, röntgenre, hívjon vagy írjon bizalommal. Időpont egyeztetés után mindenképpen szívesen segítünk. Angol ismerőseit szintén szívesen látjuk. Londoni konzultáció után, az angol áraknál lényegesen kedvezőbb áron végezzük a kezeléseket. +36302025600 +07910049874 email: sugar@forest-ray.com info: http://www.forest-ray.com"
Vissza az elejére
Baliboy79
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Június 6. Szerda, 21:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali! En Beckenhamben elek, es az lenne a keresem, hohy ha vki tud ezen a kornyeken magyar fogorvost, legyszi irjon nekem! Nagyon koszi! Moni
Vissza az elejére
FecaCanterbury
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Július 16. Hétfő, 22:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

en a canterbury korhazban dolgozom, bar nem medical staffkent, de be vagyok regisztralva magyar tolmacsnak a az EKHThoz , ha valakinek kell segitseg csak dobj egy mailt a ferencbedo@tiscali.co.hu ra es szivesen segitek a tolmacsolasnal, ha a korhazban van dolgod. Ha nem Canterbury hanem valahol mashol Kentben, akkor mindenkeppen idoben szoljatok.
Vissza az elejére
forest-ray
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Július 25. Szerda, 16:39    Hozzászólás témája: Magyar Fogorvos Londonban Hozzászólás az előzmény idézésével

Magyar Fogászat Londonban

Kedvező Ár & Magas Minőség

42 Harley Street (Oxford Circus)
Email:customercare@forest-ray.com
Te: 020 8123 3132
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
gabor410
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Szeptember 7. Péntek, 7:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ezen a cimen van egy jo magyar fogorvos 41 Willoughby Road.London N8 0JG Entrance:No1... Pikadelli Lane vonalon a Turnpike Lane,metroval szemben ha onnan kinezel a Millenium Dental Practice-ban dolgozik....Svedorszagban vegezte a sulit es szeretettel var Titetek.......az allami (NHS)szabalyai szerint ami olcso....Dr. Piros Gabor a neve. A rendelo telefonszama O20-8340 4015 ha nem tudtok angolul montdjatok, hogy Gabor es majd odamegy a telefonhoz......
Vissza az elejére
gtl011
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Szeptember 7. Péntek, 15:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ismerem a Gábort, mindenképpen merem ajánlani, rendkívül barátságos, segítőkész, minden egyéb gondotokkal is fordulhattok hozzá bizalommal.
Én még Bristolból ismerem, "pocsékul" főz, de a szakmában remek! Kacsintó
gtl
Vissza az elejére
alkopop79
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. December 18. Kedd, 1:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

"En tudok egy nagyon jo fogorvost Londonban aki nem magyar ugyan, de olcso, tiszta es nagggyon jofej!!! A gond hogy kint van a picsaban Mill Hill-nel (Northern Line(3-as vagy 4-es zona)) de a metrojeggyel lehet ugyeskedni mert nincs ott kapu"

Az ilyen szarevok miatt orulok, hogy nem otthon elek. Nem igaz, hogy egy metrojegyet nem birsz kifizetni, te barom. De gondolom nem is a penzrol van szo, hanem arrol hogy lopni jo. Inkabb maradtal volna otthon.... amugy meg nem ertem ezt a magyar orvos-dolgot. Miert nem tanultok meg angolul?
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2007. December 18. Kedd, 9:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

alkopop79 írta:
"En tudok egy nagyon jo fogorvost Londonban aki nem magyar ugyan, de olcso, tiszta es nagggyon jofej!!! A gond hogy kint van a picsaban Mill Hill-nel (Northern Line(3-as vagy 4-es zona)) de a metrojeggyel lehet ugyeskedni mert nincs ott kapu"

Az ilyen szarevok miatt orulok, hogy nem otthon elek. Nem igaz, hogy egy metrojegyet nem birsz kifizetni, te barom. De gondolom nem is a penzrol van szo, hanem arrol hogy lopni jo. Inkabb maradtal volna otthon.... amugy meg nem ertem ezt a magyar orvos-dolgot. Miert nem tanultok meg angolul?

A metrojeggyel egyetertek, aki ezen ugyeskedik a tobbi becsuletes itt elo magyar megiteleset rontja.

Az angolul megtanulasnak es a magyar orvosnak semmi koze egymashoz szvsz. Jegyzem meg 7+ evunk alatt angol normalis orvosunk nem volt. Aki normalis volt az vagy francia volt, sajnos elment a korzetunkbol. Angol fogorvost meg nem hallottam, hogy ajanlott volna barki is, amikor kerestem fogdokit, akkor a cegnel kaptam kb 5-6 emailt - 0 angol (volt ausztral, uj zelandi, indiai, nemet, de angol veletlenul sem)

Masreszt ha valamim faj, akkor sokkal egyszerubben es ami a lenyeg! pontosabban elmagyarazom magyarul, mint angolul, fuggetlenul attol, hogy esetleg el tudom mondani angolul is.

-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Christine
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. December 18. Kedd, 11:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem az angol fogdoki mindenaron ki akarta szedni a bolcsesseg fogamat. Vagy betomni, csak hogy mindenkepp csinaljunk vele valamit mert hogy szerinte az lukas. Szerintem meg evek ota ilyen es nem faj. Amugy meg egy sima fogko leszedesre mentem hozza. Nagyon boldog
Mondjuk az itt praktizalo magyar fogorvosokrol is lenne mit meselni. Mindenesetre a lenyeg az hogy az angol olcsobban dolgozott es semmivel sem rosszabbul. Legalabbis mi ezt tapasztaltuk....
Szoval az a legjobb ha egyikre sincs szukseg. Nagyon boldog
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Magyar orvos Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2
2 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban