| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
avnire Mester

|
Elküldve: 2006. Október 14. Szombat, 14:51 Hozzászólás témája: Infosok figyelem |
|
|
Okt. 14:
" Profi es megbizhato webprogramozo(kat)t keresek egy internetes projecthez (2007 Januarban a website online kell legyen)!
Maganproject ha erdekel, szeretnel csatlakozni es van szabadidod akkor irj es felveszem a kapcsolatot veled!
Csak komoly ajanlatokat varok!
janos.koter@tesco.net" |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2006. Október 24. Kedd, 8:09 Hozzászólás témája: |
|
|
Október 23.-i hirdetés:
Rendszer mérnök
Kis informatikai cég keres szakembert outsourcing munkára ügyfelekhez.
A cég irodája a Covent Gardenben van, az ügyfelek London szerte (3-as zónán belül).
Minél magasabb szintű MS tudás és hálózatos ismeretek szükségesek.
Ha érdekel, keresd Stephan Buys-t 07920102055! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Trillian Újonc

|
Elküldve: 2007. Január 8. Hétfő, 11:01 Hozzászólás témája: Nem-programozó IT-s |
|
|
Hali!
Én is, a párom (házastársam) is informatikusok vagyunk, de nem programozók. Mindketten 12 éve dolgozunk amerikai tulajdonú nagy multiknál dolgozunk, én felsőfokon (amerikai akcentussal ), párom középfokon beszéli az angolt és mindketten napi szinten használjuk a munkában.
Szerintetek van kereslet ilyen kvalitású emberekre GB-ben?
Köszi,
Trillian |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 937 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2007. Január 8. Hétfő, 11:21 Hozzászólás témája: Re: Nem-programozó IT-s |
|
|
| Trillian írta: | Hali!
Én is, a párom (házastársam) is informatikusok vagyunk, de nem programozók. Mindketten 12 éve dolgozunk amerikai tulajdonú nagy multiknál dolgozunk, én felsőfokon (amerikai akcentussal ), párom középfokon beszéli az angolt és mindketten napi szinten használjuk a munkában.
Szerintetek van kereslet ilyen kvalitású emberekre GB-ben?
Köszi,
Trillian |
Az attol fugg, hogy mit csinaltok, miben van tapasztalatotok.
Nalunk allandoan hiany van pl. build managerekbol...
Keresgeljetek itt, palyazgassatok es ha valaszolnak, akkor van ratok kereslet!
http://www.cwjobs.co.uk
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tszabo Újonc

|
Elküldve: 2007. Február 1. Csütörtök, 16:28 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok,
Vannak kint üzemeltetéssel foglalkozó informatikusok, akik pár mondatban összefoglalnák a kinti tapasztalataikat?
Nagy segítség lenne ez azok számára, akik fontolgatják a munkavállást Angliában.
Válaszokat előre is nagyon köszönöm! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Finsbury Mester

|
Elküldve: 2007. Február 2. Péntek, 16:08 Hozzászólás témája: |
|
|
| tszabo írta: | Sziasztok,
Vannak kint üzemeltetéssel foglalkozó informatikusok, akik pár mondatban összefoglalnák a kinti tapasztalataikat?
Nagy segítség lenne ez azok számára, akik fontolgatják a munkavállást Angliában.
Válaszokat előre is nagyon köszönöm! |
Sajat tapasztalataim nincsenek, de talan ezen az oldalon talalsz valaszt a kerdesedre: www.certforums.co.uk |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sziltoth Újonc

|
Elküldve: 2007. Március 13. Kedd, 9:53 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Munkat keresnek Angliaban, programtervezo matematikus diplomaval, kozepfoku angol nyelvtudassal,1 eves tapasztalattal.
email:szilard18@freemail.hu
Koszonom elore is a megjegyzeseket. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hunworker Újonc

Csatlakozott: Mar 18, 2007 Hozzászólások: 8 Tartózkodási hely: még HU
|
Elküldve: 2007. Március 18. Vasárnap, 9:52 Hozzászólás témája: IT work ASAP? lehet? |
|
|
Sziasztok,
Vannak a neten jó szellemi állások, www.cwjobs.co.uk vagy www.gisajob.co.uk, és százával találok jól fizető állásokat, amiket be tudnék tölteni, de az érdekelne, hogy ezek mennyire valósak?
Ha pl. kimegyek blindre, és ott bemegyek egy állásközvetítőhöz, akkor az adatbázisban lévő több tucatnyi nem túl magas, de elfogadható fizetésű állásból tudna-e nekem akár egyet is azonnal kiközvetíteni, ahová elmehetek, és ha jól szerepeltem, akkor azonnal fel is vennének?
- Mennyire ''kerülik'' a magyarokat? - Valaki valahol azt írta, hogy magyar számmal hiába pályázott egy állásra, nem hívták fel, mert magyar volt +36....
Feltételezem, akik Londonban hetek óta állást keresnek, azok max. érettségivel, egy szakmával mennek, esetleg kevés angollal.
Mennyire kapósak a magyar informatikusok? Azoknak dögivel van állás a fenti linkeken, ők akár az utcáról besétálhatnak és ASAP kezdhetnek?
Fontos: Lehet-e kezdeni havifixes állásban a hónap közepén? és mikor van általában fizetés, ahol havi fizetést adnak meg? és az mikorra ér a számlára?
Tehát azon agyalok, ha hónap közepén kimegyek, akkor hamarabb kapok fizetést, és nem kell otthon eladni a .....t, hogy kibírjam 2 hónapig magyar fizuból angol környezetben. mert 2 hónap azért Londonban, min. 4-500.000 Ft, ami nem kevés itthon összeszedegetve...
Üdv.Tom |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Zoyo Újonc

|
Elküldve: 2007. Március 20. Kedd, 22:07 Hozzászólás témája: |
|
|
Hi
Olvastam jó pár topicot és megtetszett Anglia. Szóval kérdésem a következő lenne:
Mennyi esélyem van, ha kimegyek friss diplomásként, pár szakmai gyakorlattal. Jövőre diplomázok műinfó és mérnök tanár (2 külön diploma) plusz kétfélév Erasmus ösztöndíjjal Finnországban (most is itt vagyok jelenleg). Ezen kívül CCNA és CWNA vizsgám van (Cisco network), természetesen angolul. Azt hiszem, mondhatom, hogy a műszaki angol jól megy, hiszen itt angolul vannak az órák és finnül is makogok valamicskét.
Néztem az álásokat a http://www.gisajob.co.uk és a http://www.gisajob.co.uk -n is, de nem értem, hogy pl.: ebből az, hogy Fizetés: £25k az havonta annyi vagy hétre, vagy évre ennyie? (én személy szerint per évre tippelek)
Location: Crewe, Cheshire · Salary: up to £25,000 + pension · Company: Lifestyle Services Group Ltd · Job type: Permanent · Date Posted: 20/03/2007 18:05:29
VAGY:
Location: East Midlands · Salary: £23k-£27k + on-call · Company: Pathway · Job type: Permanent · Date Posted: 19/03/2007 16:32:37
Mind1ik ilyen fizetés körül mozog. Az vettem ki a hozzásólásokból, hogy minden árat egy hétre lebontva értenek, tehát ezért nem értem, hogy 25k az nagyon sok pénz lenne egy hétre.
Előre mondom, hogy sem rokonom, sem ismerősöm nincs kint Angliában.
Segítségeteket előre is köszi.
Zoltan |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2007. Március 21. Szerda, 7:27 Hozzászólás témája: |
|
|
| Ezek éves fizetések. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

|
Elküldve: 2007. Március 21. Szerda, 7:43 Hozzászólás témája: |
|
|
| Zoyo írta: | Hi
Olvastam jó pár topicot és megtetszett Anglia. Szóval kérdésem a következő lenne:
Mind1ik ilyen fizetés körül mozog. Az vettem ki a hozzásólásokból, hogy minden árat egy hétre lebontva értenek, tehát ezért nem értem, hogy 25k az nagyon sok pénz lenne egy hétre.
Zoltan |
Az ilyen tipusu munkahelyeken a fizetest havonta fizetik, a labour work-re all a heti fizetes, de ott sem mindig. En leginkabb csak Londoni viszonylatban lattam ezt a pw-es dolgot, videken minden per ho (lakas/hazberlet). Persze ha nagyon csoro a neni, akinel kiveszed a szobat vagy nagyon nem bizik benned, vagy nagyon sirsz, hogy sok egyszerre a 350 font, akkor esetleg "considering" a heti fizetest.
A 25K persze eves fizetes, es brutto, az adozarol van itt boven info, de szamolhatsz arra, hogy kb a 2/3 marad a zsebedben.
A http://www.cwjobs.co.uk jobb informatikus munkakra.
Gondolkozz videkben, Londonban (szvsz) annyi az indiai/pakisztani, hogy eselyed sincs (de azt hiszem azok mar nyomulnak Finnorszag fele is)
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bkiss Újonc

|
Elküldve: 2007. Március 26. Hétfő, 13:02 Hozzászólás témája: |
|
|
| lehet, hogy London telitett, de a hasonlo allas itt kb 1.5*-os fizetes tobbletet is hoz. (35-40k) szal megeri megprobalni |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
dydand Haladó

|
Elküldve: 2007. Március 28. Szerda, 9:20 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia!
Ez nagyon-nagyon-nagyon jó volt!
Tele tanácsokkal, felfűzve egy logikai láncra, ötletekkel, tippekkel, élvezetes stílusban, jó linkekkel fűszerzve. Ráadásul teljesen friss anyag. Mivel magam is infós vagyok (feleségem pedig bankár) így tényleg annak tudjuk használni, aminek az író szánta. (Írtam már, hogy szeptemberben készülünk ki? )
Köszönöm, hogy megosztottad a linket!
Üdv: dy |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
webthomas Újonc

|
Elküldve: 2008. Máj 7. Szerda, 19:54 Hozzászólás témája: |
|
|
Hellosztok!
Először is szeretném elmondani hogy nagyon jó az oldal. Még ebben az éveben(ha nem jön közbe semmi) kimenni Angliába. 23 éves vagyok. Web programozóként végeztem, de nem diplomám van, hanem egy 2 éves felsőfokú szakképesítésem van.(Ezt Pécsen szereztem). Ezekhez a dolgokhoz értek: (CSS, HTML, XHTML, Photoshop, Flash, Illustrator, Dreamweaver, JavaScrispt).
Mennyi esélyem lehet ilyen végzettséggel Angliában. Nem csak London érdekel. Egyébként tudok angolul, és 1,5 év tapasztalatom van a webprogramozás és a webdesign témákban.
Előre is köszönöm a hozzászólásokat! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|