Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Infosok figyelem
Ugrás oldalra 1, 2  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Szellemi munka
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Október 14. Szombat, 14:51    Hozzászólás témája: Infosok figyelem Hozzászólás az előzmény idézésével

Okt. 14:

" Profi es megbizhato webprogramozo(kat)t keresek egy internetes projecthez (2007 Januarban a website online kell legyen)!

Maganproject ha erdekel, szeretnel csatlakozni es van szabadidod akkor irj es felveszem a kapcsolatot veled!

Csak komoly ajanlatokat varok!

janos.koter@tesco.net"
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Október 24. Kedd, 8:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Október 23.-i hirdetés:

Rendszer mérnök
Kis informatikai cég keres szakembert outsourcing munkára ügyfelekhez.
A cég irodája a Covent Gardenben van, az ügyfelek London szerte (3-as zónán belül).
Minél magasabb szintű MS tudás és hálózatos ismeretek szükségesek.
Ha érdekel, keresd Stephan Buys-t 07920102055!
Vissza az elejére
Trillian
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 8. Hétfő, 11:01    Hozzászólás témája: Nem-programozó IT-s Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali!

Én is, a párom (házastársam) is informatikusok vagyunk, de nem programozók. Mindketten 12 éve dolgozunk amerikai tulajdonú nagy multiknál dolgozunk, én felsőfokon (amerikai akcentussal Szomorú ), párom középfokon beszéli az angolt és mindketten napi szinten használjuk a munkában.

Szerintetek van kereslet ilyen kvalitású emberekre GB-ben?

Köszi,
Trillian
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2007. Január 8. Hétfő, 11:21    Hozzászólás témája: Re: Nem-programozó IT-s Hozzászólás az előzmény idézésével

Trillian írta:
Hali!

Én is, a párom (házastársam) is informatikusok vagyunk, de nem programozók. Mindketten 12 éve dolgozunk amerikai tulajdonú nagy multiknál dolgozunk, én felsőfokon (amerikai akcentussal Szomorú ), párom középfokon beszéli az angolt és mindketten napi szinten használjuk a munkában.

Szerintetek van kereslet ilyen kvalitású emberekre GB-ben?

Köszi,
Trillian

Az attol fugg, hogy mit csinaltok, miben van tapasztalatotok.
Nalunk allandoan hiany van pl. build managerekbol...

Keresgeljetek itt, palyazgassatok es ha valaszolnak, akkor van ratok kereslet!
http://www.cwjobs.co.uk

-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
tszabo
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 1. Csütörtök, 16:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok,

Vannak kint üzemeltetéssel foglalkozó informatikusok, akik pár mondatban összefoglalnák a kinti tapasztalataikat?

Nagy segítség lenne ez azok számára, akik fontolgatják a munkavállást Angliában.

Válaszokat előre is nagyon köszönöm!
Vissza az elejére
Finsbury
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Február 2. Péntek, 16:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

tszabo írta:
Sziasztok,

Vannak kint üzemeltetéssel foglalkozó informatikusok, akik pár mondatban összefoglalnák a kinti tapasztalataikat?

Nagy segítség lenne ez azok számára, akik fontolgatják a munkavállást Angliában.

Válaszokat előre is nagyon köszönöm!

Sajat tapasztalataim nincsenek, de talan ezen az oldalon talalsz valaszt a kerdesedre: www.certforums.co.uk
Vissza az elejére
sziltoth
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 13. Kedd, 9:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Munkat keresnek Angliaban, programtervezo matematikus diplomaval, kozepfoku angol nyelvtudassal,1 eves tapasztalattal.
email:szilard18@freemail.hu

Koszonom elore is a megjegyzeseket.
Vissza az elejére
hunworker
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 18. Vasárnap, 9:52    Hozzászólás témája: IT work ASAP? lehet? Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok,
Vannak a neten jó szellemi állások, www.cwjobs.co.uk vagy www.gisajob.co.uk, és százával találok jól fizető állásokat, amiket be tudnék tölteni, de az érdekelne, hogy ezek mennyire valósak?
Ha pl. kimegyek blindre, és ott bemegyek egy állásközvetítőhöz, akkor az adatbázisban lévő több tucatnyi nem túl magas, de elfogadható fizetésű állásból tudna-e nekem akár egyet is azonnal kiközvetíteni, ahová elmehetek, és ha jól szerepeltem, akkor azonnal fel is vennének?
- Mennyire ''kerülik'' a magyarokat? - Valaki valahol azt írta, hogy magyar számmal hiába pályázott egy állásra, nem hívták fel, mert magyar volt +36....

Feltételezem, akik Londonban hetek óta állást keresnek, azok max. érettségivel, egy szakmával mennek, esetleg kevés angollal.
Mennyire kapósak a magyar informatikusok? Azoknak dögivel van állás a fenti linkeken, ők akár az utcáról besétálhatnak és ASAP kezdhetnek?

Fontos: Lehet-e kezdeni havifixes állásban a hónap közepén? és mikor van általában fizetés, ahol havi fizetést adnak meg? és az mikorra ér a számlára?
Tehát azon agyalok, ha hónap közepén kimegyek, akkor hamarabb kapok fizetést, és nem kell otthon eladni a .....t, hogy kibírjam 2 hónapig magyar fizuból angol környezetben. mert 2 hónap azért Londonban, min. 4-500.000 Ft, ami nem kevés itthon összeszedegetve...

Üdv.Tom
Vissza az elejére
Zoyo
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 20. Kedd, 22:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hi

Olvastam jó pár topicot és megtetszett Anglia. Szóval kérdésem a következő lenne:
Mennyi esélyem van, ha kimegyek friss diplomásként, pár szakmai gyakorlattal. Jövőre diplomázok műinfó és mérnök tanár (2 külön diploma) plusz kétfélév Erasmus ösztöndíjjal Finnországban (most is itt vagyok jelenleg). Ezen kívül CCNA és CWNA vizsgám van (Cisco network), természetesen angolul. Azt hiszem, mondhatom, hogy a műszaki angol jól megy, hiszen itt angolul vannak az órák és finnül is makogok valamicskét.
Néztem az álásokat a http://www.gisajob.co.uk és a http://www.gisajob.co.uk -n is, de nem értem, hogy pl.: ebből az, hogy Fizetés: £25k az havonta annyi vagy hétre, vagy évre ennyie? (én személy szerint per évre tippelek)

Location: Crewe, Cheshire · Salary: up to £25,000 + pension · Company: Lifestyle Services Group Ltd · Job type: Permanent · Date Posted: 20/03/2007 18:05:29
VAGY:
Location: East Midlands · Salary: £23k-£27k + on-call · Company: Pathway · Job type: Permanent · Date Posted: 19/03/2007 16:32:37

Mind1ik ilyen fizetés körül mozog. Az vettem ki a hozzásólásokból, hogy minden árat egy hétre lebontva értenek, tehát ezért nem értem, hogy 25k az nagyon sok pénz lenne egy hétre.

Előre mondom, hogy sem rokonom, sem ismerősöm nincs kint Angliában.

Segítségeteket előre is köszi.

Zoltan
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007. Március 21. Szerda, 7:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ezek éves fizetések.
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2007. Március 21. Szerda, 7:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Zoyo írta:
Hi

Olvastam jó pár topicot és megtetszett Anglia. Szóval kérdésem a következő lenne:
Mind1ik ilyen fizetés körül mozog. Az vettem ki a hozzásólásokból, hogy minden árat egy hétre lebontva értenek, tehát ezért nem értem, hogy 25k az nagyon sok pénz lenne egy hétre.
Zoltan

Az ilyen tipusu munkahelyeken a fizetest havonta fizetik, a labour work-re all a heti fizetes, de ott sem mindig. En leginkabb csak Londoni viszonylatban lattam ezt a pw-es dolgot, videken minden per ho (lakas/hazberlet). Persze ha nagyon csoro a neni, akinel kiveszed a szobat vagy nagyon nem bizik benned, vagy nagyon sirsz, hogy sok egyszerre a 350 font, akkor esetleg "considering" a heti fizetest.

A 25K persze eves fizetes, es brutto, az adozarol van itt boven info, de szamolhatsz arra, hogy kb a 2/3 marad a zsebedben.

A http://www.cwjobs.co.uk jobb informatikus munkakra.
Gondolkozz videkben, Londonban (szvsz) annyi az indiai/pakisztani, hogy eselyed sincs (de azt hiszem azok mar nyomulnak Finnorszag fele is)

-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
bkiss
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 26. Hétfő, 13:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

lehet, hogy London telitett, de a hasonlo allas itt kb 1.5*-os fizetes tobbletet is hoz. (35-40k) szal megeri megprobalni
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2007. Március 27. Kedd, 10:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Egy masik forumon talaltam, nagyon-nagyon erdekes olvasmany!
http://www.kgt.bme.hu/nagye/London/I_SPEAKSUM_GOD.html
-seci
Vissza az elejére
dydand
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Március 28. Szerda, 9:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

seci írta:
Egy masik forumon talaltam, nagyon-nagyon erdekes olvasmany!
http://www.kgt.bme.hu/nagye/London/I_SPEAKSUM_GOD.html
-seci

Szia!

Ez nagyon-nagyon-nagyon jó volt! Nagyon boldog

Tele tanácsokkal, felfűzve egy logikai láncra, ötletekkel, tippekkel, élvezetes stílusban, jó linkekkel fűszerzve. Ráadásul teljesen friss anyag. Mivel magam is infós vagyok (feleségem pedig bankár) így tényleg annak tudjuk használni, aminek az író szánta. (Írtam már, hogy szeptemberben készülünk ki? Mosoly )

Köszönöm, hogy megosztottad a linket! Kacsintó

Üdv: dy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
webthomas
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Máj 7. Szerda, 19:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hellosztok!

Először is szeretném elmondani hogy nagyon jó az oldal. Még ebben az éveben(ha nem jön közbe semmi) kimenni Angliába. 23 éves vagyok. Web programozóként végeztem, de nem diplomám van, hanem egy 2 éves felsőfokú szakképesítésem van.(Ezt Pécsen szereztem). Ezekhez a dolgokhoz értek: (CSS, HTML, XHTML, Photoshop, Flash, Illustrator, Dreamweaver, JavaScrispt).
Mennyi esélyem lehet ilyen végzettséggel Angliában. Nem csak London érdekel. Egyébként tudok angolul, és 1,5 év tapasztalatom van a webprogramozás és a webdesign témákban.

Előre is köszönöm a hozzászólásokat!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Szellemi munka Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra 1, 2  Következő
1 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban