Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Air plane !

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Eladó repülőjegyek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Vendég

HozzászólásElküldve: 2007. Január 12. Péntek, 20:31    Hozzászólás témája: Air plane ! Hozzászólás az előzmény idézésével

Ócsó repjegy ?

Kő vagy nem kő ?

Döncs el !

Minnél hamarabb foglasz , annál hamarabb repűsz ! Kacsintó

Nevető
Vissza az elejére
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Január 12. Péntek, 20:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Enci irta :

Ejjj ez a Frenky .... mindig belerondít a topikomba .... teringettét neki !
Nevető

vendég = frenky

Csak elfejtett belépni ..... de ne mongyátok el senkinek ! Kacsintó

Üdvözlettel : Terence Hill , ali ász "Nevem senki" Laza

Ui : Nekem van egyébként eladó repjegyem több is ............ócsón .......... komolyba ..... frankó nem vaker !

Ha ez nem baj hogy már repültem vele .................. Nevető Nevető
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Lilihu
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 23. Kedd, 0:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

London(Luton-ról) 2007. január 26 péntek 16.35kor induló Budapest Terminal 1-re 20 órára érkező Easy Jet repjegy eladó 20 Ezer forintért.
Jelentkezni lehet e- mailben: lililovei@gmail.com
Vissza az elejére
bela27
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 6. Kedd, 21:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Easyjet repjegy 2 fo reszere. April. 3-an Bp-Luton
Valamint April. 30-an Luton-Bp.
Valamint majus 8-an Bp-Luton. Eladok Mindegyik 2foreszere szolnak. Az ar megegyezes szerint.
Vissza az elejére
claudya21
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 15. Csütörtök, 21:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!!
Lehet, hogy én vagyok nagyon szőke, de én ezt totál nem értem!! Ha easyjet-tel szeretnék kimenni Londonba, akkor a jegyet csak bankkártyával vehetem meg? És pontosan mit jelent az hogy dombornyomott? Nekem a Budapest Banknál van kártyám, az nem jó hozzá?? És mennyivel előtte érdemes megrendelni, hogy olcsóbb legyen?? Vagy ez mindig az akciótól függ??
Köszönöm előre is a válaszokat!! Vicces

Claudia
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
radika
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Március 15. Csütörtök, 21:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

claudya21 írta:
Sziasztok!!
Lehet, hogy én vagyok nagyon szőke, de én ezt totál nem értem!! Ha easyjet-tel szeretnék kimenni Londonba, akkor a jegyet csak bankkártyával vehetem meg? És pontosan mit jelent az hogy dombornyomott? Nekem a Budapest Banknál van kártyám, az nem jó hozzá?? És mennyivel előtte érdemes megrendelni, hogy olcsóbb legyen?? Vagy ez mindig az akciótól függ??
Köszönöm előre is a válaszokat!! Vicces

Claudia

Szia!
Az árakat változtatják az akciókban is, de egyébként is különbözőek akár egy napon belül is a járatokra. Szóval nézegesd sűrűn. Azért nagy általánosságban igaz lehet, hogy olcsóbb, ha előbb foglalsz. Az, hogy hogyan vehetsz jegyet, fent van a honlapon. Minden légitársaság esetében, szóval nézd meg a lapokat. Pl itt:
http://www.easyjet.com/HU/Jarat/paymentoptions.html
A "dombornyomott" meg nem a banktól függ, hanem attól, hogy a kártyádon a neved domború nyomással van-e vagy csak simán rányomtatták. Ugyanígy az azonosító szám. Szóval a dombornyomott kártya az szó szerint dombornyomott.

És ne haragodj, de ez tényleg nagyon szőke volt. Nagyon boldog
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007. Március 16. Péntek, 6:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az utazási irodákban is megtudod venni a jegyet.Tesznek rá némi hasznot.
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2007. Március 16. Péntek, 7:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Enci írta:

Lasd itt: http://www.bud.hu/jaratok/jegyeladas
Ez kint van a repteren, lehet akar keszpenzzel is fizetni.

Jegyeladás

A repülőtéren is lehet jegyet vásárolni. Hozzáértő munkatársaink az AMADEUS helyfoglaló számítógépes rendszerrel segítenek utasainknak megtervezni útjukat és kiválasztani a legkedvezőbb díjtételű repülőjegyet.

Több, mint 50 légitársaság repülőjegyeit árusítjuk az éppen aktuális legkedvezményesebbtől a legdrágábbakig. Lehetőség van továbbá beteg-, baleset- és poggyászbiztosításra is. A kényelmes utazás érdekében a repülőjegy közvetlen az indulás előtt is átvehető és fizethető.

Az iroda a hét minden napján nyitva tart.
Tárgynapi ügyintézés: 05:00-tól az utolsó gép indulásáig
Elővétel: 08:00-18:00

Fontos tudnivaló, hogy a repülőjegy vásárlásakor, vagy annak átírásakor kezelési költséget számítunk fel. Reméljük, ezáltal emelkedik szolgáltatásunk színvonala.

További információ és helyfoglalás:
Budapest Airport Rt., Jegyeladás,
Cím: 1675 Budapest Airport
Pf. 53. 2B terminál
t.: 296 5959, 296 5960
Fax.: 296 5963
E-mail: ticketing@bud.hu

-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
claudya21
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 17. Szombat, 12:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Zavarban levő
Köszi szépen a segítséget!!!! Mosoly
Én olyan ideges vagyok, hogy minden jó legyen és ezért vok egy kicsit érthetetlen, inkább többször lássam és olvassam a dolgokat!!!!
Biztos ami biztos!!!! Vicces
Jó hétvégét és jó pihenést mindenkinek!!!

Puszi: Claudia
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Március 19. Hétfő, 17:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Enci írta:

En egyszer meg osregen a Vistanal vettem meg a repjegyemet. Ok ugyanugy a neten lefoglaltak nekem a jegyet, de felszamoltak 6 ezret pluszba erte!
Vissza az elejére
bela28
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 20. Kedd, 20:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Claudia!

Hogy megkonnyebben juss repjegyhez. Nekem van elado repjegyem Bp-rol Londonba Vagy akar vissza. Olcsobban adom most mint barmelyik fapados legitarsasag. Mert feleslegesse valt szamomra.

ha gondolod?
Vissza az elejére
claudya21
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 23. Péntek, 13:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia béla28!

Köszi szépen, de nemtom, hogy melyik időpontra szól a tiéd, mert nekem csak augusztus vége vagy szeptember eleje érdekelne és két főre kellenne, mert nem egyedül megyek!!!!

De azért köszi a segítséget!!!! Mosoly
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Eladó repülőjegyek Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban