Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Cumbria
Ugrás oldalra 1, 2  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Nagy Britannia más területei
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
whitewolf
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 29. Hétfő, 14:47    Hozzászólás témája: Cumbria Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Van valaki Cumbria-ban?...esetleg Penrith vagy Carlisle varosaban?Ha igen,irhatna,mert senkirol nem tudok itt a kornyeken.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
eaib
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 5. Hétfő, 20:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia whitewolf, én Erdélyből írok.
A nyáron szeretnénk kimenni a menyasszonyommal Angliába. Eddig Londonba mentünk volna, de nem látunk rá nagy esélyt, hogy ott találnánk állást. Cumbria környékén mi a helyzet? Okos dolog lenne oda menni? Szerinted találnánk ott szállást és állást? Az angolunk az középfokú. Bocs a sok kérdésért, de anglia ezen részéről még semmit sem tudunk. Ha tudsz, írj az eaib@freemail.hu-ra
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
maniac
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Március 16. Péntek, 15:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Itt vagyok Tokos Nevető Nevető Nevető Nevető
Mar 3 hete megerkeztem a Te segitsegeddel, amit koszonok szepen!
Nem tudom minek irok ide, amikor meg a szallasunk is ugyanott van Nagyon boldog
Igy mar 3-an vagyunk magyarok Penrith-ben. Kiraly!
Aztan szepen lassan elfoglaljuk Cumbria tartomanyt es a Londonban tartozkodo honfitarsaink segitsegevel gyarmatositjuk az egesz Egyesult Kiralysagot Kacsintó Nevető Nevető Nevető Nevető Nevető

eaib kerdesere is valaszolok, mar amennyit en lattam ez alatt a 3 het alatt:
Munka mindenhol van, segiteni en sajnos nem tudok meg neked, de aki dolgozni akar az biztos talal maganak valo melot. Itt Cumbria-ban is.
Szallas ugyben ugyanaz a helyzet, mindig van kiado szoba. Anglia, ahogy en latom, eleg rendesen fel van keszulve ilyen teren.
Vissza az elejére
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Március 18. Vasárnap, 23:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hajrá ott nektek!! Nagyon boldog munkák,mifélék???Ugy ált?? Nem várom,hogy nekem nézz Sokkolt Laza , inkább amit látssz,arról írj!!(nem lehet ugyse másnak nélküle intézni.. Zavart )
Vissza az elejére
whitewolf
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 20. Kedd, 15:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tdaniel írta:
Hajrá ott nektek!! Nagyon boldog munkák,mifélék???Ugy ált?? Nem várom,hogy nekem nézz Sokkolt Laza , inkább amit látssz,arról írj!!(nem lehet ugyse másnak nélküle intézni.. Zavart )

Bezony...hajra nekunk Mosoly...meg hajra mindenkinek,akinek sikerul(t) melot talalnia.
"
Idézet:
(nem lehet ugyse másnak nélküle intézni.. Zavart )
" ....nem ismertem maniac-ot,ugy sikerult ide kijuttatni...es orulok hogy itt van,mert jo fej Kacsintó...es ha minden igaz,akkor aprilis honapban par embernek meg sikerul idekerulnie a segitsegemmel Mosoly
Mifele munkak vannak?...itt a CP-ben folyamatos a munkaerofelvetel,de rengeteg a jelentkezo,igy van mibol valogatniuk.A szomszed varosban (Carlisle) egy 2-3 oras seta folyaman legalabb 10-15 uzletre ki volt irva hogy alkalmazottat keresnek.A profil vegyes....bufetol ruhazati uzletig minden volt...szeles a skala.Nem akarok "befurdetni" senkit,de (bar Londontol joparszaz km-re vagyunk) talan erdemes eljonni a kornyekre 2-3 napra melo utan jarni. (London-Carlisle buszjegy return 30 font kornyeken van,de 6-6,5 oras buszozas....a vonat 80 font kornyeken hoz ide es vissza.) BB szallasok 15-18 font korul mozognak itt Penrith-ben,ha jol lattam.
Szal hajra mkinek,es tovabbra is varom azon emberkek jelentkezeset,akik esetleg ezen a kornyeken tanyaznak Kacsintó

wwolf
Vissza az elejére
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Március 21. Szerda, 18:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi,nagyon informatív voltál!!! Hát most már muszály lesz megnéznem térképen is, hol vagytok! Amúgy gratulálok, hogy jól sült el eddigi szervezésed. A jogsi nélküliek is megélnek ott?? Sokkolt
Vissza az elejére
maniac
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Március 30. Péntek, 12:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tdaniel írta:
A jogsi nélküliek is megélnek ott?? Sokkolt

Nekem sincs jogsim... Nagyon boldog
Vissza az elejére
maniac
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Máj 18. Péntek, 12:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Itthon vagyok szabin!!! Jippiájé! Vannak ékezetes betűk a billentyűzeten Nagyon boldog
Vissza az elejére
whitewolf
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Máj 21. Hétfő, 14:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

maniac írta:
Itthon vagyok szabin!!! Jippiájé! Vannak ékezetes betűk a billentyűzeten Nagyon boldog

Nekem is vannak Vicces ...de lassan húzzál vissza,hiányolnak a Lakeside-ban Ördög ...s ne felejts el hozni valami fini hazait Kacsintó
Vissza az elejére
maniac
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Máj 22. Kedd, 11:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

whitewolf írta:
maniac írta:

Nekem is vannak Vicces ...de lassan húzzál vissza,hiányolnak a Lakeside-ban Ördög ...s ne felejts el hozni valami fini hazait Kacsintó

A tópartiak bekaphassák Laza
Te meg majd kapsz olyat... ...fél lityu junájkum megfelel? Nevető
Vissza az elejére
whitewolf
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Máj 23. Szerda, 13:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

maniac írta:

A tópartiak bekaphassák Laza
Te meg majd kapsz olyat... ...fél lityu junájkum megfelel? Nevető

Ho-ho-ho-hooo Mosoly....jol hangzik...ocsedek viszont valami "h"-t...vagy "p"-t...nem is...Hp-t emlegettek Vicces
Jah...majd elfelejtettem...hetfon mikor visszajossz,mindharman offok leszunk Mosoly
Vissza az elejére
maniac
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Máj 24. Csütörtök, 11:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Házipálinka!!! Bezony ám! Viszek azt is. 1 lityu vegyes (alma-szilva), megközelítőleg 50% alkoholtartalommal Nagyon boldogD
Asszem jó esténk lesz! Vicces
Vissza az elejére
Szali
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Június 21. Csütörtök, 18:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Én is szeretnék azon a részen munkát találni, Londont lehetőleg szeretném elkerülni (túl nagy nekem Mosoly )
Nagyon indiszkrét dolog megkérdezni, hogy ti mit dolgoztok és most mennyit kerestek? Én főleg farmra szeretnék kijutni, mivel még először megyek ki Angliába, és mert szeretem csinálni azt a munkát. Van arrafelé ilyenfajta munkalehetőség? Nem azt kérem hogy keressetek nekem melót, csak az esélyeimre vagyok kiváncsi:) Nekem olyan július végén lenne aktuális a kiutazás, ha addigra találok valami melót. Van arrafelé valami jó ügynökség esetleg? Gumtree-t még csak most kezdek böngészni Mosoly Ha sikerül kijutnom és valakinek kell valami Mo.-ról, csak szóljatok, kifele menet elviszem, csak ha lehet kisebb legyen egy úthengernél Nevető Nevető Összetartás FTW. Laza
Ti egy helyen laktok Penrithben? Van még ott egy ággyal több? Mosoly
Ahogy nézem, csak lesz a végén valami abból a hódítós dologból ha még eaib is jön asszonyostul Nevető Nevető

Előre is köszi a válaszokat!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
whitewolf
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Június 25. Hétfő, 9:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szali írta:
Sziasztok!

Én is szeretnék azon a részen munkát találni, Londont lehetőleg szeretném elkerülni (túl nagy nekem Mosoly )
Nagyon indiszkrét dolog megkérdezni, hogy ti mit dolgoztok és most mennyit kerestek? Én főleg farmra szeretnék kijutni, mivel még először megyek ki Angliába, és mert szeretem csinálni azt a munkát. Van arrafelé ilyenfajta munkalehetőség? Nem azt kérem hogy keressetek nekem melót, csak az esélyeimre vagyok kiváncsi:) Nekem olyan július végén lenne aktuális a kiutazás, ha addigra találok valami melót. Van arrafelé valami jó ügynökség esetleg? Gumtree-t még csak most kezdek böngészni Mosoly Ha sikerül kijutnom és valakinek kell valami Mo.-ról, csak szóljatok, kifele menet elviszem, csak ha lehet kisebb legyen egy úthengernél Nevető Nevető Összetartás FTW. Laza
Ti egy helyen laktok Penrithben? Van még ott egy ággyal több? Mosoly
Ahogy nézem, csak lesz a végén valami abból a hódítós dologból ha még eaib is jön asszonyostul Nevető Nevető

Előre is köszi a válaszokat!

Hali!

Szemely szerint passzolom,hogy van-e farmokon munkalehetoseg errefele...bizonyosan van,hisz rengeteg gazdasag talalhato a kornyeken.Kerdes,akarnak-e foglalkoztatni embereket,es ha igen,nincsenek-e tele lengyel pajtasainkkal...
Mi egy szabadidoparkban dolgozunk,konyhai melot vegzunk...4-en vagyunk magyarok a cegnel,3-an konyhan,1 holgy pedig pincerkedik az egyik etteremben a 8-bol.Nem titkos adat a kereset se...5.44 orankent.
Munkahelylehetoseg egyebkent van a kornyeken,ebben a 15ezres kisvarosban is,meg a szomszed varosban is...legalabbis a job center allasajanlatai alapjan.
1 hazban lakunk egyebkent,de szabad szobaval nem szolgalhatunk,nem bereljuk a hazat,hanem un. staff accomodation-ben lakunk.Az albik ebben a varosban huzosabbak,de 30 merfolddel odebb a nagyobb varosban mar baratsagosabbak az arak.
Ha erre a kornyekre akarsz jonni,en csak ajanlani tudom...gyonyoru a taj,melo is akad,az emberek odafigyelnek a masikra,nincs zsufoltsag,es aranylag "kozel" van par nagyvaros (Manchester,Newcastle,Liverpool,Glasgow),tehat a kirandulas,barangolas megoldhato...es tavak,hegyek,meg hegyek es tavak Mosoly ...
Sok sikert majd az utazasodhoz,remelem kedvedre valo melot talalsz...
Vissza az elejére
Szali
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Június 26. Kedd, 22:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A szállást csak poénból kérdeztem, nem akarok senkire se ráakaszkodni:)
A "húzós" szállásdíj az pontosan mit takar? ~70 Ł vagy több?
A tájat majd mindjárt megsasolom googlemapon vagy valahol:) Szeretem a szép helyeket:) ja és hogy lehet eljutni oda, ha Magyarországról indulok? Ti milyen módon/eszközzel mentetek?
Nekem javasolta egy barátom, aki már járt kinnt, hogy vegyek egy bringát, ha kimegyek, és már megvan nagyjából hol fogok dolgozni (milyen környéken), mert még megvéve is olcsóbb, mint a tömegközlekedés. Ha ilyen kisebb városokba sikerül találnom helyet, akkor szerintetek is érdemes megpróbálni ezt a bringa-dolgot? Megéri tényleg? Milyen a közlekedési morál arrafelé, nem fognak kivasalni bringával két város között az úton? Nevető Kérdés

Bocsi a sok kérdésért, de én még előtte vagyok a nagy útnak, és egyelőre még csak olyan kutya vagyok aki a kerítésen kívülről ugat befelé Nevető gondolom ha már egyszer bennt vagyok másabb minden:)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Nagy Britannia más területei Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra 1, 2  Következő
1 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban