| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 937 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2007. Március 5. Hétfő, 7:57 Hozzászólás témája: |
|
|
| Zsuzskamuzska írta: |
Lehet tenyleg azert nem szoroztek, mert a srac, aki ajanlotta nekunk a szobat mar tobb mint egy eve ott lakik es nem volt semmi gond, ugyhogy gondolom megbiznak benne, hogy kit hiv oda, es O meg megbizik bennunk, hogy minket hivott!
|
Akkor ot elfogadtak referencianak. Ebben az orszagban a szemelyes referencianak nagy a sulya.
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
boroka Újonc

|
Elküldve: 2007. Március 9. Péntek, 13:30 Hozzászólás témája: |
|
|
sziasztok...
Tudnátok segíteni... hogy hogy is van ez az adó-visszaigénylés... megvan a p45 lapom... de hát... hm... hogy is tovább... meg tudnátok adni egy lineket, hogy honnan lehetne letölteni valamit, hogy okosabb legyek és hogy egyszer azt a kis pénzemet is megkapjam...
előre is köszönöm |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Finsbury Mester

|
Elküldve: 2007. Március 9. Péntek, 14:39 Hozzászólás témája: |
|
|
| A Munka Londonban alatt van egy teljes topic erről. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
maniac Haladó

Csatlakozott: Jan 21, 2007 Hozzászólások: 36 Tartózkodási hely: Carlisle
|
Elküldve: 2007. Március 14. Szerda, 14:25 Hozzászólás témája: |
|
|
Igaz, hogy csak alig 3 hete vagyok idekint, am nehany tapasztalatomat azert leirom ide.
En ugynevezett munkasszallason kaptam egy szobat, heti 60 fontot vonnak a fizumbol erte. Ez rezsikoltsegekkel egyutt ertendo.
A kajara kb. heti 15 fontot koltok, nincsenek nagy igenyeim meg aztan szerencsemre a melohelyen igazan kedvezmenyes aron tudok fott etelt enni.
Ezek mellett jelenleg nem nagyon tudok semmi masra kolteni, kisvarosban vagyok, gyalog minden elerheto, egyedul a berletemert von a munkaltatom havi 16 fontot. Ez persze csak az oda es visszautat fedezi, masra nem hasznalhato, de nem is kell, mint mar irtam.
Ja, meg persze a netkavezo is penzbe kerul, de szerencsere az is 50 pence orankent. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tdaniel Mester

Csatlakozott: Feb 13, 2006 Hozzászólások: 321 Tartózkodási hely: budapest
|
Elküldve: 2007. Március 14. Szerda, 23:35 Hozzászólás témája: |
|
|
Sok sikert maniac!!Ez igen, gondolsz másokra és beírsz!! Folytasd..! van egy maniac, aki közismert linux barát, az ubuntu rendszer propagálója (jaj mikről irok,hiszen én nem értek hozzá..) Sok sikert!!! Ott hogy érzed magad??Hogy keveredtél egy pl. általam nem ismert településre?? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
maniac Haladó

|
Elküldve: 2007. Március 16. Péntek, 15:10 Hozzászólás témája: |
|
|
| Tdaniel írta: | Sok sikert maniac!!Ez igen, gondolsz másokra és beírsz!! Folytasd..! van egy maniac, aki közismert linux barát, az ubuntu rendszer propagálója (jaj mikről irok,hiszen én nem értek hozzá..) Sok sikert!!! Ott hogy érzed magad??Hogy keveredtél egy pl. általam nem ismert településre?? |
Igazan nincs mit, hiszen ezen az oldalon talaltam hirdetest, innen indult az egesz angliai munkavallalasom, ez a legkevesebb amit tehetek
Es ezzel meg is valaszoltam, hogyan keveredtem ide. Whitewolf nick-el van regisztralva az illeto, aki mindenben segitett es segit meg a mai napig is. Ezert orok hala neki
Az a maniac nem en vagyok aki linux barat, bar semmi bajom a linux-al, csak en hulye vagyok hozza
A hely egyebkent egy kb 15,000 lelket szamlalo kisvaros, csendes, nyugodt hely. Talan kicsit unalmas is, de kesobb talan jobban feltalalom magam. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tdaniel Mester

|
Elküldve: 2007. Március 16. Péntek, 18:07 Hozzászólás témája: |
|
|
További sok sikert! Különösen érdekel,milyen kisvárosban élni, lakás, melószerzés, én Londont nem igazán kedveltem meg.. és talán vidéken olcsóbb szobát egyedül kivenni, tehát ha visszamegyek angliába, vidéken szeretnék majd élni...  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Zolito Újonc

|
Elküldve: 2007. Március 18. Vasárnap, 7:59 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok,
ma íratkoztam föl ide, szóval zöld(fülű) vagyok itt. Láttam néhány klassz hozzászólást, sok kérdésemre választ kaptam. Én áprilisban mennék ki.
Olyan valakiktől szeretnék (rövid) választ kapni, akik már "expert"-nek mondhatók a következő kérdésekre:
- London vagy vidék ?
- mit kell föltétlenül itthonról vinni?
- mit nem szükséges itthonról vinni ?
- csomagküldés itthonról ? (posta, vagy valami más?)
Köszi,
Zolito |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tdaniel Mester

|
Elküldve: 2007. Március 18. Vasárnap, 23:47 Hozzászólás témája: |
|
|
Zolito!Ez így kevés! Mit akarsz? mik a lehetőségeid,van-e ismerettséged, stb...???Mindíg oda kell menni ahol rokon, ismerős van, utánna meg ...ahol jobban tudsz érvényesülni... nézzd át a támákat,írj mi a kérdésed! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
maniac Haladó

|
Elküldve: 2007. Március 20. Kedd, 15:58 Hozzászólás témája: |
|
|
| Tdaniel írta: | További sok sikert! Különösen érdekel,milyen kisvárosban élni, lakás, melószerzés, én Londont nem igazán kedveltem meg.. és talán vidéken olcsóbb szobát egyedül kivenni, tehát ha visszamegyek angliába, vidéken szeretnék majd élni...  |
Koszonom!
A kisvarosi elet eleg unalmas. Viszont Londonnal biztosan jobb.
Sok sikert Neked is! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tdaniel Mester

|
Elküldve: 2007. Március 21. Szerda, 18:20 Hozzászólás témája: |
|
|
Igen,nyugisabb, és mindenki azt mondta hogy nagyon eltér lándontól...tudnál írni pár sort az árakról,szolgáltatásokról?vagy csak oldalt ajánlani,hogy képem legyen róla, hogyan jut le az ember odakinnt vidékre tömegközlekedéssel??A munkásszállás hányágyas szobát jelent? Van amit érdemes odavinni, mert pl. csak nagyvárosban kapható,vagy macerás ott megszerezni?(laptop,ilyesmikre gondolok) És pl. van ami váratlan költségnek tűnt? Kösz,ha válaszolsz itt,kicsit dedósan foglamaztam, de hátha más is kiváncsi rá.... addig is sok sikert!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
whitewolf Újonc

Csatlakozott: Jan 23, 2007 Hozzászólások: 24 Tartózkodási hely: Penrith
|
Elküldve: 2007. Március 22. Csütörtök, 14:16 Hozzászólás témája: |
|
|
| Tdaniel írta: | Igen,nyugisabb, és mindenki azt mondta hogy nagyon eltér lándontól...tudnál írni pár sort az árakról,szolgáltatásokról?vagy csak oldalt ajánlani,hogy képem legyen róla, hogyan jut le az ember odakinnt vidékre tömegközlekedéssel??A munkásszállás hányágyas szobát jelent? Van amit érdemes odavinni, mert pl. csak nagyvárosban kapható,vagy macerás ott megszerezni?(laptop,ilyesmikre gondolok) És pl. van ami váratlan költségnek tűnt? Kösz,ha válaszolsz itt,kicsit dedósan foglamaztam, de hátha más is kiváncsi rá.... addig is sok sikert!! |
Bar a kerdes most nem hozzam intezodott,de aszem az itteni helyzetrol en is tudok vilagos kepet adni
Ha konkretan ebbe a varoskaba akar jutni valaki,akkor a legegyszerubb megoldas a National Express buszjarataval London-Victoria buszpalyaudvarrol jonni.Az egyiranyu jegy 30,5 font,a retur biztositassal egyutt 29,50.Kb. 6 oras utazas...ha a delelotti buszjarattal jon az ember,akkor Birmingham-i atszallassal lehet jonni,a videk pedig gyonyoru,minel kozelebb van a busz a celhoz
Munkasszallas;konkretan azt jelenti,hogy a ceg hazakat berel.Mi egy 8 szobas hazban vagyunk,az arak valtozoak.Van 1 agyas es duplaagyas szoba.Az 1 agyas 60 font/het,a duplaagyas 45/het/fo.A szobak fel vannak szerelve annyira,hogy a mindennapi elethez szukseges dolgok meglegyenek (huto,villanytuzhely,mikro,kenyerpirito,vizforralo,szekreny,agy,mosogato,mosdo).
Bar ez csak egy kjisvaros,itt is mindent meg lehet venni.Van 2 nagy bevasarlokozpont,plusz Argos es Woolworths.De ha nem elegiti ki az igenyeket,akkor vonattal 10 perc a szomszed nagyvaros,ott aztan tenyleg minden van.Konkretan a laptop...uj gepet 350 font kornyeken lehet venni,e-bay-en olcsobban is hozza lehet persze jutni.A mi hazunkban van wifi,igy az otthoni netezes is megoldhato,akinek van gepe...netkavezo 10 percre van a szallastol 50 penny/ora dijszabassal
Varatlan koltsegek?...igen,felmerulhetnek...mikor nincs a boltban leertekelt sor,akkor kenytelenek vagyunk megvenni a teljes arut
Egyeb kerdes?
wwolf |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tdaniel Mester

|
Elküldve: 2007. Március 25. Vasárnap, 16:46 Hozzászólás témája: |
|
|
Kösz szépen! Nem marketingmenedzser vagy te ott? A jó kis leírás után ítélve...  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Orsi1127 Újonc

|
Elküldve: 2007. Március 28. Szerda, 8:36 Hozzászólás témája: |
|
|
| Valaki tud valamit arról,hogy Leeds mennyivel drágább vagy olcsóbb mint London??????? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Zsu26 Újonc

Csatlakozott: Apr 01, 2007 Hozzászólások: 11 Tartózkodási hely: még Győr
|
Elküldve: 2007. Április 1. Vasárnap, 21:05 Hozzászólás témája: |
|
|
sziasztok!
Mennyi lenne az az összeg amiből biztonsággal el lehet indulni Magyaro-ról? Terveim szerint ha kiértünk azonnal keresünk munkát ..legyen az bármi....nem vagyunk azok a lébecolós fajták...Jó lenne mégis hallani a tapasztaltak véleményét...3-400.000FT elegendő lehet?????
Köszi! _________________ ZSUZSI, minimango@freemail.hu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|