Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Szállás infó
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
kalen
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 9. Csütörtök, 20:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Krisz! Hol adsz ki lakast? Es hol szerzel?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Krisz972
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Február 10. Péntek, 14:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

kalen írta:
Krisz! Hol adsz ki lakast? Es hol szerzel?

Nekem a Bayswateren vannak szobaim-lakasaim kiadva,de szerezni eleg sok helyen tudok.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
zanzare
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 11. Szombat, 21:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Londonba szeretnek koltozni Manchesterbol, es jelenleg lakast keresek.

Elsosorban a 2-es zonaban, ketten mennenk (a parommal), 1 haloszobasba, vagy studio-ba, max. havi 700-750-ert mindenestol(esetleg 800), nem hatbalovos helyen, (kedvencek: Camden, Tower Hill, Borough, Shepherds Bush, Balham, New Cross, Greenwich, Stoke Newington - de mas is lehet).

Referencia, munka, bankszamla, depositra felretett penz stb minden van, mar csak egy hely kene lakni, mindez marciustol.
Nem honlap cimek kellenenek, mert folyamatosan nezegetem a gumtree-t meg a kulonbozo kozvetitoket, forumokat, hanem ha valaki tud barmilyen konkret lehetosegrol, vagy van ajanlata. Koszi!
Vissza az elejére
petroccelli
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 12. Vasárnap, 0:42    Hozzászólás témája: Sok sikert Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Zanzare,

Nem szeretnélek lehangolni, de ez nehéz ügy lesz. Tudom csak konkrét segítség érdekelt volna , de hidd el ugyanazzal a szándékkal jöttünk a párommal ide mint ti és le kellet mondanunk erröl a dologról. Egész egyszerűen mi nem találtunk ilyet. A legolcsobb a Seven Sistersnél volt 1 hete 1 stűdió lakás. Adatai:gyönyörű volt. Semmi berendezés (se takaró se evőeszköz,se semmi. 140 font/hét semmi számla nincs benne se tax se semmi. Így kb ha valamelyikötök nem sulis akkor a tax-al együtt kijöttök kb 200 font/hét , ha mindkettőtöket bejelentik. Mosógép se volt azt is külön kártyával kellett volna tölteni. Nos kb le kellett volna rakni 560 fontot előre ami szokás egy havi bér a studió lakásoknál meg az 1 havi depozitot ami szintén annyi és akkor jöhettek volna a számlák. Lehet , hogy ezt felesleges volt leírnom mert mind tudod és akkor bocs , csak mi nekikeseredtünk picit. 2 hét keresgélés után volt meg ez és nehézkesen.
Neked sikerülni fog elöbb remélem , mert már kicsit otthonosabban mozogsz és minden jót!!!!!!!!!
Vissza az elejére
NIKIKE
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 14. Kedd, 14:57    Hozzászólás témája: Encinek Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Enci! Írtad már nekem,hogy lakás kiadással foglalkozol,ezért ha elkérhetném a kinti telefonszámod vagy a címedet azt megköszönném,mert mi holnap reggel már kint leszünk!!Mennyibe kerül egy szoba ahol a párommal elférnénk és mennyi a deposit????Kérlek még ma válaszolj mert kint nem tudom hol tudok majd netezni!!?Munkában is tudsz segíteni,hogy merre érdemes elindulni?Az e-mail címem:sz.tonik@velvet.hu(ezt a telcsiszámod miatt adtam meg!)

Üdv:NIKIKE
Vissza az elejére
kisvakond
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Április 5. Szerda, 22:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Helló!

Szerintetek hogyan érdemes vidéki városokban szállást keresni- ahol nincs gumtree?

Van esetleg vmi otthoni Bazár v. Expressz jellegű újság?

Vagy csak net és ügynökség van errefelé?

És még vmi: mi a csuda a DSS rövidítés jelentése a szálláshirdetésekben?

Előre is köszi!
Vissza az elejére
ignac
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Április 5. Szerda, 23:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

kisvakond írta:
Helló!

Szerintetek hogyan érdemes vidéki városokban szállást keresni- ahol nincs gumtree?

Előre is köszi!

Az én tippem: digitális kábeltv, illetve lehet ADSL is.
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Április 6. Csütörtök, 15:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ignac írta:
kisvakond írta:
Helló!

Előre is köszi!

Rossz tipp Felkiáltás Nagyon boldog

DSS annyit tesz mint, Department of Social Security vagyis a Landlord megengedheti illetve tilthatja (No DSS) hogy olyanok bereljek ki a szobajat vagy lakasat, akik Social Security alatt allnak.
Vissza az elejére
ignac
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Április 6. Csütörtök, 16:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Artin írta:
ignac írta:
kisvakond írta:
Helló!

Előre is köszi!

Rossz tipp Felkiáltás Nagyon boldog

DSS annyit tesz mint, Department of Social Security vagyis a Landlord megengedheti illetve tilthatja (No DSS) hogy olyanok bereljek ki a szobajat vagy lakasat, akik Social Security alatt allnak.

Akkor bocs Mosoly
jaltaijud
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 2. Kedd, 16:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Enci!

5 perce regisztráltam magam, s látom foglalkozol szoba kiadással.Júliusban mennék ki a barátommal, s kérdezném lenne e szoba kiadó. Egy kétágyas szoba kellene kettőnknek?MI az ár?
Mennyire szerencsés júliusba nekivágni Londonnak munkavállalás szempontából?
Válaszod előre is köszönöm!
Judy
Vissza az elejére
jaltaijud
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 3. Szerda, 10:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Enci!

Júlistól lenne szükségem egy szobára 2ággyal.Ketten mennénk.Lenne-e hely?Kauciót kérsz?Ha kétágyas szobát kérünk akkor 120 font/hét, ha jól értem? Nagyon boldog
Milyenek a szobák, fürdő, konyha, mosási lehetőség van?Általában magyarok laknak nálad?
Van kint egy barátom, aki szobát keres, ajánlhatlak neki?
London hanyadik zónája ez?
Válaszod köszönöm!!
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 3. Szerda, 10:40    Hozzászólás témája: Judit! Hozzászólás az előzmény idézésével

Küldtem privát üzit.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4
4 / 4 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban