Csatlakozott: Feb 05, 2007 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: Beckenham
Elküldve: 2007. Február 5. Hétfő, 12:19 Hozzászólás témája:
Hello!
Szeretnem kihozni az automat Londonba. De van egy-ketto tisztazatlan dolog meg szamomra. Ha kihozom az autot akkor azonnal le kell regisztraltatnom vhol, vagy siman elfogadjak a kompjegyet vagy ha az alaguton jovok akkor annak a jegyet, mint igazolast, hogy mikor leptem be az orszagba. Innen szamitva 6 honap? Ha regisztraltatni kell akkor mi van ha a 6 honap lejarta elott en atmegyek Parizsba aztan masnap visszajovok. Ujra 6 honap. Vagy csak akkor nullazodik le ha belepek a sajat orszagomba? Vagy csak eletemben 1szer vehetem igenybe a 6 honapot? Nincs valami kiskapu amit ki lehet jatszani. Ha honositani kell az autot akkor szerintem a fenyszorokat is ki kell csereltetni mert az se igazan jo itt. Ez igy nem is olyan nagyon eri meg. Bar ha eladod otthon az autod azt kihozod ide a B10ed akkor az mar jol jon 1 itt vasarolt autonal kotott biztositaskor. Valaki mondjon nekem vmit erre a 6 honapot itt vagyok azt elmegyek es visszajovok dologra. Meg, hogy hogyan mukodik ez a regisztracio az elso 6 honapban. Ha esetleg valaki hasznalja itt kint a magyar autojat és tudna mekem par infoval szolgalni az dobhatna egy UK-s telefonszamot a mailcimemre.2-3 heten bellul el kell dontenem hozom-e a kocsit vagy sem, mert megyek haza es nem tudom hogy return jegyet vegyek-e.
Koszi elore is: Balazs
Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 829 Tartózkodási hely: Farnborough
Elküldve: 2007. Február 5. Hétfő, 13:13 Hozzászólás témája:
Baliboy írta:
Hello!
Szeretnem kihozni az automat Londonba. De van egy-ketto tisztazatlan dolog meg szamomra. Ha kihozom az autot akkor azonnal le kell regisztraltatnom vhol, vagy siman elfogadjak a kompjegyet vagy ha az alaguton jovok akkor annak a jegyet, mint igazolast, hogy mikor leptem be az orszagba. Innen szamitva 6 honap? Ha regisztraltatni kell akkor mi van ha a 6 honap lejarta elott en atmegyek Parizsba aztan masnap visszajovok. Ujra 6 honap. Vagy csak akkor nullazodik le ha belepek a sajat orszagomba? Vagy csak eletemben 1szer vehetem igenybe a 6 honapot? Nincs valami kiskapu amit ki lehet jatszani. Ha honositani kell az autot akkor szerintem a fenyszorokat is ki kell csereltetni mert az se igazan jo itt. Ez igy nem is olyan nagyon eri meg. Bar ha eladod otthon az autod azt kihozod ide a B10ed akkor az mar jol jon 1 itt vasarolt autonal kotott biztositaskor. Valaki mondjon nekem vmit erre a 6 honapot itt vagyok azt elmegyek es visszajovok dologra. Meg, hogy hogyan mukodik ez a regisztracio az elso 6 honapban. Ha esetleg valaki hasznalja itt kint a magyar autojat és tudna mekem par infoval szolgalni az dobhatna egy UK-s telefonszamot a mailcimemre.2-3 heten bellul el kell dontenem hozom-e a kocsit vagy sem, mert megyek haza es nem tudom hogy return jegyet vegyek-e.
Koszi elore is: Balazs
Itt a jogi szabalyozas, tiszta es vilagos, neked kell bizonyitanod, hogy nem elsz itt fel evnel regebben.
"There are international agreements which provide for the temporary use of a vehicle in a foreign country for a limited time, usually six months in a 12 month period. A visitor to the UK may use a vehicle displaying foreign plates, provided that all taxes (including vehicle excise duty) are paid in their country of origin.
If a vehicle bearing foreign plates is stopped by the police, it is the responsibility of the keeper to demonstrate that he or she is eligible to use the vehicle in the UK without registering and taxing it.
European Union vehicles
It is the responsibility for the driver to prove how long the vehicle has been in the country. This can be achieved by producing ferry tickets. Used or unregistered vehicles brought into the UK will be allowed to circulate freely for six months in any 12 month period without the need to register."
Elküldve: 2007. Március 15. Csütörtök, 7:11 Hozzászólás témája:
valaki tudna segíteni?
azt szeretném megtudni, hogy kb. mennyi, egy autó(rover2.0,2000évj.) fentartási költsége havonta, vagy évente? biztosítás, adó,stb.
előre is köszi
Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 829 Tartózkodási hely: Farnborough
Elküldve: 2007. Március 15. Csütörtök, 9:21 Hozzászólás témája:
paja4 írta:
valaki tudna segíteni?
azt szeretném megtudni, hogy kb. mennyi, egy autó(rover2.0,2000évj.) fentartási költsége havonta, vagy évente? biztosítás, adó,stb.
előre is köszi
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban