Londoni Magyarok
Keresés     
Tower Bridge
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Motorkerékpár szerviz Londonban
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - Utitársat keresek
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Utitársat keresek
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Akosom
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 8. Csütörtök, 17:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Tervezi valaki május végére a kiutazást? Csak, mert éÉn igen és jó lenne, ha jönne valaki. Mégis csak könnyebb úgy.

Halihó
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
NagyPeti
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 11. Vasárnap, 20:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Én Június 7 én vagy 21 én szeretnék kimenni Londonba munkát keresni, és persze dolgozni Mosoly, de jobb lenne nem egyedül belevágni eme nagy kalandba. Ha valaki erre az időpontra tervezz és szintúgy nem akar egyedül nekiindulni írjon ide mailt, vagy vegyen fel msnre vagy bármely más módon keressen meg please.

Munkát még nem találtam, de rajta vagyok az ügyön, de ha nem lesz semmi akkor is megyek.

írjatok!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
cytina
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Március 12. Hétfő, 13:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello!

En apr.7-en megyek haza Mo-ra es 14-en jovok vissza. Vki nem repul esetleg ezekben az idopontokban?
Vissza az elejére
Akosom
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 12. Hétfő, 14:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Helló Cytina!

Én április 16-án indulok bp-ről.
Vissza az elejére
cytina
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Március 13. Kedd, 13:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ja, majdnem jo! Csak par nap! De nekem vissza kell jonnom hamarabb, mert hetfon mar melo!
Vissza az elejére
radika
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Március 14. Szerda, 12:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Helló!

Én meg április 11-én repülök. Az is csak pár nap. Mosoly
Vissza az elejére
ibcsike
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 16. Péntek, 18:55    Hozzászólás témája: Nagy Peti Hozzászólás az előzmény idézésével

NagyPeti írta:
Sziasztok!

Én Június 7 én vagy 21 én szeretnék kimenni Londonba munkát keresni, és persze dolgozni Mosoly, de jobb lenne nem egyedül belevágni eme nagy kalandba. Ha valaki erre az időpontra tervezz és szintúgy nem akar egyedül nekiindulni írjon ide mailt, vagy vegyen fel msnre vagy bármely más módon keressen meg please.

Munkát még nem találtam, de rajta vagyok az ügyön, de ha nem lesz semmi akkor is megyek.

írjatok!
én is tervezem a kiutazást,de még nincs elég pénzem.És te milyen állást keresel? Mennyire tudsz angolul?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
NagyPeti
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 16. Péntek, 19:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

3/4 éve tanulom intenzívebben az angolt, a munkával meg úgy vagyok h bármi lesz jöhet..., igazából nyelvtanulás, és kalandvágy miatt szertnék kimenni.
Én juni 4.-re vagy 21. re néztem repcsit, és ha most foglalunk még elég olcsó is.

Te milyen munkát terveztél?
Vissza az elejére
ibcsike
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 18. Vasárnap, 11:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

NagyPeti írta:
3/4 éve tanulom intenzívebben az angolt, a munkával meg úgy vagyok h bármi lesz jöhet..., igazából nyelvtanulás, és kalandvágy miatt szertnék kimenni.
Én juni 4.-re vagy 21. re néztem repcsit, és ha most foglalunk még elég olcsó is.

Te milyen munkát terveztél?
Nekem is bármi jöhetne.De engem meggyőztek itt a tagok, hogy nyelvtudás nélkül ne menjek ki, mert mindenhol átfognak vágni. Annyi pénzem meg nincs, hogy találomra kimenjek, pedig nagyon imádom a kalandot, és már rámférne egy kis levegőválltozás.Most áruljuk a házunkat, és ha hamar eladjuk akkor lehet hogy megpróbálom. De persze egy olyan társat keresek akkor akivel egy munkahelyem lessz, és segít az angolozásba. Mosoly Szállás ügyben itt is tudnak segíteni neked, a munkát meg szerintem te is eltudod intézni ha jól tudsz angolul, és álítólag van is meló kint bőven. Nagyon boldog
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Akosom
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 18. Vasárnap, 11:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Munka az lehet, hogy van de nem mindegy, hogy hol és milyen. Mosoly
Száálást meg ráérek keresni, ha már megvan a munkahely.
Vissza az elejére
misscorina
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 18. Vasárnap, 13:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok, én is gondolkodom, hogy visszamegyek, de mint csaj egyedül megint necces london, ráadásul magyarokkal szeretnék lakni, ami megint nehézkes, mert az a tapasztalatom, hogy kint nyoma sincs annak a nagy összetartásnak. persze lehet, hogy épp nem a megfelelő emberekkel futottam össze... ha esetleg összejönne egy "házra való" ember én is betársulnék. akit esetleg érdekelne a dolog msn: misscorina@axelero.hu vagy dobjon mailt: misscorina11@yahoo.co.uk
Vissza az elejére
somlairoland
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Máj 24. Csütörtök, 19:29    Hozzászólás témája: állás Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok,

én Június vége felé szeretnék kimenni Londonba. Aki ekkortájt menne az jelezze. Most mennék először munkátvállalni külföldre és jobb lenne nem egyedül menni.
Vissza az elejére
Melcsi00
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Június 18. Hétfő, 18:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy szeptember 2-án a reggel 7:45-kor induló Malév járattal jön-e valaki Londonba(Gatwick). Ha igen akkor írj, mert egyedül nem olyan tuti utazni.
Vissza az elejére
Szali
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Június 26. Kedd, 18:24    Hozzászólás témája: Re: állás Hozzászólás az előzmény idézésével

somlairoland írta:
Sziasztok,

én Június vége felé szeretnék kimenni Londonba. Aki ekkortájt menne az jelezze. Most mennék először munkátvállalni külföldre és jobb lenne nem egyedül menni.

Én olyan július közepe-vége felé tervezem a kimenetelt, ha az neked még belefér, akkor mehetnénk együtt.

Valakinek jó még ez az időpont?
Vissza az elejére
yosh
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Június 27. Szerda, 8:29    Hozzászólás témája: Re: állás Hozzászólás az előzmény idézésével

Szali írta:
somlairoland írta:
Sziasztok,

Én olyan július közepe-vége felé tervezem a kimenetelt, ha az neked még belefér, akkor mehetnénk együtt.

Valakinek jó még ez az időpont?

Hali

Én most jelenleg is kint vagyok,Chelmsfordban, de haza ugrok most pár hétre és Július legvége és Agusztus eljére én is Londont célzom meg uticélnak:)Mik a terveitek merre akartok próbálkozni, lakásfoglalás,papírok stb?
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Következő
5 / 7 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban