Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Munkát kinálsz?

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Állást kínál
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
rolandhustyava
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 12. Hétfő, 9:22    Hozzászólás témája: Munkát kinálsz? Hozzászólás az előzmény idézésével

Van olyan munkát kináló korrekt vállalkozó Angliában, aki foglalkoztatna egy 28 éves magyar szobafestő fiatalembert? Eddig sajnos még senki nem mutatott hajlandóságot ennek előrelenditésében, bár én számtalan jelentkezési önéletrajzot elküldtem különböző meghirdetett állásajánlatokra! Ha valaki tud, és szeretne is segiteni nekem munkát találni, azt szivesen fogadnám. Előre is köszi mindenkinek!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
dslang
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 29. Csütörtök, 18:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hi...
Sajnos nem tudok segiteni,viszont annyit kerdeznek,h neked van CSCS-ed?angol ceghez adtal be palyazatot??
Koszi, es successful munkakeresest!!
Andras
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Állást kínál Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban