| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
WinneTWO Mester

Csatlakozott: Feb 01, 2007 Hozzászólások: 137 Tartózkodási hely: Wimbledon Park
|
Elküldve: 2007. Március 8. Csütörtök, 17:35 Hozzászólás témája: |
|
|
Na, azert az a heti 500 font jol jonne. Londonban elot nem lehet Londonba kikiozvetiteni?  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2007. Március 8. Csütörtök, 17:35 Hozzászólás témája: |
|
|
Ok, rendben.Hirtelen felszaladt a vérnyomásom  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hadnagy Mester

Csatlakozott: Feb 24, 2006 Hozzászólások: 310 Tartózkodási hely: Nottingham
|
Elküldve: 2007. Március 8. Csütörtök, 19:04 Hozzászólás témája: .. |
|
|
És ez a "potom" 76 000 Ft-s szintfelmérő egyben akreditált nyelvvizsga is?
Csak az ára miatt kérdezem...
Egy kis plusz információ:
http://www.interex.uni.hu/keret.cgi?/cels.html
http://www.bmenyelvvizsga.bme.hu/index.html _________________ "- Engem egy ilyen kis hadnagyocska, mint maga, nem tud megijeszteni.
- Voltam én már százados is fiacskám. Csak egyszer egy ilyen takonypócot, mint te, úgy vágtam szájon, hogy kiesett három foga és ezért lefokoztak." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 861 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2007. Március 9. Péntek, 7:01 Hozzászólás témája: |
|
|
| Enci írta: | | Na ez mese szerintem.Megnézném hol fizetnek árúfeltöltésért heti 500 fontot.Jobb lett volna ha ennek utána jársz, mert holnaptol mindenki ide készül árúfeltöltőnek ennyi pénzért.Az úriember aki ezt mondta tuti nem mondott igazat. |
An azert tudok olyan "áru"-t, aminek a "feltolteseert" fizetnek ennyit
Mondjuk nehany evet is kaphatsz erte, ha megfognak, de az egy masik kerdes.
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hadnagy Mester

Csatlakozott: Feb 24, 2006 Hozzászólások: 310 Tartózkodási hely: Nottingham
|
Elküldve: 2007. Március 9. Péntek, 10:02 Hozzászólás témája: .. |
|
|
Seci, azt a fajta "munkát" nem feltöltésnek, hanem terítésnek szokták nevezni.  _________________ "- Engem egy ilyen kis hadnagyocska, mint maga, nem tud megijeszteni.
- Voltam én már százados is fiacskám. Csak egyszer egy ilyen takonypócot, mint te, úgy vágtam szájon, hogy kiesett három foga és ezért lefokoztak." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2007. Március 10. Szombat, 0:15 Hozzászólás témája: |
|
|
| consider írta: |
A pszichológiai alkalmassági díját pedig visszadjuk azoknak akik nem felenek meg, mivel nekik biztosan nem tudunk munkát ajánlani.
Ezt pedig egy magyar árufeltöltőként kezdett"kollégának" lehet megköszönni, aki kirugatta 3 magyar munkatársát 2 hét alatt a munkahelyről. A módszerét nem részletezném, mert nem akarok további ötleteket adni.
Mindenesetre a munkáltató azonnal haza akarta zavarni az összes nála dolgozó magyart, mert ez a nagyfokú alattomosság még őt is ámulatba ejtette.
|
Nem akarok megbantani senkit, de az angol munkaltatonak igaza volt. Ezekutan ne csodalkozzon senki, ha a magyarokra valaki rossz szemmel nez, meg ha meghallja csak az orszag nevet is. _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
- En egyenesen kormanyzom, te taszigalod ferden!
- Szoval en taszigalom ferden?! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
WinneTWO Mester

|
Elküldve: 2007. Március 10. Szombat, 15:25 Hozzászólás témája: |
|
|
| Artin írta: |
Nem akarok megbantani senkit, de az angol munkaltatonak igaza volt. Ezekutan ne csodalkozzon senki, ha a magyarokra valaki rossz szemmel nez, meg ha meghallja csak az orszag nevet is. |
Hat ja. A baratnom nem egyszer tapasztalta, hogy egeszen addig kedvesen fogadjak egy-egy megpalyazott munkahelyen, amig a CV-je elso par sorat el nem olvastak... Konkretan a szuletesi helyre gondolok.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

|
Elküldve: 2007. Március 11. Vasárnap, 0:55 Hozzászólás témája: |
|
|
| WinneTWO írta: |
Hat ja. A baratnom nem egyszer tapasztalta, hogy egeszen addig kedvesen fogadjak egy-egy megpalyazott munkahelyen, amig a CV-je elso par sorat el nem olvastak... Konkretan a szuletesi helyre gondolok.  |
Ez azert 2-3 evvel ezelott meg nem igy volt. Igaz akkor joval kevesebben voltunk. Es hala istennek mindig vannak kivetelek, a regi motorosoknak gondolom nincsenek ilyen problemaik. _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
|
| Vissza az elejére |
|
 |
avnire Mester

|
Elküldve: 2007. Március 11. Vasárnap, 1:24 Hozzászólás témája: |
|
|
| Idézet: | | Hat ja. A baratnom nem egyszer tapasztalta, hogy egeszen addig kedvesen fogadjak egy-egy megpalyazott munkahelyen, amig a CV-je elso par sorat el nem olvastak... Konkretan a szuletesi helyre gondolok. |
Pontosan ezert nem kell beleirni a CV-be sem a nemzetiseget, sem a szuletesi idot es helyet. ( hacsaknem eppen magad alatt akarod vagni a fat) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

|
Elküldve: 2007. Március 12. Hétfő, 0:26 Hozzászólás témája: |
|
|
| avnire írta: | | Idézet: | | Hat ja. A baratnom nem egyszer tapasztalta, hogy egeszen addig kedvesen fogadjak egy-egy megpalyazott munkahelyen, amig a CV-je elso par sorat el nem olvastak... Konkretan a szuletesi helyre gondolok. |
Pontosan ezert nem kell beleirni a CV-be sem a nemzetiseget, sem a szuletesi idot es helyet. ( hacsaknem eppen magad alatt akarod vagni a fat) |
Ez igaz avnire, de elobb utobb ugyis kiderul, es altalaban elobb. Vagy megkerdezik tole, vagy ha beregisztral egy ugynoksegnel, ott bekell irni. Az hogy az utlevelet elkerik lefenymasolni, arrol mar ne is beszeljunk. Es azert mert beregisztral valaki, meg nem jelenti azt, hogy munkat is fog kapni. _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tdaniel Mester

Csatlakozott: Feb 13, 2006 Hozzászólások: 321 Tartózkodási hely: budapest
|
Elküldve: 2007. Március 13. Kedd, 17:04 Hozzászólás témája: |
|
|
Ne csodálkozzon senki, ha leteszik a telefont, nem válaszolnak, stb. melókeresésnél!!!Van aki fél tízkor (délelőtt) megunja hogy jelentkezőkkel foglalkozzon. Az tuti kamu, hogy 500Ł/hét árufeltöltésért, annyiért csak heroinból lehet valaki árufeltőltő! A legtöbb meló súrolja a minimálbért! Ez ma 5,35Ł/óra!! Az még belefér, hogy lakhatás, tanulás, étkezés támogatást ad, de 500Ł/hét az kb. fogtechnikus szakembernél kezdődik!!!!(22Ł/órabér,konkrét példát tudok) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
WinneTWO Mester

|
Elküldve: 2007. Március 13. Kedd, 19:08 Hozzászólás témája: |
|
|
Kar, hogy nem tanultam konyvelonek... Azok fizetese sem piskota idekint. Lattunk hirdeteseket, a konyvelok fizetese elerheti akar a 30 pounds/hour-t!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2007. Március 14. Szerda, 7:53 Hozzászólás témája: |
|
|
A mi könyvelőnk 50 font/óráért dolgozik  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tdaniel Mester

Csatlakozott: Feb 13, 2006 Hozzászólások: 321 Tartózkodási hely: budapest
|
Elküldve: 2007. Március 14. Szerda, 23:22 Hozzászólás témája: |
|
|
Szeretnél numbercracker lenni?? talán valamelyik telefonkönyv méretű tanfolyami tájékoztató segíthet..én azt javaslom, inkább olyat válasz melónak, majd ha odajutsz, ami szimpi,szereted csinálni...  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
WinneTWO Mester

|
Elküldve: 2007. Március 16. Péntek, 18:08 Hozzászólás témája: |
|
|
| Enci írta: | A mi könyvelőnk 50 font/óráért dolgozik  |
Akkor o is nagyon xarul allhat anyagilag...
A baratnom novere konyvelo odahaza es igy is majd 200ezer Ft-ot keres tisztan (havonta). Mar mondtuk neki nem egyszer, hogy tanulja az angolt es jojjon kifele...
Legutóbb WinneTWO szerkesztette (2007. Március 16. Péntek, 18:12), összesen 1 alkalommal |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|