Londoni Magyarok
Keresés     
Stonhenge
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - Lengyelek...
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Lengyelek...
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Finsbury
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Március 8. Csütörtök, 21:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Winnetwo én tudok magyarban is ilyet - meg más nép fiában is, ez nem a nemzetiségtől függ. Mi laktunk brazilokkal együtt. Az első pár maga volt a mennyország, a másodiknál akkor kezdtem üvölteni és SOS lakást keresni, amikor WC-ről a "féknyomok" után az ülőkéről még a havi problémáik nyomait is nekem kellett volna takarítani.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2007. Március 10. Szombat, 0:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

En a lengyeleknel leginkabb az az alapveto dolgot tapasztaltam, amit ok maguk is beismerenek, hogy iszank mint a godeny, es nem vizet, hanem vodkat, megminden ami eros. Lattam mar lengyelt metron vodkasuveggel, kihuzta a taskabol, es huzott egyett belole. Addig megsem szolat, amikor lattam az uveget, mar sejtettem honnan jott, amikor megszolalt, mar tudtam. Nagyon boldog A baratnojevel pont ott szaltak le, hol en. A ozgolepcson felfele vegig uvoltott a srac a baratnojevel.

Akikkel enl katam ot leginkabb a pialas, a hangos zene. Vasarnap-hetfo hajnali 3-kor. Hetfon munka suli stb ugye...

Amiket ti irtatok, olyan hala istennek nem volt, de epp eleg volt igy is beloluk. Azt mar megsem emlitem, hogy bementek a szobankba, e kivettek a fiokombol a fejhallgatomat, amig mi Magyarorszagon voltunk szabadsagon, aztan le is szakitottak a szivacsot rola. Ez 2 lany volt mondjuk, de a fiuk sem voltak kulonbek. Sajnos a szobat nem lehetett bezarni.

Az hogy a kozos dolgokra nem vigyaznak hagyjan, de amikor mar a szemelyes dolgokhoz nyulnak, rosszabb esetben ellopjak, az nagyon gusztustalan. Szerencsere mar reg volt.
Vissza az elejére
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Március 10. Szombat, 10:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az angolok utalnak minket. Nekik mindegy, hogy milyen nemzet vagy, ugysem tudnak kulonbseget tenni, roman, lengyel, magyar, cseh.. egy kutya..

http://hvg.hu/vilag/20070219_bevandorlok.aspx?s=200739nl
Vissza az elejére
WinneTWO
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Március 10. Szombat, 17:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

avnire írta:
Az angolok utalnak minket. Nekik mindegy, hogy milyen nemzet vagy, ugysem tudnak kulonbseget tenni, roman, lengyel, magyar, cseh.. egy kutya..

Akkor vegezzek el a piszkos munkat a bevandorlok helyett is, fillerekert. Ha nem tetszik a pofank, nem kell idehivni, ilyen egyszeru. Amugy oket sem szeretik sokan...
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2007. Március 12. Hétfő, 9:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

WinneTWO írta:
avnire írta:

Akkor vegezzek el a piszkos munkat a bevandorlok helyett is, fillerekert. Ha nem tetszik a pofank, nem kell idehivni, ilyen egyszeru. Amugy oket sem szeretik sokan...

Senki sem hivott ide. Te jottel a jobb megelhetes miatt. Vagy tevednek?
Ok csak megengedtek, hogy idegyere...

Egyebkent avnirenek teljesen igaza van, a "kelet-europai" besorolasba tesznek minket, cakk-pakk. Ez nem igy volt egy par evvel ezelott, de mara mar sajnos igaz.

-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
dydand
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Március 12. Hétfő, 11:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

seci írta:
Ez nem igy volt egy par evvel ezelott, de mara mar sajnos igaz.

-seci

Hmmm, és mi lehet ennek az oka? A higulás? Vagy az emberdömping a "blokkból"? Forgó szemek
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2007. Március 12. Hétfő, 12:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

dydand írta:
seci írta:
Ez nem igy volt egy par evvel ezelott, de mara mar sajnos igaz.

-seci

Hmmm, és mi lehet ennek az oka? A higulás? Vagy az emberdömping a "blokkból"? Forgó szemek

Ez ugyanaz, nem? A lengyelek pont ugyanugy eljatszottak a jo hirnevuket (a 2. vilaghaboru kornyeken nagyon sok lengyel jott).

De ha belegondolsz, nem csoda. WinneTWO remek pelda. Idejon egy par honapja (hete?), nincs munkaja (o irja egy topikban), nem beszel angolul (egy masik), de azert kurvara ki van akadva, hogy milyen szemetek az angolok es mi a faszert hivtak ide egy csomo vendegmunkast.

WinneTWO írta:

Ez a hozzaallas szerinted segit?

Meg az a jo, hogy nem ez a tobbseg, de sajnos a velemenyt sosem a tobbseg alapjan alakitjak ki. A kirivo eseteknek sokkal nagyobb a hatasa...

Egyebkent en sem szeretem nagyon az angolokat, ez egy masik kerdes, de ha ugy dontessz, hogy egy masik orszagban elsz, mint ahol szulettel, akkor ezzel megvetted azt, hogy ott te leszel az idegen. Tetszik/nem-tetszik, tied, te akartad. Ket lehetoseged van: valamilyen szinten asszimilalodsz vagy lenyelsz szepen mindnent es egy par ev mulva hazamegy.

-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
WinneTWO
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Március 12. Hétfő, 12:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

seci írta:
De ha belegondolsz, nem csoda. WinneTWO remek pelda. Idejon egy par honapja (hete?), nincs munkaja (o irja egy topikban), nem beszel angolul (egy masik), de azert kurvara ki van akadva, hogy milyen szemetek az angolok es mi a faszert hivtak ide egy csomo vendegmunkast.

Vakeger! Eloszor is tobb mint 7 honapja vagyok itt (erdekes, ezt nem lattad meg egy masik topicban), masreszt most eppen nincs munkam (mar dolgoztam tobb honapot egy agency-n keresztul) harmadreszt valamennyire beszelek angolul, jobban, mint amennyire egyes munkaval rendelkezok. (A nem eppen sziporkazo angoltudas nem ugyanaz mint nem beszelni angolul. Ezt is felreolvastad. Tudsz te egyaltalan olvasni? Tudom, vakirast.)
Kurvara kiakadva pedig foleg a te pofatlan stilusodtol vagyok, hogy itt peldalozgatsz velem, meg beszolongatsz. Megis ki a fax vagy te? Kostolgasd a nenikedet, rolam meg koccolj le. Vicces
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007. Március 12. Hétfő, 14:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Héééé, már megint nagyon duhaj a hangnem.
Ne káromkodjatok, légyszi.
Vissza az elejére
dydand
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Március 12. Hétfő, 14:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

seci írta:

Ez ugyanaz, nem?

-seci

Nem annak szántam, bár kétség kívül félreérthető. Átfogalmazva: attól romlott-e a megítélés, hogy higult a színvonal, vagy attól, hogy egy irtózatos embertömeg települt be a blokkból nagyon rövid időn belül.

A lényeg viszont, hogy megválaszoltad azt, amire kíváncsi voltam, köszönöm Kacsintó Egyetértek Veled, a megítélés a kirívóbb esetekből szűrődik le - sajnos. Remélem ez szeptemberig nem fog -jelentősen- tovább romlani, mert akkor az én esélyeim is csökkennek a kialakult sztereotípia miatt.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2007. Március 12. Hétfő, 16:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Enci írta:
Héééé, már megint nagyon duhaj a hangnem.
Ne káromkodjatok, légyszi.

Bocsanat, csak kivagta a WinneTWO gyerek a biztositekot.
-seci
Vissza az elejére
WinneTWO
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Március 12. Hétfő, 17:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

seci írta:
Bocsanat, csak kivagta a WinneTWO gyerek a biztositekot.
-seci

Mi van vakeger, tobbre mar nem futja? En vagyok a gyerek, amikor te meg ovodas sorokat irogatsz? Ehhez kell am a nagy tudas, talan Tudor torpet reggeliztel? Nevető
Vissza az elejére
WinneTWO
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Március 12. Hétfő, 18:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Na, de megintcsak elkanyarodtunk a tematol. En azt javaslom, hogy ezen a ponton fuggesszuk fel egymas oltogatasat, elvegre ez a honlap nem arra lett kitalalva, hogy lehetosegunk legyen elektronikus uton provokalni egymast. Nem tudom, mi a bajod velem seci, de ha van egyaltalan akkor kozold azt privat uzi formajaban. Beismerem, forrofeju vagyok es mashogy latom a dolgokat (vagy inkabb semmiben sem ertunk egyet Nevető ), de ellenvelemenyt alkotni lehet kevesbe "atyaskodo" stilusban is.
Uff, beszeltem. Nagyon boldog
Vissza az elejére
webberke
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 13. Kedd, 7:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Na ja , elvileg ez az oldal nem azért jött létre, hogy itt is oltogathassuk egymást meg egymás alá tegyünk. Azért van ott az ÉLET (nagybetűvel Mosoly ) hogy ezt megtegyük, online lehetnénk segítőkészebbek megértőbbek...
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2007. Március 13. Kedd, 9:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

webberke írta:
Na ja , elvileg ez az oldal nem azért jött létre, hogy itt is oltogathassuk egymást meg egymás alá tegyünk. Azért van ott az ÉLET (nagybetűvel Mosoly ) hogy ezt megtegyük, online lehetnénk segítőkészebbek megértőbbek...

En azt hiszem egy ideje eleg sokat segitettem eleg sok embernek. Igaz, csak tanaccsal.
De a mellett nem tudok elmenni, amikor valaki idejon Angliaba, aztan lebarmolja azt a nemzetet, amelyik lehetoseget adott neki arra, hogy itt dolgozzon. Szeresse vagy ne szeresse oket (maganugy), de nehogymar neki alljon feljebb.
Ezzel a magatartassal csak es kizarolag a sajat honfitarsainak art. Ha nem tetszik a rendszer lehet valtoztatni, haza lehet menni vagy ki lehet probalni mas orszagot. De ha itt van, akkor ne rontsa a tobbiek megiteleset. Mert az mar nem maganugy.
-seci
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4  Következő
3 / 4 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban