Elküldve: 2006. Máj 6. Szombat, 18:26 Hozzászólás témája: BRISTOL!!!
Sziasztok,
Nem sokat hallottam még ezen az oldalon Bristolról, de kiváncsi lennék hogy mi a véleménye annak, aki kint van. 20 éves diák ként számomra ez nagyon jó lenne, főleg hogy ott van egy jó kis egyetem, aztán ki tudja, lehet volna lehetőség ott diplomát szerezni.
Szóval várom bárkinek a véleményét Bristolról, akinek, mondjuk úgy, köze is van hozzá
Elküldve: 2006. Augusztus 28. Hétfő, 23:13 Hozzászólás témája: Re: BRISTOL!!!
kolera írta:
Sziasztok,
Nem sokat hallottam még ezen az oldalon Bristolról, de kiváncsi lennék hogy mi a véleménye annak, aki kint van. 20 éves diák ként számomra ez nagyon jó lenne, főleg hogy ott van egy jó kis egyetem, aztán ki tudja, lehet volna lehetőség ott diplomát szerezni.
Szóval várom bárkinek a véleményét Bristolról, akinek, mondjuk úgy, köze is van hozzá
Az utazas.com forumjaiban eleg sokan utalnak Bristolra..Itt van pl. egy ilyen topic, nem a legfrissebb, de talan megeri elolvasni..
Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 827 Tartózkodási hely: Farnborough
Elküldve: 2006. Szeptember 3. Vasárnap, 6:47 Hozzászólás témája: Re: BRISTOL!!!
avnire írta:
Megneztem most a magyaronline-t, korabban nem ismertem, de eleg kihaltnak tunik. Nem nagyon porog a Nagy Britannia forum.
GTL2 most ment epp vissza, az elmult hetvegen is volt party-juk.
Keres meg esetleg Braun Edit [bristolhu@yahoo.co.uk]-t, o szokta szervezni a partykat.
-seci
A Bristol es Nyugat Anglia Magyar Barati Kor neveben mindenkinek sikeres, boldog uj esztendot kivanok!
Ezennel tajekoztatni szeretnelek benneteket a 2007 elso negyed evi programokrol.
2007. januar 14. 15:00 Magyar Mise a St. Mary on the Quay plebania templomban, Colston Avenue-n.
Viragh Jozsef Atya tartja, aki csak miattunk utazik el Londonbol, ezert kerek mindenkit, hogy tiszteljuk meg az Atyat azzal, hogy jelen vagyunk a misen. A mise utan minden alkalommal lehetosegunk van egy kis beszelgetesre tea es kave mellett, amely jo alkalom arra, hogy uj baratokra, ismerosokre tegyunk szert.
2007. februar 2. 19:00 Magyar est a lengyel klubban, 50 St.Pauls road, Clifton
Ez rendhagyo est, zene, tanc es beszelgetes. Ujabb alkalom arra, hogy kicsit egyutt legyunk!
Belepo: 3£
2007. marcius 16. 19:00 Magyar est, a mar fent emlitett lengyel klubban. Ez az est a Magyar Klub allandoa rendezesre kerulo unnepsege, melyen zene, tanc es tombola mellett unnepelhetunk es egyutt lehetunk.
Belepo: 3 £
Mindenkit szeretettel varunk! Amennyiben vannak olyan ismeroseitek, akik meg nem szerepelnek a listan, illetve nem jartak meg magyar programokon, kerlek adjatok at az informaciot nekik is.
Megszokott modon kerek mindenkit, aki a programokon reszt szeretne venni, hogy jelezze ezt e-mailben vagy telefonon.
E-mail: bristolhu@yahoo.co.uk
tel.; 07840676131
Segitsegeteket koszonom.
Minden jot kivanok Nektek!
Tisztelettel, Mrs.Viktoria Harangozo es Braun Edit
Csatlakozott: Jan 10, 2007 Hozzászólások: 26 Tartózkodási hely: Bristol, United Kingdom
Elküldve: 2007. Március 6. Kedd, 13:54 Hozzászólás témája: Kijutás Bristolba
mivel megszűnt a Budapest - Bristol easyJET járat, vacilálunk, hogy utazzunk ki májusban . . .
két opcióm van, de ha van ötletetek várom szeretettel
Budapest - Brüsszel, Brüsszel - Bristol 2 fő 69.000, ez szerintem elég jó ár 2főnek
vagy Budapest - London, onnan pedig vonattal, de nem volna olcsóbb!!!
tud valaki London - Bristol vonatjegy árat mondani, a hivatalos oldalon regisztrálni kéne. . .
köszi _________________ "Ne haragudj a rosszra, nélküle nem tudnál mihez képest jónak lenni" By Stifike
Mindennnek részletesen utánna tudsz nézni és regisztrálni sem kell. _________________ "- Engem egy ilyen kis hadnagyocska, mint maga, nem tud megijeszteni.
- Voltam én már százados is fiacskám. Csak egyszer egy ilyen takonypócot, mint te, úgy vágtam szájon, hogy kiesett három foga és ezért lefokoztak."
mivel megszűnt a Budapest - Bristol easyJET járat, vacilálunk, hogy utazzunk ki májusban . . .
két opcióm van, de ha van ötletetek várom szeretettel
Budapest - Brüsszel, Brüsszel - Bristol 2 fő 69.000, ez szerintem elég jó ár 2főnek
vagy Budapest - London, onnan pedig vonattal, de nem volna olcsóbb!!!
tud valaki London - Bristol vonatjegy árat mondani, a hivatalos oldalon regisztrálni kéne. . .
Csatlakozott: Jan 10, 2007 Hozzászólások: 26 Tartózkodási hely: Bristol, United Kingdom
Elküldve: 2007. Március 6. Kedd, 19:21 Hozzászólás témája:
köszi nektek
így jobban jövünk ki, csak 10font/fő a jegy
és negyedóránként jár
én itt néztem:
http://www.firstgreatwestern.co.uk/
thnx _________________ "Ne haragudj a rosszra, nélküle nem tudnál mihez képest jónak lenni" By Stifike
De ugye azt tudod, hogy ez akkor 10 font, ha MOST megveszed es majd MAJUSban utazol... Mert ha az erkezeskor akarod megvenni a jegyedet, akkor eleg nagyot fogsz koppanni. Szoval keress ra arra is, hogy mennyi lenne a jegy ha holnap szeretnel utazni.
-seci
Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 827 Tartózkodási hely: Farnborough
Elküldve: 2007. Március 12. Hétfő, 18:58 Hozzászólás témája:
Sziasztok!
A Bristol es Nyugat Anglia Magyar Barati Kor neveben tajekoztatni szeretnelek benneteket a kovetkezo programokrol.
2007. marcius 16. 20:00 Magyar est a lengyel klubban, 50 St.Pauls road, Clifton.
Egyutt unnepelhetunk ujra, sok sok programmal es tombolaval, zenevel varunk benneteket!
Belepo 3£.
2007. aprilis 22. 15:00 Magyar Mise a St. Mary on the Quay plebania templomban, Colston Avenue-n.
Kerlek benneteket, hogy ne kessetek el!
Mindenkit szeretettel varunk! Amennyiben vannak olyan ismeroseitek, akik meg nem szerepelnek a listan, illetve nem jartak meg magyar programokon, kerlek adjatok at az informaciot nekik is.
Megszokott modon kerek mindenkit, aki a programokon reszt szeretne venni, hogy jelezze ezt e-mailben vagy telefonon.
E-mail: bristolhu@yahoo.co.uk
tel.; 07840676131
Segitsegeteket koszonom.
Minden jot kivanok Nektek!
Braun Edit
Elküldve: 2007. Április 10. Kedd, 18:17 Hozzászólás témája:
Sziasztok bristoli magyarok!
Ha vki tudna tajekoztatni arrol,hogy hol folyik a varosban ingyenes angol nyelvoktatas vagy barmi infoval ezzel kapcsolatban,annak megkoszonnem.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban