| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
ude3 Újonc

|
Elküldve: 2007. Január 31. Szerda, 18:46 Hozzászólás témája: Jó és rossz körzetek Londonban |
|
|
Sziasztok!
Lehet hogy elkerülte a figyelmemet, de jó lenne ha olvashatnánk tapasztalatokat arról, hogy hol érdemes szobát bérelni Londonban, ahol nem túl borsosak az árak és biztonságos a környék! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
WinneTWO Mester

Csatlakozott: Feb 01, 2007 Hozzászólások: 137 Tartózkodási hely: Wimbledon Park
|
Elküldve: 2007. Február 12. Hétfő, 16:38 Hozzászólás témája: Re: Jó és rossz körzetek Londonban |
|
|
| ude3 írta: | Sziasztok!
Lehet hogy elkerülte a figyelmemet, de jó lenne ha olvashatnánk tapasztalatokat arról, hogy hol érdemes szobát bérelni Londonban, ahol nem túl borsosak az árak és biztonságos a környék! |
Uff sappadtarc testverem! Sajnos altalaban a ket kriterium nem igazan fer meg egyutt. Mi most Wimbledon Park kornyeken lakunk a baratnejemmel, ami gazdag, csendes es biztonsagos kornyek, kozel az erdo, mokusok nyuzsognek... viszont ennek megvan az ara. Mi 125 fontot fizetunk hetente egy "double" room-ert, amiben ugy igazabol egy agyon, szekrenyen es ejjeliszekrenyen kivul mas nincs, de nem is hiszem, hogy elferne. A hazigazdak lengyelek, hulyek mint a s..g, de meg mindig sokkal jobb itt, mint amikor Wembley-ben laktunk (ami eleg gaz kornyek, de meg elmegy) egy lepukkant, ocska izeben, 10-ed, sot olykor 12-ed magunkkal heti 130 fontert... Igaz, magyarok lakta haz volt, de azert mindennek van hatara.
Amit hirbol ismerek meg, es elkerulendo: Brixton, Hackney, Seven Sisters, Finsbury Park es altalaban London keleti resze.
Remelem segitettem valamicsket.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
avnire Mester

|
Elküldve: 2007. Február 13. Kedd, 21:41 Hozzászólás témája: Re: Jó és rossz körzetek Londonban |
|
|
| Errol mar volt szo, valahol, valamikor. Bonham be is linkelt egy infot London egyes reszeinek etnikai osszetetelerol. Azt is eleg tanulsagos atbongeszni. Keress ra erre a hozzaszolasra. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Messi Haladó

Csatlakozott: Feb 27, 2007 Hozzászólások: 36 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2007. Március 1. Csütörtök, 18:35 Hozzászólás témája: |
|
|
| sziasztok,én D-Londonról hallottam h veszélyes.De tapasztalatom nincs... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
avnire Mester

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
avnire Mester

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tide Újonc

|
Elküldve: 2007. Március 3. Szombat, 12:24 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy Barnet (north-london) mennyire veszélyes környék? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
avnire Mester

|
Elküldve: 2007. Március 3. Szombat, 16:21 Hozzászólás témája: |
|
|
| Tide írta: | Sziasztok!
Valaszoltam a msik helyen, ahol szinten feltetted a kerdest. de itt meg egyszer osszefoglalva: Barnet kellemes es biztonsagos, es olcso. 4-es zona, Northern line. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tide Újonc

|
Elküldve: 2007. Március 4. Vasárnap, 10:38 Hozzászólás témája: |
|
|
| avnire írta: | | Tide írta: | Sziasztok!
Valaszoltam a msik helyen, ahol szinten feltetted a kerdest. de itt meg egyszer osszefoglalva: Barnet kellemes es biztonsagos, es olcso. 4-es zona, Northern line. |
Köszi a választ ismét! Csak gondoltam több helyen felteszem ezt a kérdést, hogy mindenképpen kapjak rá választ!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|