| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
dolgozniakarok Újonc

|
Elküldve: 2007. Március 3. Szombat, 12:42 Hozzászólás témája: információ kérés |
|
|
Sziasztok!
Anikóhoz hasonlóan én is az Endrei Zsolt ról ill. az általa kínált munkáról érdeklődnék.
Nekem ugyan azt írta mint Anikónak.
Én elküldtem az önéletrajzomat neki és vissza írt, hogy rendben van áprilisban utazhatok (BENNE VAGYOK A 34 FŐS KERETBEN) várja a regisztrációmat (6000Ft átutalva a magyarországi kapcsolattartó Gedó Attila bankszámlájára)
Szerintetek??????????????????????????????????átverés vagy valós  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Aliz79 Újonc

|
Elküldve: 2007. Március 3. Szombat, 13:49 Hozzászólás témája: |
|
|
Kedves dolgozniakarok!
No, ha itt 10.000 embert megkérdzel, abból 9.999 azt fogja mondani, hogy igen, ez bizony átverés, hisz mndenki azt fuvolázza (ha figyemesen elolvasod a fórumokat...ahogy én is teszem min. hetente 4-szer, mivl én is ki akarok, KI FOGOK jutni Angliába, de nekem még 5 forintom sincs senki lehúzó zsebébe. .., na mindegy, ez én vagyok) szóval, mindenki azt mondja, hogy ELŐRE PÉNZT NEM FIZETÜNK .
Amit tehetsz: tudakozódsz, hogy pontosan hova is mentek dolgozni, szerzel valami elérhetőséget (telszám pl.) és biza felhívod őket, vagy ha nem jó az angolod, felhívatod őket valakivel és megérdeklődöd, hogy ők tartják-e a kapcsolatat ezzel az úriemberrel...bla-bla-bla...
Inkább Te fuss felesleges köröket, minthogy...de hát szerintem tudod Te is.
Aliz79 _________________ Az életben az a szép, hogy bármi megtörténhet.
A szar, hogy meg is történik. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hadnagy Mester

Csatlakozott: Feb 24, 2006 Hozzászólások: 310 Tartózkodási hely: Nottingham
|
Elküldve: 2007. Március 3. Szombat, 13:54 Hozzászólás témája: .. |
|
|
Példa eperkének:
Reply to: cameron.hunt@sciencero.com, 08452700360 Date: Thursday 1st March
ANIMAL TECHNICIAN’S WANTED We are looking to recruit Animal Technicians at all levels. We have sites based all over the UK and would place you at your closest site unless you want and relocate. Full relocation package will be paid for those who wish to relocate. Duties include husbandry for laboratory animals. We are looking for:
Trainee Animal Technicians
Licenced Animal Technicians
Senior Animal Technicians
Team Leaders / Supervisors
Unit / Section Managers
Send your CV’s in and we will promise advise from professional careers advisors, a career with great prospects and most importantly we promise to better your salary. _________________ "- Engem egy ilyen kis hadnagyocska, mint maga, nem tud megijeszteni.
- Voltam én már százados is fiacskám. Csak egyszer egy ilyen takonypócot, mint te, úgy vágtam szájon, hogy kiesett három foga és ezért lefokoztak." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
avnire Mester

|
Elküldve: 2007. Március 3. Szombat, 16:11 Hozzászólás témája: Re: .. |
|
|
IWIW, ma, 03/03
"sziasztok!az étterem ahol dolgozok,új pincéreket keres!
Kemény munka,foleg nyáron!kb 400£-ot lehet megkeresni 1 héten borravalóval egyutt.angol nyelvtudás(alapszinten) fontos. Zizzi étterem a canary wharf-on. http://www.zizzi.com
jelentkezni személyesen lehet az étteremben.pincéri múlt fontos!"
Ne engem keress, nem en adtam fel a hirdetest, nem pincerkent dolgozom. Ott a weblap, aztan hajra! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zita28 Újonc

|
Elküldve: 2007. Március 3. Szombat, 16:49 Hozzászólás témája: Zizzi étterem |
|
|
Zizzi étterem a canary wharf-on. http://www.zizzi.com
Szia Avnire!
Szeretném megkérdezni Toled,hogy London melyik részén van, mert én majd csak jövö héten leszek kint, de érdekelne a melo, csak sajnos jelenleg nekem a "Canary wharf" nem mond semmit.
Megnéztem a google-ben,ki is adta!
Csak azt nem tudom,hogy ez a hely az én szállásomtol messze van-e, vagy nem! Én Croydon-ban leszek!
Köszi szépen Zita |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
avnire Mester

|
Elküldve: 2007. Március 3. Szombat, 20:05 Hozzászólás témája: Re: Zizzi étterem |
|
|
| zita28 írta: | Zizzi étterem a canary wharf-on. http://www.zizzi.com
Szia Avnire!
Szeretném megkérdezni Toled,hogy London melyik részén van, mert én majd csak jövö héten leszek kint, de érdekelne a melo, csak sajnos jelenleg nekem a "Canary wharf" nem mond semmit.
Megnéztem a google-ben,ki is adta!
Csak azt nem tudom,hogy ez a hely az én szállásomtol messze van-e, vagy nem! Én Croydon-ban leszek!
Köszi szépen Zita |
Hat sajnos eleg messze, de talan van vonat London Bridge-hez.. Sajnos semmi kozelebbit nem tudok, nem ismerem en sem igazan azt a kornyeket.
Ha tudod a majdani szallasod cimet ( eleg az iranyitoszam) es megven a zizi weblapjarol az etterem cime ezen az oldalom megnezheted, hogy hogyan lehet oda eljutni es kb mennyi idobe telik:
http://journeyplanner.tfl.gov.uk/user/XSLT_TRIP_REQUEST2?language=en |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zita28 Újonc

|
Elküldve: 2007. Március 3. Szombat, 21:49 Hozzászólás témája: Re |
|
|
Köszi szépen Avnire.....,
Fuuuuu nagyon király ez az oldal!
Ez a késobbiekben is nagy segitség lesz számomra azt hiszem  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
avnire Mester

|
Elküldve: 2007. Március 6. Kedd, 11:55 Hozzászólás témája: Re: Re |
|
|
iwiw, MA 06/03
"Felszolgalo lanyokat keesek eszak London (South Woodford).Apr 16 an nyilo uj ettermunkbe.Azonnali kezdessel.fenykepes oneletrajzokat kerek gabor@prezzoplc.co.uk vagy hivjatok telefonon 07738731708 ceg cime http://www.prezzoplc.co.uk" |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
friz16 Újonc

|
Elküldve: 2007. Március 6. Kedd, 21:01 Hozzászólás témája: |
|
|
| Tudja valaki, hogy mi lett Spy-al; bejött e az a Nagy Ferenc féle angliai munka? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
friz16 Újonc

|
Elküldve: 2007. Március 6. Kedd, 21:15 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy Anikó v. "dolgozni akarok" jelentkezett e az Endrei Zsolt féle munkára? Én is jelentkeztem, de valószínű, hogy semmi nem lesz belőle. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
szabika84 Újonc

|
Elküldve: 2007. Március 7. Szerda, 14:50 Hozzászólás témája: |
|
|
| hello mindenki! nem tud vki fix munkát?bármi érdekel, mindenképpen szeretnék, és célom kijutni Angliába! elöre is köszi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
WinneTWO Mester

Csatlakozott: Feb 01, 2007 Hozzászólások: 137 Tartózkodási hely: Wimbledon Park
|
Elküldve: 2007. Március 7. Szerda, 17:24 Hozzászólás témája: FIGYELEM!!!! |
|
|
Minden okulni vagyo figyelmebe ajanlanam yoda4 hozzaszolasat, ami itt talalhato: Baratokat keresek Baratkozas, 15. oldal |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
avnire Mester

|
Elküldve: 2007. Március 7. Szerda, 21:51 Hozzászólás témája: Re: FIGYELEM!!!! |
|
|
IWIW 07/03/07
"START DATE: IMMEDIATE
2 young men aged between 20 - 30. Experience not essental. Full Training will be given.
DESCRIPTION
This is very nice position. The employer is looking for 2 young men who is interested in nice cars and understands about performance cars.
This position comes with full training so does not require any experience, however the following skills/experience would confer a significant advantage to prospective applicants.
Car Valeting
Mechanical Knowledge (cars)
Vehicle paintwork and related trades
General motor trade exposure
Basic computing skills
Real interest in performance and prestige vehicles
For more information :dora.beke@gmail.com
Ne hivjal mert ugy is mailben kuldom el a tovabbi informaciokat illetve egy cv-t kellene csatolni...."
Legutóbb avnire szerkesztette (2007. Március 10. Szombat, 14:12), összesen 1 alkalommal |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
laci05 Újonc

|
Elküldve: 2007. Március 8. Csütörtök, 19:33 Hozzászólás témája: munka |
|
|
Sziasztok!
Keresek 1 cukraszt es 1 utcai arust.
Szukseges a cukrasznal: alapfoku angol, tobb eves magyarorszagi cukrasz gyakorlat.
Arusnal: kozepszintu angol es angliai utcai arusitasi gyakorlat.
(a gyakorlatok ellenorizve lesznek)
Kernem a jelentkezeseket a : laantonioto@hotmail.com -ra kuldjetek.
Koszi! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
avnire Mester

|
Elküldve: 2007. Március 9. Péntek, 9:37 Hozzászólás témája: Re: munka |
|
|
IWIW 09/03
Suri Beke Dora- email ott van
"Mivel hirtelen eleg sok munkat kaptam igy ugy gondoltam nem nyitok kulon topikot mindegyikrol.....BOVEBBEN IRJ A dora.beke@gmail.com-ra...
Jelenlegi poziciok ami surgos
- Parosnak farmi munka (lany houskeeper, fiu farmon levo teendok) permanent job
- szinten Farmra egy fo (ferfi)
- car cleaner (2 fo ferfi)
-houskeeper poziciok elsosorban lanyoknak de fiuk sem kizartak
-IT munkak
Ezek sajna nem Londonban vannak de szallas mindenhol megoldott. Illetve az IT munkak itt lennenek. Londonhoz kozeli helyeken vannak egyebkent." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|