Londoni Magyarok
Keresés     
Tower Bridge éjszaka
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Motorkerékpár szerviz Londonban
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - nyári diákmunka
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

nyári diákmunka
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Március 2. Péntek, 18:08    Hozzászólás témája: Re: Szia Artin! Hozzászólás az előzmény idézésével

Zsuzskamuzska írta:
Szia Artin!

Nos, tudod en a "baromsag"-on kivul nem mondtam semmi rosszat, ami ne lett volna igaz es nem sertegettelek!De ha Te igy....!!!
Szegeny, amugy biztos Neked nem volt gyerekszobad es tapasztalatbol beszelsz! Szomorú Tenyleg szomoru! Síró vagy nagyon szomorú
Neked meg Anglia sem eleg a jomodor megtanulasahoz...Te ilyennek szulettel, ezt el kell fogadni! Probald meg! Sok sikert! En drukkolok!
Ezzel en lezartam a temat...de ha te akarod, folytathatod (szerintem biztos fogod!) de mar sajnos csak EGYEDUL! Forgó szemek

Szep napot! Kacsintó

Ne haragudj Zsuzska, de tenyleg fenyesithetnel a modorodon!! En csak csendben olvasgatom a vitatokat, de az arroganciad az egeket veri!

Ez a furum eddig egy kis csendes sziget volt a tipikusan marakodo-beszolos magyar forumok tengereben, de azt hiszem, most mar megerkeztunk.. en meg kiszallok
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
rolesz600
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 2. Péntek, 19:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok! idáig én is azért szerettem olvasni ezt a forumot mert tényleg segitőkész emberek voltak it. Ez a modor ami itt meg villant idáig nem volt it jellemző, miért kell mindig okosabbnak lenni a másiknál? remélem ezentul nem ez lesz itt a divat, sokkal értelmesebb dolgokra is lehetne használni ezt a fórumot! üdv még itthonról
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007. Március 2. Péntek, 19:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Zsuzska mindenki hozzászólásának örülünk, de nem minden stílusnak.Amennyiben nem moderálod magad, kénytelen leszek én kimoderálni Téged. Sajnálatos dolog lesz, mert több mint egy év alatt Te leszel az első.Remélem nem lesz rá szükség.
Vissza az elejére
Zsuzskamuzska
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Március 2. Péntek, 20:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

No comment...
Vissza az elejére
Zsuzskamuzska
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Március 2. Péntek, 20:33    Hozzászólás témája: Elorol... Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Tudjatok mit...igazatok van Felkiáltás

Kezdjuk elorol....de csak a Ti kedvetekert! Mosoly

Udv

Zsuzsi
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007. Március 2. Péntek, 20:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kezdjük Mosoly
Szerintem ennek mindenki örülne Mosoly
Vissza az elejére
Zsuzskamuzska
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Március 2. Péntek, 21:04    Hozzászólás témája: Koszi Hozzászólás az előzmény idézésével

Enci írta:
Kezdjük Mosoly
Szerintem ennek mindenki örülne Mosoly

Koszonom szepen! Mosoly

En is orulok neki!!! Mosoly
Vissza az elejére
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2007. Március 4. Vasárnap, 21:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Zsuzskamuzska írta:
Szia Heni!

A 18-21 ev kozottiek minimalberevel kapcsolatban egy kis info:
http://www.hmrc.gov.uk/nmw/#a

Ez viszonylag új. Érdekes, hogy akkor hozták be, amikor az Age Discrimination Act életbe lépett. Hogy hangolták össze a kettőt...
Vissza az elejére
heurekus
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 13. Kedd, 0:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Nyári munkát keresünk Londonban ill Angliában/írországban (júliustól-szept közepéig). 20 ill. 21 éves diáklányok vagyunk. Mindkettőnknek van vendéglátós, babysittelgetős tapasztalata, társalgási szinten beszélünk angolul, és picikét németülMosoly Bármilyen munkát szívesen elvállalunk (hotel, felszolgálás, gyerekfelügyelet etc). Légyszíves segítsetek, ha valakinek van állásajánlata, kérem küldjön nekem egy emailt! (heurekus@freemail.hu). Előre is köszönöm Mindenkinek a fáradozását!Mosoly R
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3
3 / 3 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban