Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Jó és rossz tapasztalatok
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Jó és rossz tapasztalatok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
ibcsike
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 2. Péntek, 18:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

én is szerernék kimenni angliába dolgozni,de minél elöbb.nagyon kellene a pénz.most már napok óta olvasom a leveleket, és mindenki azt írja hogy kell angolul tudni. Én felhívtam egy közvetítőt, és az árakat elmondta. De az angol tudásról nem mondott semmit, pedig mondtam neki hogy nem tudok angolul.Segédmunkásként mennék, takarítást mosogatást, vagy bármit. még gondolkodom hogy evvel a közvetítővel intézkedjek-e. Tényleg 1500fontot lehet keresni?Az ugye 500.000Ft :wink :írjon valaki valamit.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Március 2. Péntek, 18:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ibcsike írta:
én is szerernék kimenni angliába dolgozni,de minél elöbb.nagyon kellene a pénz.most már napok óta olvasom a leveleket, és mindenki azt írja hogy kell angolul tudni. Én felhívtam egy közvetítőt, és az árakat elmondta. De az angol tudásról nem mondott semmit, pedig mondtam neki hogy nem tudok angolul.Segédmunkásként mennék, takarítást mosogatást, vagy bármit. még gondolkodom hogy evvel a közvetítővel intézkedjek-e. Tényleg 1500fontot lehet keresni?Az ugye 500.000Ft :wink :írjon valaki valamit.

Ez mese habbal. Takaritokent es segedmunkaskent erosen ketlem, hogy akart 1500 fontot megkeresnel, meg akar bruttoban is. Ez eleg szep penz, de kicsi a realatitasa, hogy egy ilyen munkaval ennyit keress.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Cintia
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 2. Péntek, 19:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Minimálbérrel visszaosztva, havi 280 órát kellene ehhez dolgoznod (mármint az 1500 fontos BRUTTÓ fizetésért); amit ha nem olyan helyen dolgozol, ahol kevés az ember, és nagyon!!! kell a munkád + nagyon jó vagy, kizárt; és akkor nem említettem a nyelvtudást, mert anélkül aztán főleg kétségeim vannak eme bér miatt;
vmint azért elég megterhelő tud lenni ennyi munkaidő, főleg ha nem ott laksz, hanem még napi 1-2 órát közlekedéssel is el kell töltened!
én inkább nyelvet tanulnám még egy ideig és utána nyelvtudással könnyebben elboldogulsz egyedül is kint!
(nyelvtudás nélkül nagy bátorság kimenni dolgozni, mert ott nem ráznak át ahol nem akarnak!!! - hacsak nem olyan társasággal mész ki, ahol van olyan aki jól beszél angolul és ő fog neked mindig tolmácsolni )
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
ibcsike
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 8. Csütörtök, 13:52    Hozzászólás témája: avnire Hozzászólás az előzmény idézésével

köszi válaszod. de ezt nekem egy itteni közvetítő mondta ,és megakartam bizonyosodni , hogy lehetséges-e
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2007. Március 10. Szombat, 0:17    Hozzászólás témája: Re: avnire Hozzászólás az előzmény idézésével

ibcsike írta:
köszi válaszod. de ezt nekem egy itteni közvetítő mondta ,és megakartam bizonyosodni , hogy lehetséges-e

Az itteni az magyarorszagit akar jelenteni ugye?? Azert nem mind1, honnan nezzuk a dolgokat. Mosoly
Vissza az elejére
Finsbury
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Március 10. Szombat, 2:46    Hozzászólás témája: Re: avnire Hozzászólás az előzmény idézésével

ibcsike írta:

A vendéglátásban nyelvtudást nem annyira igénylő munkákra maximum 900 - 1,000 fontot adnak, az általam ismert helyeken.
Vissza az elejére
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Március 12. Hétfő, 0:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ibcsike! Ez igy nagyon gázos lenne!Szerintem egy féléves nyelvtanulás mindenképp kéne! Nagyon boldog Kis nyelvtudás mindehol kell, még boltban is hogy vegyél vmit!!!
Vissza az elejére
ibcsike
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 14. Szerda, 15:46    Hozzászólás témája: Tdaniel Hozzászólás az előzmény idézésével

Nagyon köszönöm a tanácsokat, azthiszem meggyőztetek, hogy elöbb angolozzak.
Vissza az elejére
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Március 14. Szerda, 23:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szívesen! Addig is lehet fórumozni, életrajzot írni, kapcsolatokat építeni..ide is írhatsz ha találsz valamit...ja és fizikai kondit is javítani!!! Nagyon boldog
Vissza az elejére
ibcsike
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 16. Péntek, 18:01    Hozzászólás témája: Tdaniel Hozzászólás az előzmény idézésével

Tdaniel írta:
Szívesen! Addig is lehet fórumozni, életrajzot írni, kapcsolatokat építeni..ide is írhatsz ha találsz valamit...ja és fizikai kondit is javítani!!! Nagyon boldog
Fizikai kondira miért gondoltál, talán olyan nehéz a munka ott? Te már tudsz valamit ugye?Kíváncsi vagyok, írj néhány sort ha érintett vagy.Köszike.
Vissza az elejére
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Március 18. Vasárnap, 23:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szívesen, Ibcsike!!!1részt: te fogod mozgatni a kb. 20 kilós kufferodat, reptértől lakóhelyig, ezenbelül a buszra is fel kell szállni, az ott kijelölt fekvőplaccra (sofőr mögött másik oldalon,korlát van rajta kb. kerék felett)fel kell dobnod... Sokkolt metrón lehet csak beállítani sarokba...lejárón a peronmester nyitja az ajtót, külön neked, ha lát kufferral,de ne feledd, ott is van jegykezelő izé...)aztán ott vannaka kampánymelók, amik felvesznek végzettség, stb. nélkül,de itt húsüzem, gyár,halpakolás hasonlók várnak...és a normál melókeresés: napi több órás gyalogút, és érdemes előbb kifújnod magad, rendezetten besétálni a helyre... ha jól beosztod, minden napszakban máshova mész,reggel pl. pályaudvar, stb. éjjel meg még elkapsz esetleg vmi vendéglátós melót, éjjel üzemelő kocsmában stb.nagyon figyelj oda, ne egyél silány ételt, gyanús mesterséges pasta -szószt, műsajtot, gagyi konzervet... (fagyasztott pizza, műkaja szintén nem jó!) szinte napok alatt kiüt, ha nem bírod... vegyél egy félliteres/literes jó palack ásványvizet, napközben szopogassd, akkor nem gond, ne hirtelen igyál sok vizet!Palack másnap feltölthető csapvizzel is Később, gondolom, lehet kóstolni helyi kajákat pl. tengeri herkenytyűt, stb.Ami nem szimpi, ne edd meg.... Vicces más kérdés??
Vissza az elejére
Timike75
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Június 6. Szerda, 20:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

üdv mindenkinek!
végig olvasva a fórumot látom néha milyen jó kis viták alakulnak ki.
csak annyit szeretnék hozzá szólni, hogy mint már máshol említettem mi 2 iskolás gyerekkel indulnánk ki nem sokára, és igazából mi Kanadába készültünk, vannak kinnt rokonaink, de sajnos nem olyan egyszerű. Aztán úgy gondoltuk Anglia közelebb van és inkább először ott próbálunk szerencsét. Tehát csak annyit, hogy én igazábol nem sok mindent tudtam Angliáról és azt hiszem ez a fórum olyan sok segítséget nyújt azoknak akik kiindulnak, hogy nem tudom mások miért forronganak. Úgyvélem ezek a sajátbőrön megtapasztalt dolgok nincsennek benne egyetlen utikönyvben sem, úgyhogy NAGYON nagy segítség. véleményem szerint mindenki elégedjen meg ennyivel Nevető
Puszi mindenkinek és szép napot
Üdv: Timi
Vissza az elejére
Kacsa
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Június 13. Szerda, 10:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Szeretném, hogy arról beszélnétek, milyen tapasztalataitok vannak az állás kereséssel kapcsolatban(Tudom ez egy általános semmit mondó kérdés)
Mennyi idő alatt találtál?, milyen?, mit csinálsz? Fizetés? Hány órát dolgozol?. Milyenek a kollégák?, főnök(ök)?. Az emberek segítő készek-e? és mindenféle negatív és pozitív tapasztalatra kíváncsi vagyok?

Üdv.:

Kacsa

P.S.:
Ha nem szeretnétek mindenkivel megosztani, mert úgy érzitek ezek a válaszok nem mindenkire, vonatkoznak, és nem tudom, mikor fogok tudni bejelentkezni újra.
Az e-mai címem: csaba.tarkanyi@vipmail.hu
Vissza az elejére
cytina
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Június 13. Szerda, 20:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kacsa írta:
Szeretném, hogy arról beszélnétek, milyen tapasztalataitok vannak az állás kereséssel kapcsolatban(Tudom ez egy általános semmit mondó kérdés)
Mennyi idő alatt találtál?, milyen?, mit csinálsz? Fizetés? Hány órát dolgozol?. Milyenek a kollégák?, főnök(ök)?. Az emberek segítő készek-e? és mindenféle negatív és pozitív tapasztalatra kíváncsi vagyok?

Üdv.:

Kacsa

P

Ez egy tenyleg altalanos kerdes. Azt kell mondjam, minden attol fugg, mennyi nyelvtudasod van, milyen iranyban keresgelsz munkat: szellemit vagy fizikait, a fizetes is ettol fugg. Hogy segitokeszek e az emberek? Hat... Na, arra nem fogsz kapni biztos valaszt. Mennyi penzzel erkezel? Otthonrol keresel munkat vagy csak kijossz a bizonytalanra? Ezek kontra kerdesek. Ha altalanossagban erdekel a tema, bongeszd a forumot, ha konkret kerdesed van, akkor nekunk is konnyebb.
Vissza az elejére
Kacsa
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Június 14. Csütörtök, 9:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Cyntia!

Elnézést kérek, hogy általánosan fogalmaztam, meg próbálok konkrétabban fogalmazni.
Van egy alapfokú „C” típusú nyelvvizsgám (nem ér semmit),de a napokban megyek nyelvtanárhoz egy intenzív angolra(elsősorban beszéd).
Mivel a nyelvtudásomra alapozva (és a fórumon írókéra) fizikai munka lesz először.
Természetesen szeretnék nyelv suliba is járni, hogy az angolom minél hamarabb az ottani szintet elérjem, majd később az itteni munkámat szeretném kint folytatni (jelenleg szerviz tanácsadóként dolgozom egy nagy márkakereskedésben).
Kb. Ł1.500 viszek ki magammal. Én úgy számolgattam, az első pár hétben Ł500 simán elfogy. Szerinted elég lesz Ł1.000 2 hónapra(ez a maximum idő amin belül remélem találok munkát)megfog ebből élni?
Kint fogok munkát keresni (sok rosszat olvastam a fórumon), nem bízom az itteni ügynökségekben.

Üdv.:

Kacsa
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Jó és rossz tapasztalatok Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Következő
6 / 11 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban