Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Barátkozás
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... , 13, 14, 15  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  

Akarsz cahtelni is?
Igen.
75%
 75%  [ 18 ]
Nem.
12%
 12%  [ 3 ]
Nem tudom...
4%
 4%  [ 1 ]
Mi az a "chat"?
8%
 8%  [ 2 ]
Összes szavazat : 24

Szerző Üzenet
Angel
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 2. Péntek, 19:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Enci,ne hátrálj meg.
Gyakran kezdődik igy a fogyás.Pánikol a szervezeted és még raktároz egy kicsit.A korodnak nincs hozzá köze.Én se egészen vagyok mai csirke.De még elöttünk az élet!!!!
Most három nap alatt fogytam hármat,de ilyen okból senkinek nem kívánom.Viszont roppant hatásos.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Cintia
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 8. Csütörtök, 21:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Most találtam rá az oldalra; Eddig Skóciában éltem és dolgoztam, most kicsit hazai pihenő, de március elején megyek vissza, de már Londonba;
legalábbis remélem, minden úgy fog összejönni, ahogy terveztem (még keresek munkát és albérletet is) azt hittem Skócia után egyszerűbb váltani, de most kezdek rádöbbenni, hogy London elég nagy és kezdem elveszettnek érezni magam
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
hadnagy
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Február 8. Csütörtök, 21:35    Hozzászólás témája: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

És Skóciában mi jót csináltál? Mosoly
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Cintia
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 8. Csütörtök, 21:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sous chef voltam egy kis szállodában
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
WinneTWO
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Február 12. Hétfő, 19:13    Hozzászólás témája: W2 Hozzászólás az előzmény idézésével

Uff ajm WinneTWO, & aj beszelni tu evribadi! Aj lenni nagy harcos, gyors-es fustiro! Vanni nekem tomahawk, de csak etkezesi celokra hasznalni. WinneTWO lenni nagy barat, ontani hulyeseg! Nevető Ulo Bika es Allo Tehen ovjon bennetek! Uff, beszeltem Felkiáltás
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Angel
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 28. Szerda, 21:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nos,mintha kicsit leültek volna itt a dolgok.
Ki fogyott le,ki nem fogyott le?
Konkrétan kéne egy kis segitség is valakitől.Tudnátok ajánlani Londontól nem túl messze,egy nem túl drága,hangulatos helyet,ahol el lehet tölteni egy hosszú hétvégét?
Hadnagy úr drága,önnél milyen szelek fújnak?Hogy vannak a sárkányok? Nagyon boldog
Vissza az elejére
WinneTWO
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Március 1. Csütörtök, 15:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Angel írta:

Ki fogyott le,ki nem fogyott le?

WinneTWO lost tobb mint 15 kilogramm in London, fel ev leforgasa alatt. Most W2 a regi borharisnyajat nekifutasbol fel tudja venni... Nevető
Vissza az elejére
hadnagy
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Március 1. Csütörtök, 16:49    Hozzászólás témája: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát szelek azok fújnak. Ma például helyenként viharos erejű lökésekkel... Sokkolt
Viszont az eső is rendszeresen esik, a talajnak nincs ideje kiszáradni. Bokáig sárban meg nem kifejezetten élvezet sárkányt eregetni. Nevető
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Angel
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 2. Péntek, 1:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

UFF!!
Gratula W2,és melyik szellemhez fohászkodtál,hogy ezt elérd? Mosoly
Hadnagy,talán neked is a szellemeket kéne kérlelni,hogy a sárkány a helyére kerülhessen.
Speciel nálunk mindig akad szél.Az a furcsa,ha nincs.Sár is akad,de talán nem akkora mint nálad.
Vennem kéne egy sárkányt? Mosoly
Vissza az elejére
hadnagy
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Március 2. Péntek, 9:41    Hozzászólás témája: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

Le nem beszéllek róla semmiképpen. Mosoly
Éppen mostanában elég sok helyen láttam leértékelve a rogallo típusokat, úgyhogy már 3 és fél fontért vihetsz egy szép darabot. Nagyon boldog
Angel
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 2. Péntek, 11:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Fogok is hozni!
A kérdés,hogy honnan? Mosoly
A másik kérdés,hogy hogyan is kell felengedni,hogy ne szaladgáljak mint a mérgezett egér.Ebből adódik a következő,hogy mekkora szél kell hozzá és hogyan kell irányítani?
Nem tudom miből gyártják,de nálam ami elromolhat az... Szomorú
Nem kéne egy szép darabbal leégnem V. elött,azzal,hogy kapásból kivégzem.Elég volt a sátoros dolog. Nevető
Vissza az elejére
hadnagy
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Március 2. Péntek, 15:40    Hozzászólás témája: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

A gyári sárkányok váza általában carbon-kevlár, üvegszálas polyésztergyanta, vagy/és részben szénacél. A "huzat" rajta polyamid, vagy polyvinylclorid szövet. Tehát jól bírják a gyűrődést. Mosoly
Én is odavertem már párszor az enyémet, mégsem lett semmi baja, legfeljebb kicsit koszos (poros, vagy sáros) lett, de az meg nem olyan nagy vész. Kacsintó

És a gyári sárkányok csomagolásán rajta van az optimális szélsebesség is (tehát a legkissebb lehetséges és a leganyobb még tolerált szélerősség) amiben alkalmazhatóak. Mondjuk nem mellékes, hogy kilóméter/órában, mérföld/órában, vagy Beaufort fokozatban van-e megadva... Az utóbbi kicsit bonyolultabb. Mosoly
WinneTWO
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Március 2. Péntek, 17:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Angel írta:
UFF!!
Gratula W2,és melyik szellemhez fohászkodtál,hogy ezt elérd? Mosoly

Micsoda kerdes lenni ez, hat a nagy ManniTWO-hoz Felkiáltás Felkiáltás Nevető
Vissza az elejére
WinneTWO
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Március 2. Péntek, 17:13    Hozzászólás témája: Re: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

hadnagy írta:
Viszont az eső is rendszeresen esik, a talajnak nincs ideje kiszáradni. Bokáig sárban meg nem kifejezetten élvezet sárkányt eregetni. Nevető

Ezek szerint nem volt jo otlet WinneTWO-nak a mindennapi esotanc gyakorlasa? Forgó szemek
Vissza az elejére
hadnagy
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Március 2. Péntek, 17:24    Hozzászólás témája: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát ha ezt W2 érte el, akkor pillanatokon belül kínzócölöphöz kötöm... Nevető
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... , 13, 14, 15  Következő
14 / 15 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban