Londoni Magyarok
Keresés     
Tower Bridge éjszaka
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - Ingyen és bérmentve!
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Ingyen és bérmentve!
Ugrás oldalra 1, 2  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Eladó vagy ingyen elvihető
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Evvi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Október 19. Csütörtök, 15:33    Hozzászólás témája: Ingyen és bérmentve! Hozzászólás az előzmény idézésével

Sajnos én nem tudok semmit elajándékozni, de tudok egy helyet, ahol a házak elé vannak lerakva különböző dolgok, amiket el lehet vinni. Ez a hely a Tilgate. Térkép:http://en.wikipedia.org/wiki/Tilgate
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
hadnagy
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Október 27. Péntek, 21:02    Hozzászólás témája: cuccok Hozzászólás az előzmény idézésével

Ingyen elvihető:

1db nokia sztereo, felvevőgombos, headset, vadonat új, még nem volt használva. Eredetileg 6280-hoz, de azonos csatlakozójú (3+6 tűs soros) típusokhoz is.
1db nokia USB adatkábel, szintén érintetlen új, a fentivel egyező illetve ahhoz kompatibilis készülékekhez.
1db PC Suite CD 6280-hoz, illetve angolnyelvű kézikönyv és egyéb információs anyagok.

És 1db Cohiba 3887-s USB WIFI adapter (használt).

Akit érdekel, dobjon egy privát üzit. Szvsz, annyit nem ér a cucc, hogy Londonból idejöjjön valaki érte, de innen a környékről talán igen (Portsmouth, Southampton).
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
hadnagy
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. December 30. Szombat, 17:29    Hozzászólás témája: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

Ingyen elvihető 1 db női vázas montainbike. 18 sebességes, markolatváltós, jó állapotban.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Messi
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Február 28. Szerda, 19:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

van valakinek átalakítója,örömmel venném ha nem kell vagy megvenném!
Vissza az elejére
WinneTWO
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Március 1. Csütörtök, 15:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Messi írta:

Nekem nincs, de igazabol nincs is ra szukseg! Nezz csak ra a britt konnektorra! Adott 3 nyilas, igaz? 2 vizszintes, 1 fuggoleges pedig feljebb, kozepen. Fogj valami vekony targyat (a biztonsag kedveert muanyag) es a fuggoleges nyilasba nyomd bele, mikozben a masik kettobe beledugod az europai villasdugot es... voala! Kacsintó
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007. Március 1. Csütörtök, 15:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Messi írta:

1 fontért már kapsz egy csomó boltban
Vissza az elejére
WinneTWO
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Március 1. Csütörtök, 16:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ja, de azok eleg konnyen tonkremennek... Ugyanis csak 1A-es biztositek van bennuk, venni bele masikat meg nem valami egyszeru. Szomorú
Vissza az elejére
hadnagy
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Március 1. Csütörtök, 16:59    Hozzászólás témája: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

További lehetőség az is, ha szimpla dugaszról van szó (tehát nem telefontöltő, vagy hasonló reduktorral egybeépített eszköz), bemész egy boltba veszel egy standard itteni villásdugót és szépen kicseréled a madzag végén lévőt rá. Azt hiszem néhány pennis költség, kis idő ráfordítás és egy csavarhúzó (svájci bicska) kell csak és a jól végzett munka öröme a jutalom. Mosoly
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007. Március 1. Csütörtök, 17:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

WinneTWO írta:
Ja, de azok eleg konnyen tonkremennek... Ugyanis csak 1A-es biztositek van bennuk, venni bele masikat meg nem valami egyszeru. Szomorú

Akkor a 3 fontosat kell megvenni.
Annyi, hogy az 1A-ra nem a porszívót kell bedugni, csak a telefont.Azzal évekig mükszik.
Vissza az elejére
WinneTWO
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Március 2. Péntek, 16:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Enci írta:
Annyi, hogy az 1A-ra nem a porszívót kell bedugni, csak a telefont.Azzal évekig mükszik.

Ne tudd meg, nekem a hajszaritom vagott tonkre 3 atalakitot... Aztan tonkrement a hajszaritom. Nagyon boldog De a problema megoldodott Nyíl vettem egy itteni hajszaritot. Nevető
Egyebkent hadnagy otlete is kivalo, bar azert nem vennek ra merget, hogy a lanyok/asszonyok is vallalkoznanak ra.
Vissza az elejére
hadnagy
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Március 2. Péntek, 16:17    Hozzászólás témája: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem olyan bonyolult, mert az itteni dugvillákat mind (én legalábbis még csak ilyet láttam) úgy árulják, hogy a villarészre rá van húzva egy cetli (kis formára vágott papírlap) amin pontos rajz van, hogy melyik vezetéket hová kell rögzíteni. Mosoly
Finsbury
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Március 3. Szombat, 23:54    Hozzászólás témája: Re: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

hadnagy írta:
Nem olyan bonyolult, mert az itteni dugvillákat mind (én legalábbis még csak ilyet láttam) úgy árulják, hogy a villarészre rá van húzva egy cetli (kis formára vágott papírlap) amin pontos rajz van, hogy melyik vezetéket hová kell rögzíteni. Mosoly

Tényleg nem nehéz, már nekem is sikerült lány létemre ez a mutatvány - Winnetwo téved!
Vissza az elejére
WinneTWO
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Március 5. Hétfő, 19:53    Hozzászólás témája: Re: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

Finsbury írta:
Tényleg nem nehéz, már nekem is sikerült lány létemre ez a mutatvány - Winnetwo téved!

OK OK OK!!!! Tevedtem. Kacsintó Te meg ugyes lany vagy. Heeey! Nem is tudtam, hogy lany vagy! Nevető
Vissza az elejére
Syrus
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 6. Kedd, 19:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hello mindenkinek
csak megjegyeznem hogy nem csak 1A atalakito van hanem 3 as is ami direkt az erosebb elektromos dolgokra van azt hiszem 2.5 font vagy 3 teljesen mindegy de mukodik

na syia mindenkinek
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2007. Március 7. Szerda, 8:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Syrus írta:
hello mindenkinek
csak megjegyeznem hogy nem csak 1A atalakito van hanem 3 as is ami direkt az erosebb elektromos dolgokra van azt hiszem 2.5 font vagy 3 teljesen mindegy de mukodik
na syia mindenkinek

3A-es es 13A-es van, legalabbis mi meg csak ilyennel talalkoztunk.
-seci
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Eladó vagy ingyen elvihető Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra 1, 2  Következő
1 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban