Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Információt szeretnék kérni!
Ugrás oldalra 1, 2, 3  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Au-pair, Nanny
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
pjunior98
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 2. Péntek, 1:13    Hozzászólás témája: Információt szeretnék kérni! Hozzászólás az előzmény idézésével

Nyártól szeretnék nannyként dolgozni Londonban. Azt szeretném megtudni hogy az angolok miként bonyolítják le a nanny választást,mert nekem már két anyuka is írta h hol vegyem a repjegyet,de azt egyikük sem közölte h érdekel e a család,vagy hogy akkor ettől az időponttól kell kezdenem. Arra lennék kíváncsi hogy itt nincs ilyen túlizgulós magyar szokás?Válaszoltál a levelemre akkor gyere mentalitás uralkodik????köszönöm
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Aliz79
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 2. Péntek, 1:22    Hozzászólás témája: tipp Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia pjunior!

Szerintem arról lehet szó, hogy meg akarnak ismerni, végül is ez érthető, ha azt vesszük, hogy az egyszemfény-gyermekükre fogsz vigyázni...tehát ez még nem tuti állást jelent...de ha nem nézel ki tömeggyilkosnak és "láthatóan" értesz a gyerekekhez Kérdés Kérdés Kérdés , meg néhány szót angolul, akkor nem lehet nagy dráma...
Fizetésről meg időbeosztásról, meg hogy pontosan mit is kell csinálni, volt már szó?

Persze ez csak az én véleményem, még sajna én is itthon magolom az angolt.... Forgó szemek Forgó szemek
Aliz79
pjunior98
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 2. Péntek, 9:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!
köszönöm a válaszod,de kérem hogy egy tapasztalt nanny segítsen nekem. Én Mo.-n babysitterkedem,de itt teljesen másképp megy a "kiválasztás". 2levélváltás után a londoni anyukák pedig már a meírták kinél vegyem a repjegyemet és várnak a reptéren,én pedig nem értem hogy engem akar átverni vki vagy ez tényleg igy megy! Forgó szemek
Vissza az elejére
cytina
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Március 2. Péntek, 10:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!
En nem vagyok meg nanny, csak aupairkedem, de anno en is hasonlo cipoben jartam. Otthonrol kerestem a melot, majd valtottam nehany emailt a csaladommal, megbeszeltuk mikor jovok ki, megvartak a repteren es indult a buli. Ez ennyire egyszeru. Vannak csaladok, akik bevallaljak az ismeretlent! (ami nekunk csak jo) Ha ennyire bizalmatlan vagy, akkor nyugodtan legy oszinte, meg fogjak erteni. Ird meg, hogy te mivel meg otthon vagy, csak a biztosra jossz ki, nem akarsz munka, lakas nelkul maradni es irjak meg, hogy mennyire biztos az ajanlat. Ha igen-t mondanak, akkor nyugodtan indulj el, ha pedig nem-et, akkor meg varj, lesz olyan csalad, aki bevallal majd! Mosoly
Vissza az elejére
Messi
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Március 23. Péntek, 16:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok,ki mit hallott arról h mennyire megbízhatóak az egy szülős család? én egy egyedülálló apukához és lányához mennék ki,de azért kicst tartok... mennyire jellemző h kikezhetnek valakivel?
Vissza az elejére
pjunior98
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 25. Vasárnap, 9:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem is írt egy apuka,azt szerette volna h 2 évre költözzek oda,de a végén már azt irta h 3 hónapra is mehetek,mert nagyon tetszik neki az adatlapom. Furcsa volt. Én nem vállaltam a "kockázatot". Próba szerencse!
Vissza az elejére
cytina
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Március 27. Kedd, 19:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Miert ne? Annyi eselye van, mint barhol mashol. Sztem nem kell tartani. Ok nagyon nehezen boldogulnak es talalnak au-pairt, ezert lehetseges, hogy nagyon ragaszkodnak ahhoz a szemelyhez, aki erdeklodik a melo utan.
Vissza az elejére
Encok
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Április 11. Szerda, 8:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok!

Érdeklődnék, hogy tényleg van korhatár az au pair-eknek?

Köszi

Encok
Vissza az elejére
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Április 13. Péntek, 10:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Encok írta:
sziasztok!

Érdeklődnék, hogy tényleg van korhatár az au pair-eknek?

Köszi

Encok

Regen ez 27-28 ev volt, de akkoriban meg vizum kellett ahhoz, hogy au pair legyel. Szerintem ma mar ez csalad-fuggo.. Biztos talalsz csaladot, ha keresel.

Mivel az au pairseget arra talaltak ki, hogy fiatal diaklanyok keveske zsebpenz elleneben a nyelvtanulas okan kijonnek kulfoldre, es megelegednek azzal az 50-70 fonttal, amit hetente kapnak, ezert volt a korhatar. Egy 28 even feluli no nem biztos, hogy vecet akar pucolni es takaritani akar heti 50 fontert, ami hihetetlenul minimalis penz.
Vissza az elejére
asuka
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Április 14. Szombat, 13:06    Hozzászólás témája: 4 gyerek + kert:) Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

kicsit meglaepő de egy 30-as srác kapott egy 4 gyerekes családban (8-12 év) + kert au-pair munkát.

Szóval minden vélemény érdekel... írjatok nyugodtan elolvasom.

Ja és még nem au-pair-kodtam:) Ez a poén benne:) szóval ha van valakinek tényleg okos tanácsa kérem ne habozzon:)

köszi
előre is a segítséget
Vissza az elejére
edina73
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Április 23. Hétfő, 20:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Én nannynek szeretnék kimenni Londonba. Szeretem a gyerekeket és arra gondoltam elsőre nem baj, ha van fedél a fejem felett meg van mit ennem. Ott már úgyis könnyebb mozogni. Igazából egy ügynökségen keresztül szervezkedem mivel nincs kinn senki ismerősőm. Csak az ügynökségekről annyi rosszat is hallani. Van valakinek ilyn tapasztalata.
pl. az Attilatoursal kapcsolatban.
Vagy inkább keressek neten?
Előre is kösz a választ.
Vissza az elejére
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Április 24. Kedd, 16:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

edina73 írta:
Sziasztok!

Én nannynek szeretnék kimenni Londonba. Szeretem a gyerekeket és arra gondoltam elsőre nem baj, ha van fedél a fejem felett meg van mit ennem. Ott már úgyis könnyebb mozogni. Igazából egy ügynökségen keresztül szervezkedem mivel nincs kinn senki ismerősőm. Csak az ügynökségekről annyi rosszat is hallani. Van valakinek ilyn tapasztalata.
pl. az Attilatoursal kapcsolatban.
Vagy inkább keressek neten?
Előre is kösz a választ.

Keress a neten, sot ugynoksegeket is talalsz a neten eleget. ne magyar ugynokseghez menj, es semmikeppen ne olyanhoz, aki penzt ker. Itt az ugynoksegek ugy mukodnek, hogy a csalad befizet nekik, hogy nanny-t talaljanak, abbol az osszegbol elnek meg, amit a csalad leperkal, a munkakeresoknek ingyen van.
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007. Április 24. Kedd, 16:14    Hozzászólás témája: Bentlakásos gyerekcsőszt keresek Hozzászólás az előzmény idézésével

Bentlakással keresek háztartási munkára és némi gyermekfelügyeletre megbízható leányzót.Nem gond ha nem beszélsz angolul, de szeresd a gyerekeket és légy házias.Ingyenes nyelviskola van a közelben.Ha érdekel, vagy hívj: 07921190650
Vissza az elejére
cytina
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Április 27. Péntek, 21:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

egy jo agency: www.cinderellaaupairs.co.uk. Nekem ok segitettek. Amugy a korhatar 18-.... . Ahol en vagyok most, elottem kb egy 40 ev koruli nanny volt 4 evig. Mit ne mondjak, nem keves munka megfelelni a csalad elvarasainak ezek utan. De megyeget. Sztem nyugodtan lehet probalkozni barkinek, valaki szereti, ha idosebb, tapasztaltabb emberre hagyjak a gyereknevelest. Meg ha nincs is ezen a teren tapasztalat, azert biztosan nagyobb az elettapasztalata, mint a fiatalabbaknak. (veszelyhelyzetek felismerese, megbizhatosag, hazimunka,..)
Vissza az elejére
Regina
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Máj 26. Szombat, 10:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
2 unokatesóm jönne ki nyárra aupairnek, kifejezetten a nyelvtanulás céljából.A gond csak az, szerintem, hogy 16 évesek!Mit gondoltok,van esélyük így családot találni?Olvastam itt lejjebb, h 18 év a minimum korhatár. Ez minden családnál ennyi?
Előre is köszi: Regina
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Au-pair, Nanny Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra 1, 2, 3  Következő
1 / 3 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban