Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Ingyenes nyelvtanfolyam/nyelviskola
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Nyelviskolák
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Finsbury
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Március 1. Csütörtök, 13:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

WinneTWO írta:
Kisse kezd mar porosodni ez a topic... Mosoly Wimbledon kornyeken nem tud valaki egy olcso vagy esetleg ingyenes nyelvsulit? Thx, elore is.

Wimbledonban nem, de valahol dicserte valaki a South Thames College-t ami ugyan Putney-ban van, talan ez is jo lesz.

Azt hallottad, hogy jovore el akarjak torolni az ingyenes ESOL tanfolyamokat? Tegnap lattam a BBC 6 oras hiradojaban, hogy tuntetes volt az eltorles ellen.

Ha talasz a kornyeken fizetos nyelviskolat, akkor is erdemes probalkozni, ha van naluk tanarkepzes, nekik altalaban du vagy este vannak gyakorlo oraik, amikre nem kernek tul sok penzt vagy szinte ingyen tanitanak.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
WinneTWO
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Március 1. Csütörtök, 16:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Finsbury írta:
Wimbledonban nem, de valahol dicserte valaki a South Thames College-t ami ugyan Putney-ban van, talan ez is jo lesz.

Azt hallottad, hogy jovore el akarjak torolni az ingyenes ESOL tanfolyamokat? Tegnap lattam a BBC 6 oras hiradojaban, hogy tuntetes volt az eltorles ellen.

Putney-ba ket busszal is el tudok jutni, max 10 perc, ugyhogy az nagyon is jo lesz, koszonom. Nagyon boldog
Jovore meg csak ne akarjak eltorolni az ingyenes nyelvtanfolyamokat, mert megskalpolom oket, aztan mehetnek hajbeultetesre, ami viszont eleg huzos anyagilag. Nevető
Vissza az elejére
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Március 1. Csütörtök, 18:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Itt szetnezhetsz, ha esol kurzusokat keresel:

http://www.londoncolleges.com
http://www.learndirect.co.uk
Vissza az elejére
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Március 1. Csütörtök, 18:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Idézet:

Nekem valaki a Richmond College-ot mondta, Wimbledontol az sincs messze.
Vissza az elejére
Finsbury
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Március 1. Csütörtök, 20:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

WinneTWO: regisztráld magad, amilyen hamar csak tudod, mert van ahol 2 évet kell várni. Én tavaly április óta vagyok várólistán 3 helyen, de eddig még sehonnan sem kaptam értesítést, hogy mehetek... Ha elég bátor vagy és jól beszélsz akkor próbálkozz meg az IELTS-szel, mert szerintem ott magasabb a szinvonal és a classmate-ek is jobban beszélnek angolul, húznak magukkal.
Vissza az elejére
Finsbury
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Március 1. Csütörtök, 20:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az előzőhöz még, hogy sok helyen van IELTS is ingyen, vagy nagyon olcsón ahol van ESOL!
Vissza az elejére
WinneTWO
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Március 2. Péntek, 16:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Finsbury írta:
WinneTWO: regisztráld magad, amilyen hamar csak tudod, mert van ahol 2 évet kell várni. Én tavaly április óta vagyok várólistán 3 helyen, de eddig még sehonnan sem kaptam értesítést, hogy mehetek... Ha elég bátor vagy és jól beszélsz akkor próbálkozz meg az IELTS-szel, mert szerintem ott magasabb a szinvonal és a classmate-ek is jobban beszélnek angolul, húznak magukkal.

Asszem jobb lesz, ha magamtol tanulok... Szomorú Kint vagyok mar egy jo ideje, es az itteni elet nem eppen 2Ft. A baratnom tudna tanitani, O ugyanis az ELTE-re jart, es mitadjisten angoltanarnak tanult, csak... O kb 3 hete dolgozik egy internetkavezoban es igy mar nehezkesse valik a dolog. Bar mar sok mindenre megtanitott, a fonetikara is, ugyhogy tudnek magamtol szavakat tanulni, csak nincs egy szotaram sem. Nem tudjatok honnan lehetne szerezni es mennyiert? Forgó szemek
Vissza az elejére
hadnagy
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Március 2. Péntek, 16:23    Hozzászólás témája: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha nem ragaszkodsz a papíralapú szótárhoz, akkor javaslom töltsd le a Jómagam nagy angol szótárát. Tapasztalatom szerint eléggé korrekt és jól használható, sok segégfunkcióval.

http://www.jomagam.hu
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
WinneTWO
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Március 2. Péntek, 17:03    Hozzászólás témája: Re: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

hadnagy írta:
Ha nem ragaszkodsz a papíralapú szótárhoz, akkor javaslom töltsd le a Jómagam nagy angol szótárát. Tapasztalatom szerint eléggé korrekt és jól használható, sok segégfunkcióval.

Valoszinuleg mar megtettem volna, ha van sajat gepem, vagy laptop-om. Szomorú Most is mint mindig, netezobol potyogok, Tooting Broadway-ban.
Amugy praktikus joszag az a laptop: egy rakas nehez dolgot lehet rajta tarolni es vegul csak ot magat kell cipelni. Remelem egyszer nekem is lesz 1. Kacsintó
Vissza az elejére
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Március 2. Péntek, 18:11    Hozzászólás témája: Re: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

WinneTWO írta:
hadnagy írta:

Valoszinuleg mar megtettem volna, ha van sajat gepem, vagy laptop-om. Szomorú Most is mint mindig, netezobol potyogok, Tooting Broadway-ban.
Amugy praktikus joszag az a laptop: egy rakas nehez dolgot lehet rajta tarolni es vegul csak ot magat kell cipelni. Remelem egyszer nekem is lesz 1. Kacsintó

Vegyel egy Oxford dictionary-t! Sokszor a magyar-angol szotarral ugysem lehet sokra menni, hihetelen, hogy nehanyszor mennyire nem a megfelelo modon adjak meg a magyar megfelelojet az szonak. Angol-angol szotarral tobbet szedsz magadra, mint magyar-angollal.
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2007. Március 3. Szombat, 3:51    Hozzászólás témája: Re: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

avnire írta:

Vegyel egy Oxford dictionary-t! Sokszor a magyar-angol szotarral ugysem lehet sokra menni, hihetelen, hogy nehanyszor mennyire nem a megfelelo modon adjak meg a magyar megfelelojet az szonak. Angol-angol szotarral tobbet szedsz magadra, mint magyar-angollal.

Az tenyleg jo szotar. De ha olyat nem talalasz W2, amit ketlek, akkor jo meg a Collins es a MacMillan is.
Vissza az elejére
WinneTWO
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Március 5. Hétfő, 19:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Okes, rajta leszek az ugyon... Kosz a segitseget! Kacsintó
Vissza az elejére
WinneTWO
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Március 5. Hétfő, 19:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Upsz, apro popo... Ha csak angol szavak vannak benne, honnan tudom, hogy mi tanulok? Zavart
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2007. Március 5. Hétfő, 23:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

WinneTWO írta:
Upsz, apro popo... Ha csak angol szavak vannak benne, honnan tudom, hogy mi tanulok? Zavart

Mondjuk ne rogton az Advance Learnert vedd meg. De erthetoen vannak a szavak leirva, vagyis a jelentesuk. Ha nem vagy kezdo, vagyis Beginner, vagy Pre-Intermediate szinten, akkor tudod hasznalni.
Vissza az elejére
evita12
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 7. Szerda, 17:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Wimbledon, Milner School, Emma kiváló nyelvtanár.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Nyelviskolák Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Következő
3 / 9 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban