| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
ilike Újonc

|
Elküldve: 2007. Január 24. Szerda, 6:37 Hozzászólás témája: Állást keresek |
|
|
| Angliai magyar családnál szívesen vállalnék gyermekfelügyeletet, takarítást, házimunkát. 41 éves, becsületes, megbízható nő vagyok. Angolul beszélek egy keveset. Február 15 körül tudok kiutazni, nagyon kell a munka. e-mail: ilus65@citromail.hu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kata21 Újonc

|
Elküldve: 2007. Február 14. Szerda, 0:53 Hozzászólás témája: Munkat vallalnek! |
|
|
Sziasztok!
Aprilisi kezdessel munkat vallalnek Walthamstow kornyeken, jelenleg au-pair vagyok de marciusban vegzek, irjatok ha tudtok vmit. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hadnagy Mester

Csatlakozott: Feb 24, 2006 Hozzászólások: 310 Tartózkodási hely: Nottingham
|
Elküldve: 2007. Február 14. Szerda, 12:46 Hozzászólás témája: .. |
|
|
Ilike, Kata, nagyon köszönjük, hogy 2 nagyszerű álláslehetőséget kínáltatok fel az "ÁLLÁST KÍNÁL" rovatban. _________________ "- Engem egy ilyen kis hadnagyocska, mint maga, nem tud megijeszteni.
- Voltam én már százados is fiacskám. Csak egyszer egy ilyen takonypócot, mint te, úgy vágtam szájon, hogy kiesett három foga és ezért lefokoztak." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Messi Haladó

Csatlakozott: Feb 27, 2007 Hozzászólások: 36 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2007. Március 1. Csütörtök, 18:46 Hozzászólás témája: |
|
|
| sziasztok,én nyárra szeretnék vagy szállodai vagy kávézós jellegű munkát,felszolgálót (van tapasztalat) reptereken vagy éttermekben,hotelben. Ill szivesen vállalnék gyerekmegőrzést,felügyeletet (nem kisbabákkal) szállást tudok intézni ha nem biztisítanak.Nekem max 2hónapra kéne,nyári munka jelleggel,közép vagy társalgási szinten beszélek angolul. (18éves vagyok,ill nyáron leszek 19) ahogy hallottam az eu-work nem megbízható és félek belevágni bármibe,mert nem szeretnék olyan tapasztalatokat megélni,mint amiket olvastam a közvetítő cégekkel kapcsolatos topikokban. Van valakinek ötlete? linkje ami megbízható ? ismerőse? jó lenne ha valaki tudna ajálani nekem... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
micike00 Újonc

|
Elküldve: 2007. Március 27. Kedd, 14:29 Hozzászólás témája: |
|
|
SZIASZTOK! Június közepe- vége felé tervezek kiköltözni Angliába. Nemzetközi kapcsolatok szakon végeztem . Felsőfokon beszélek angolul és németül , valamint alapfokon franciául. Jelenleg export manager vagyok, de előtte a GE HEALTHCARE-nél dolgoztam a Customer Service UK Teamben. Ha valaki tudna munkát vagy tud segíteni azt nagyon megköszönném: EMAIL : nagyzsu81@yahoo.com vagy vegyetek fel MSN-en: zsu317@vnet.hu
Előre is köszönöm!!!!  _________________ Zsúúúú |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
StormRage Újonc

|
Elküldve: 2007. Április 8. Vasárnap, 12:26 Hozzászólás témája: munkavállalás azonnali kezdéssel |
|
|
Sziasztok! Minél hamarabb, akár áprilisi kezdéssel munkát keresek Londonban, esetleg egyéb nagyobb városokban.
Az angol nyelvet közel felsőfokon beszélem.
A Szegedi Egyetemen vagyok anglisztika szakos hallgató.
Van jogosítványom (B kategóriás), tudok vakon gyorsgépírni, van szoftverüzemeltetői ill. ECDL papírom. Dolgoztam már étel és italbárban.
Amennyiben igény van rá, azonnal tudok küldeni fényképes, angol nyelvű CV-t.
Remélem tudtok segíteni, esetleg ajánlatot tenni... az elmúlt 2 hónapban rengeteg internetes és egyéb hirdetés felől érdeklődtem, de egyik sem bizonyult eddig eléggé megbízhatónak, és nem egyszer pénzzel is lehúztak.
Előre is köszönöm!
Tisztelettel,
Lévai Tamás
msn címem: roxxar40k@hotmail.com
e-mail címem: ardentus@gmail.com |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
WinneTWO Mester

Csatlakozott: Feb 01, 2007 Hozzászólások: 137 Tartózkodási hely: Wimbledon Park
|
Elküldve: 2007. Április 10. Kedd, 16:34 Hozzászólás témája: |
|
|
| Sracok, konyorgom sasoljatok mar egy kicsit korbe, hogy hova irtok! Ennek a topicnak sem kellene itt lennie - itt allasokat KINALNAK. Ne csodalkozzatok, ha nem erkezik valasz - a munkara jelentkezoket nem ebben a rovatban fogjak keresni. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Bucek Újonc

|
Elküldve: 2007. Április 19. Csütörtök, 21:25 Hozzászólás témája: melódia |
|
|
Hali!
Hamarosan indulunk angliába és a segítségeteket szeretném kérni.
Nekem az angolom kissé alap, van A, B, C, jogsim.
Első sorban sofőri állás érdekelne, az sem baj, ha valami köbányában kell vezetni. Persze, ha ez nem jön össze másra is kapható vagyok.
Párom jól beszél angolul, szinte bármilyen munka jól jönne neki.
Ha valaki veszi a fáradtságot és ír, ha nem is kokrétumot, csak a kilátásainkról, azt nagyon köszönjük.
Üdv:
Bucek
bucek68@citromail.hu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tdaniel Mester

Csatlakozott: Feb 13, 2006 Hozzászólások: 321 Tartózkodási hely: budapest
|
Elküldve: 2007. Április 25. Szerda, 17:56 Hozzászólás témája: |
|
|
Új topic? Ahová a munkát kínálók előbb regiznek és nincs válaszlehetőség??? Vagy egyesével feldobni és rögtön lezárni??? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
somlairoland Újonc

|
Elküldve: 2007. Máj 24. Csütörtök, 19:10 Hozzászólás témája: állást keresek |
|
|
Sziasztok!
Június végén szeretnék kimenni Angliába dolgozni.
21 éves vagyok, az elmúlt pár évben diákként dolgoztam többek között nyomdában, árufeltölőként, Direct Dialog módszerrel utcai adománygyűjtőként a Greenpeace-nél.
Szívesen vállalnék bármilyen olyan munkát, amihez nem kell nagyobb tudás és könnyen belelehet tanulni. Továbbá szívesen vállalnék takarítást, mosogatást, szórólapozást...
Angolul középszinten tudok beszélni, bár még erről hivatalos papírom nincsen.
Megbízható, tanulékony és szorgos srác vagyok.
Ha esetleg tudsz segíteni írj! (rsomlai@gmail.com) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bodnar86 Újonc

|
Elküldve: 2007. Június 15. Péntek, 19:01 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok
En Attila vagyok most jelenleg kint vagyok Angliaban Worcesterben Munkat szeretnek valtani mert jelenleg a mezogasdasgban dolgozom es nem alegjobb!Julius 4 diken utazik ki a baratnom es abaratnoje is akiknak meg nincs munkajuk!Szeretnek nekik is munkat talalni!En es a baratnom nagyon kezdo szinten beszelunk angolul de abartnoje kozepfokon!Orulnek neki ha tudnal segiteni!Az en szakmam burkolo a lenyoknak eretsegijuk van csak!Elore is koszonom!
Varom valaszotok
emailem bodnar86@freemail.hu
legyszi ide irjatok |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bodnar86 Újonc

|
Elküldve: 2007. Június 15. Péntek, 19:02 Hozzászólás témája: munkat keresunk |
|
|
Sziasztok
En Attila vagyok most jelenleg kint vagyok Angliaban Worcesterben Munkat szeretnek valtani mert jelenleg a mezogasdasgban dolgozom es nem alegjobb!Julius 4 diken utazik ki a baratnom es abaratnoje is akiknak meg nincs munkajuk!Szeretnek nekik is munkat talalni!En es a baratnom nagyon kezdo szinten beszelunk angolul de abartnoje kozepfokon!Orulnek neki ha tudnal segiteni!Az en szakmam burkolo a lenyoknak eretsegijuk van csak!Elore is koszonom!
Varom valaszotok
emailem bodnar86@freemail.hu
legyszi ide irjatok
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Slicc Újonc

|
Elküldve: 2007. Augusztus 19. Vasárnap, 4:01 Hozzászólás témája: Munkát keresünk |
|
|
Sziasztok!
Kereskedelemben, áruterítésben, számítástechnikában, multimédiában, jártas és B kategóriás jogosítvánnyal rendelkező fiú vagyok.
Gyermekfelügyeletet is vállalnék.
Feleségem kereskedelemben, műköröm, pedikűr szakmában és gyermekfelügyeletben jártas B kat. jogosítvánnyal.
Ha valaki tudna számunkra munkát megköszönnénk.
Elérhetőség: mail: kontrol@invitel.hu
MSN: kontrol@invitel.hu
Tel:30-998-32-74
Üdv: László család |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gtl011 Mester

Csatlakozott: Jan 14, 2006 Hozzászólások: 102 Tartózkodási hely: Witney Oxfordshire
|
Elküldve: 2007. Augusztus 20. Hétfő, 10:49 Hozzászólás témája: |
|
|
| WinneTWO írta: | | Sracok, konyorgom sasoljatok mar egy kicsit korbe, hogy hova irtok! Ennek a topicnak sem kellene itt lennie - itt allasokat KINALNAK. Ne csodalkozzatok, ha nem erkezik valasz - a munkara jelentkezoket nem ebben a rovatban fogjak keresni. |
Ne reménykedj!
Csak az a kérdés, hogy az olvasással van a baj, miszerint a kínál az nem egyenlő a keres-el, vagy más probléma van.
Talán inkább az kellene, hogy ezeket a bejegyzéseket át kellene mozgatni a helyükre, és akkor semmi gond nincs.
Kérdés, ki tudja ezt megtenni?
Én bevállalnám, csak nem tudom hogyan kell!
üdv |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
HenriettaWH V.I.P.

Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
|
Elküldve: 2007. Augusztus 20. Hétfő, 22:44 Hozzászólás témája: |
|
|
| Enci át tudná őket rakni, de hidd el, hogy idővesztegetés lenne. Enci olyan céllal nyitotta pl. az Okoska témát, hogy az emberek könnyen megtalálják a legfontosabb, legkeresettebb információkat, és ne kelljen ismételten kérdezgetniük. Persze megmondta előre, hogy ez nem fog megakadályozni senkit abban, hogy ugyanazt a kérdést feltegyék, és igaza is volt. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|