Elküldve: 2007. Február 27. Kedd, 8:36 Hozzászólás témája: Health&Safety
Sziasztok!
Március 16-án kezdek kint dolgozni Angliában,de a cégnél azt mondták hogy le kell tennem ezt a health&safety vizzgát ahhoz hogy dolgozhassak,ha nem sikerül akkor mehetek haza.
Az angolom alapfok(ami gondolom kint nulla) és attól félek hogy nem fog sikerülni.Valakinek van ezzel a vizsgával valami tapasztalata?Hogy lehet erre rákészülni itthon?
Csatlakozott: Jan 05, 2007 Hozzászólások: 86 Tartózkodási hely: London
Elküldve: 2007. Február 27. Kedd, 12:50 Hozzászólás témája: Re: Health&Safety
Logan írta:
Sziasztok!
Március 16-án kezdek kint dolgozni Angliában,de a cégnél azt mondták hogy le kell tennem ezt a health&safety vizzgát ahhoz hogy dolgozhassak,ha nem sikerül akkor mehetek haza.
Az angolom alapfok(ami gondolom kint nulla) és attól félek hogy nem fog sikerülni.Valakinek van ezzel a vizsgával valami tapasztalata?Hogy lehet erre rákészülni itthon?
Hmmm... Ez érdekes. EHS (Environment, Health and Safety) oktatást és vizsgát általában a multik szoktak csinálni. Nekem erről van csak tapasztalatom. De azt szívesen leírom:
Van egy 10-30 perces csevely, amiben elmondják, hogy nem gyújthatsz tüzet a kemikália raktárban és a kitáblázott helyeken lehet csak dohányozni, illetve elmesélik, hogy az elektromos cuccok kigyulladásakor nem vizzel kell oltani. Utána kapsz egy pár kérdésből álló kérdőívet, amin hasonlóan megerőltető kérdések vannak.
Azért nem árt, ha azt tudod, hogy mi a porraloltó.
Elküldve: 2007. Február 27. Kedd, 22:48 Hozzászólás témája: Re: Health&Safety
Idézet:
Hmmm... Ez érdekes. EHS (Environment, Health and Safety) oktatást és vizsgát általában a multik szoktak csinálni. Nekem erről van csak tapasztalatom. De azt szívesen leírom:
Van egy 10-30 perces csevely, amiben elmondják, hogy nem gyújthatsz tüzet a kemikália raktárban és a kitáblázott helyeken lehet csak dohányozni, illetve elmesélik, hogy az elektromos cuccok kigyulladásakor nem vizzel kell oltani. Utána kapsz egy pár kérdésből álló kérdőívet, amin hasonlóan megerőltető kérdések vannak.
Azért nem árt, ha azt tudod, hogy mi a porraloltó.
Nekem eddig Health and Safety oktatassal volt tapasztalatom, de ilyen vizsgarol meg nem hallottam. A cegeknek kotelesseguk ilyen oktatast tartani, es kotelezoen meg kell jelenni fire trainingen is, ahol elmagyarazzak, hogy mit csinalj, ha tuz ut ki. de nincs ennek a vegen se vizsga.
Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
Elküldve: 2007. Február 27. Kedd, 23:47 Hozzászólás témája:
A munkahelyi Health and Safety oktatás nem ugyanaz, mint a vizsga. Bizonyos munkakörben dolgozóknak kell vizsgázniuk, főleg épitőiparban. Sajnos nem tudom, miből áll, de bizonyosan alap törvények ismeretéből, és szabályokból. Sajnos alap angollal elég nehéz lesz, de nem lehetetlen. Sokszor elkamuzzák a dolgot, és megkapod a papirt.
Elküldve: 2007. Február 28. Szerda, 16:15 Hozzászólás témája:
Szia,igen építőiparban helyezkednék el(épületasztalos),csak külső munkákon dolgoznék és azt mondták amíg nincs meg a vizsga nem léphetek építkezési területre.
Elküldve: 2007. Február 28. Szerda, 18:09 Hozzászólás témája:
Igen, ez a nagy építkezéseken már így van.600 vagy 800 kérdésből áll a teszt ( nem emlékszem, pedig a fiamék is vizsgáztak ebből ) ezt kell megtanulnod, majd 45 kérdést ad a számítógép, ebből ötöt elvéthetsz.Ha több akkor sajna bukta. Nem könnyű. Ha nem beszélsz angolul nem megy...
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban