| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Spy_ Újonc

|
Elküldve: 2007. Február 26. Hétfő, 16:18 Hozzászólás témája: |
|
|
CÉGADATOK
NÉV / CÉG / FEJVADÁSZ: nagy ferenc
E-MAIL: nagyferenc49@freemail.hu
WEBCÍM: http://nagyferenc49@freemail.hu
TELEFONSZÁM: 06305423159
ÁLLÁS INFORMÁCIÓK
POZÍCIÓ MEGNEVEZÉSE: alkalmazott
POZÍCIÓ TERÜLETEI:
* Gyártás/Termelés/Építőipar
* Szakmunka/Képesítést nem igénylő m./Diákmunka
CÍM: london
VÁROS: anglia
MEGYE: Külföld
FELADATOK:
Szak-segéd és betanított munka
ELVÁRÁSOK:
18. életév betöltése
ELŐNYT JELENT:
Angol nyelvismerte de nem feltétel
AMIT AJÁNLUNK:
jó kereseti lehetőség biztos munka április 23. átol 150 főnek ujjonan induló monitorgyárban szalagmunka+ egyébb szaképesitést igénylő munkák!
JELENTKEZÉS MÓDJA:
telefonon:06305423159 február 12 töl munkanapokon 09-17 óráig
EGYÉB INFORMÁCIÓK:
nagyferenc49@freemail.hu
vélemény? tudom, hogy nem épp illendő amit teszek, ugyanis én is jelentkeztem erre a hirdetésre és még nem tudom, hogy valós-e. Ha valaki tud erről valamit irjon pár sort priviben.
Regisztrációs díj 4000.- Frt. Kiutazás, és első fizetésig(1 hét) a költségeid neked kell álnod.
Kösz. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hadnagy Mester

Csatlakozott: Feb 24, 2006 Hozzászólások: 310 Tartózkodási hely: Nottingham
|
Elküldve: 2007. Február 26. Hétfő, 17:29 Hozzászólás témája: .. |
|
|
150x4000Ft=600000Ft
És ha már 150 embertől elfogadom, miért ne fogadnám el mindenkitől aki adni akarja...
Isn't else comment. _________________ "- Engem egy ilyen kis hadnagyocska, mint maga, nem tud megijeszteni.
- Voltam én már százados is fiacskám. Csak egyszer egy ilyen takonypócot, mint te, úgy vágtam szájon, hogy kiesett három foga és ezért lefokoztak." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2007. Február 26. Hétfő, 17:34 Hozzászólás témája: |
|
|
Nem tudom, nem ismerem,viszont igen érdekesnek tartom, hogy egy " fejvadász" nem tudja mi az a web cím, a telefonját hiába hívom ki van kapcsolva ( igen feltöltőkártyás telefonszámnak tűnik- habár lehet hogy tévedek ). Fejvadász cég freemailes e-mail címmel?
Továbbiakban: ha már fejvadász vagyok és megcsípek egy lehetőséget ahová 150 embert eltudok pakolni dolgozni, akkor már annyi intelligenciával is rendelkezem, hogy tudjam a nevem nagybetűvel kezdődik, sőt a városok és országok is.
Na meg ezek az ordibáló nagybetűk.... üzletember nem ad fel ilyen hírdetést.
Ha pedig nem az, akkor nem is fog 150 embernek egyszerre munkát szerezni.
Szóval legyen vele szerencsétek, de én 10 fillért nem adnék  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Spy_ Újonc

|
Elküldve: 2007. Február 26. Hétfő, 18:04 Hozzászólás témája: |
|
|
| Enci írta: | Nem tudom, nem ismerem,viszont igen érdekesnek tartom, hogy egy " fejvadász" nem tudja mi az a web cím, a telefonját hiába hívom ki van kapcsolva ( igen feltöltőkártyás telefonszámnak tűnik- habár lehet hogy tévedek ). Fejvadász cég freemailes e-mail címmel?
Továbbiakban: ha már fejvadász vagyok és megcsípek egy lehetőséget ahová 150 embert eltudok pakolni dolgozni, akkor már annyi intelligenciával is rendelkezem, hogy tudjam a nevem nagybetűvel kezdődik, sőt a városok és országok is.
Na meg ezek az ordibáló nagybetűk.... üzletember nem ad fel ilyen hírdetést.
Ha pedig nem az, akkor nem is fog 150 embernek egyszerre munkát szerezni.
Szóval legyen vele szerencsétek, de én 10 fillért nem adnék  |
Többször beszéltem vele telefonon...azért engem sem ejtettek a fejem lágyára, és elég normálisnak tünik. Ha meg lenyulja a 4 ezremet hadd vigye, tanulópénz lesz. De eddig Ő volt a legnormálisabb, egy mosogatói állásért 300száz ezer forintot akarnak kérni tőlem(jó benne van a repjegy, meg talán a lakásbérlés(1 ágy)is).
De ha átverés lesz én Istenemre esküszöm fogom a táskám belepakolok, majd megvásárolok egy akciós jegyet(talán egy oda-visszát kb. 1 hét eltéréssel), és kimegyek egyedül. Majd csak kerül egy hét alatt valami meló, bekopogtatok pár helyre, jön a tavasz majd csak elalszom a várrótermekben, de ez már itt Magyarországon nem megoldás, hogy havi keresetemből, épp hogy megtudok élni, és higyjétek el 4 en bérlünk egy lakást, mert igy olcsóbb, nem bulizok, káros szenvedélyeim nincsenek. Mi lesz majd később ha ne adj Isten családot szeretnék. Ezt javasoljátok? Hallottam akinek igy összejött, csak ugye az emberek félnek az ismeretlentől...De én már nagyon elhatároztam magam.
Üdv, Spy |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Xander Újonc

|
Elküldve: 2007. Február 26. Hétfő, 20:05 Hozzászólás témája: Monitorgyár |
|
|
Valami marha nagy monitorgyár lehe ez, mert tényleg sokan, sok embert keresnek. Szóval az utobbi 1(!) hétbne Ő már a 3.ik aki egy ( talán lehet épp ebbe..) monitorgyárba keres alkalmazotak. Bát akivel én beszéltem 6000 Huf reg. díjat kért, ill volt egy másik aki nem is mindom mennyit.... :-/
Hát ez van.
Én MÉG(!) itthon vagyok, de már csak hetek kérdése, és nyakamba vezsembe Londont, csak a szállás legyen meg! )
A közv.irodákat pedig nagy ívben.....kikerülöm! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
WinneTWO Mester

Csatlakozott: Feb 01, 2007 Hozzászólások: 137 Tartózkodási hely: Wimbledon Park
|
Elküldve: 2007. Február 27. Kedd, 17:31 Hozzászólás témája: |
|
|
Spy, azt hiszem ezt nem kellene elhamarkodni... 4db Matyas is penz, akarhonnan nezzuk is. Csak ugy a nagy semmiert senki sem adna ki a kezebol, meg egy full milliomos sem... Marpedig ez atveres, ez eleg nyilvanvalo. (rengeteg ilyen "ugyeskedo" el meg sajnos az ilyen modon osszecsalt penzbol, nem o az egyetlen) Es azt, hogy miutan benyelte a loved, TE kijossz a nemletezo munkaert, es talan 1 hettel kesobb az utcara kerulsz, hidd el magasrol lexarja... Az ilyen aljas szemetnek akasztofan lenne a helye. Ufre-pufre viszont ne gyere ki, mert igenis nagyon nehez itt munkahoz jutni, rengetegen vannak allas nelkul. Elotte szervezd meg a dolgokat, a szallast, forumozz velunk meg par hetet vagy honapot. Itt sokan vannak olyanok, akik probalnak segiteni, nem a penzedre hajtanak. Elore ne fizess semmiert, foleg ugy nem, hogy nem lattad az illetot. Abban viszont egyetertek Veled, hogy otthon a helyzet tarthatatlan es meg csak rosszabb lesz. Sajna.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
aniko1 Újonc

|
Elküldve: 2007. Február 27. Kedd, 19:10 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!Nekem is lenne egy hasonló kérdésem ezzel az ajánlattal kapcsolatban.Aki tud segitsen.Mi a véleményetek róla :!:Vajon valós-e Londoni üzemünkbe keresünk teljes magyar személyzetet,biztonsági őröket és betanított munkásokat.
A biztonságí őröknél feltétel az angolnyelv ismerete,a többi munkakőrben nem követelmény,de persze aki beszéli a nyelvet az idővel feljebb juthat és többet is kereshet.
Egyenlőre 34 betanított munkást kersek áprilisi kezdéssel.Szalag melletti munkára és csomagolásra,könnyű fizikai munka.
A kiutazást és az első havi lakbért én állom.
Kereset 5.55 angol font/ óra napi 8 óra a munaidő,szombat vasárnap szabad.Aki akar lehetőség van túlórázni heti egy alkalommal és havi egy szombatot is be lehet vállalni.Sajnos többet nem engednek az angol törvények.
Minden héten pénteken van fizetés.
A szállás általában 2 szobás lakásokban van,szobánként 2 ember,alapfelszereltségű lakásokban.Bérleti díj kb 160 font/hó/fő.
A munkához szükség lesz egy egyszerű önéletrajzra lehetőleg angol nyelven,de ha esetleg nem megy az angol akkor tudok segíteni a fordításban,elküldheted magyarul is.
Szükség lesz még 6000 ft regisztrációs díjra is amit egy bankszámlára kell utalni,ez biztosítékként kell nekem a korábbi rossz tapasztalatok miatt,amikor mindenki jelentkezik,érdeklődik és a végén ott állok egyedül a repülőtéren.
Kb 2 héten belül megyek haza Magyarországra a névre szoló szerződésekkel.
Aki elküldi az önéletrajzát és a pénzt befizeti a számlára annak tudom vinni a szerződést.
Fontos! Ha utalod a pénzt,feltétlenül írd oda a megjegyzésbe a neved és a telefonszámodat!!!
Mindenkit személyesen felhívok mikor megérkezek magyarországra!
Várom további kérdéseidet!
Üdvözlettel:Endrei Zsolt |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Finsbury Mester

|
Elküldve: 2007. Február 28. Szerda, 15:05 Hozzászólás témája: |
|
|
Hany allasra keres ez a pasi embereket? Mi van, ha ketten jelentkeznek es mivan, ha 3500-an? Utobbi esetben 3500 embernek fog szallast adni? Hogy vinne ez neked nevre szolo szerzodest, ha meg soha sem talakozott veled? Oszinten, barmilyen munkara keresnek is embert, azret egyszer latni szeretnem, mielott alkalmazom. A londoni berleti dijakat ismerve, 65-70 fontra jonne ki hetente 1 ketagyas szoba berleti dija - nem tudom elkepzelni, hogy ennyibol a rezsivel egyutt kijojjon a szallas!
En 1 eve vagyok itt, szerintem ez 100%, hogy lehuzas!
Ugy tunik ez lesz a legujabb lehuzasi divathullam.
Es a levelben nem 1 helyesirasi hiba van, biztosan nagyon profi lehet...
Aniko, be nem dolj neki! Ha nem ertesz semmihez, akkor gyere ki babysitternek, de ezekre ne pazarold a penzt, idot, lelkesedest! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
WinneTWO Mester

Csatlakozott: Feb 01, 2007 Hozzászólások: 137 Tartózkodási hely: Wimbledon Park
|
Elküldve: 2007. Február 28. Szerda, 16:23 Hozzászólás témája: |
|
|
Aniko, ez egy masfelszer jobban akasztofara valo aljas szemet mint a fentebb emlitett masik. Hogy miert pont masfelszer? A valaszom: 4000HUFx1,5=6000HUF
Ugyan hogy lehetne 34 embert osszeszervezni a repterre egy kozos utra? Mert ugye a multkor is hogy megszivta az arva, ott allt diszmagyarban, varvan a jo munkasembereket akik vegul lemondtak a jo kereseti lehetosegrol es bebuktak a repjegyuket. Ezt akarja bemeselni.
Ja es ha Te pl 35-odikkent kuldod el neki a 6 rugojat, szerinted majd o lemond rola es visszakapod, mert mar megvan a letszam...
Szerintem o most is Magyarorszagon van es a markat dorzsoli. Attol tartok, van miert.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2007. Február 28. Szerda, 17:07 Hozzászólás témája: |
|
|
Mivel ez az állást kínál topik maradjunk témánál. Most találtam:
Sziasztok! marcius vegetol atado egy barback melo /poharszedes, asztal leszedes, stb... /! A hely jo, a penz is, jatt van, kaja van:)!! pentek 07pm-02pm szombat04pm-02pm vasarnap04pm-12pm Alap angol szukseges, NI kartya, bankszamla sem art....ja, persze legyel megbizhato, lelkes, hogy ne hozz szegyent "a Magyarokra" Ha van pultus gyakorlatod, ismered a "till"-t, jol kommunikalsz, esetleg van lehetoseged tobb melora is. ha erdkel a melo irj "melo" jeligevel.. nem en dontok az ugyben, majd a manager telefonal. www.locksidelounge.com Udv |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2007. Február 28. Szerda, 17:08 Hozzászólás témája: |
|
|
Ne engem hívj, hanem a megadott telefonszámot:
Tapasztalt varronot keresek.Gyakorlat jo,ha van foleg noi kosztumok kesziteseben.tel;07742965683 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2007. Február 28. Szerda, 17:09 Hozzászólás témája: |
|
|
Part time chef wanted!
Sziasztok! Egyenlore 1 fo szakacsot keresunk egy Belsize Park-i angol pub-ba. Heti 27-33 ora es a kollega szabija alatt vallahato extra ora. Fizetes: minimal ber (£5.35) Alapveto kovetelmeny: kommunikativ angol(nem kell nyelvvizsga:)) es keszseg arra hogy gyorsan tanulj, tobb fele koncentralj. Kimondott szakacs vegzettseg nem szukseged, de ha van gyakorlatod idekint az nem art... Ugyszinten NI number vagy bankszamla sem alapveto szukseglet, de jo ha van! Home Ofiice regisztraciot viszont kernek, ha meg nincs erre munkara lehet kerni, de max. 1 honapon belul meg keel mutatni a Home Office Regisztraciot. A cim: The George 250 Haverstock Hill London NW3 2AE (Belsize Park tube station) Minden szerencset probalo jelentkezot szivesen varunk nyitvatartasi idoben (11am-11pm), CV-t hozzatok, ha lehet! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2007. Február 28. Szerda, 17:10 Hozzászólás témája: |
|
|
Au pair munka SW London
Fiu vagy lany Au pair-t keresek a helyemre SW Londonban, Tooting Bec-nel. A csalad nagyon aranyos, angolok, 3 fiu van 17, 15 es 10 evesek, vegulis csak a legkisebbel kell foglalkozni. feladatok: reggelinel segiteni kb 1 ora, gyerek szobajat rendben tartani mosas vasalas, foleg az esti orakban kell dolgozni, neha elhozni a gyereket az iskolabol kocsival tehat jogositvany szukseges!!!! es este vacsorat fozni a gyerekeknek!A szulok jo fejek, sok szabadido, jo fizetes!!! (heti 100 font korul) Kezdes AZONNAL!!!! hivhatsz engem is 07935157930 vagy az anyukat Finola 07850332961 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Ricsko Újonc

|
Elküldve: 2007. Március 2. Péntek, 18:50 Hozzászólás témája: s |
|
|
Szia Whitewolf!
jó lenne ha küldenél egy tel számot az emalemre, mert igen csak érdekelne a munka egy olyan helyen mint ahol Te is dolgozol!!
ricsko_85@freemail.hu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Toli Újonc

|
Elküldve: 2007. Március 2. Péntek, 20:13 Hozzászólás témája: |
|
|
| Szevasztok! En 28 eves srac vagyok Londonbol. 2 hete jottem ki es nincs semmi munkam! Az angolom nem a legjobb,de tanulok. Nem tudna Valaki valami melot?Akar heti par nap is jo! Epitkezes,mosogatas, szorolapozas minden erdekel! Koszi elore is! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|