| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
CALEB Mester

Csatlakozott: Jun 01, 2006 Hozzászólások: 103 Tartózkodási hely: East Croydon
|
Elküldve: 2007. Február 17. Szombat, 14:03 Hozzászólás témája: Re: Azonnal beköltözhető szobák dél-Londonban |
|
|
| Enci írta: | Azonnal beköltözhető tripla és dupla szobák kiadók, del-Londonban.
Tripla 55-60Ł/fő/hét.
Dupla 65-70Ł/hét/fő.Nincs plusz rezsi.
Szép kert, teljesen felszerelt konyha, internet, tv csatornák.
Igényes szép ház.Olcso nyelviskola a közelben. |
Heló! HA csak nyaralni mennénk az is megoldható ? VAgy tud valaki valahol valami olcsó helyet nyaralás céljából ? Már írtam a fórumban de senki sem írt Nah további Szép Napot ! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
cytina Mester

Csatlakozott: Oct 28, 2006 Hozzászólások: 101 Tartózkodási hely: Beckenham
|
Elküldve: 2007. Február 24. Szombat, 16:37 Hozzászólás témája: Re: Azonnal beköltözhető szobák dél-Londonban |
|
|
| CALEB írta: | | Enci írta: | Azonnal beköltözhető tripla és dupla szobák kiadók, del-Londonban.
Tripla 55-60Ł/fő/hét.
Dupla 65-70Ł/hét/fő.Nincs plusz rezsi.
Szép kert, teljesen felszerelt konyha, internet, tv csatornák.
Igényes szép ház.Olcso nyelviskola a közelben. |
|
Mit jelent az pontosan, hogy Del-londonban? Melyik reszen? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2007. Február 24. Szombat, 17:08 Hozzászólás témája: |
|
|
| Croydon. Szép hely. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2007. Február 25. Vasárnap, 15:58 Hozzászólás témája: Azonnal beköltözhető szobák Dél_Londonban |
|
|
Azonnal beköltözhető dupla szoba Croydonban 70/fő/hét , 3 és fél szobás magyarok lakta házban.
A házban teljesen felszerelt konyha, közös nappali, internet, mosógép.
A közelben ingyenes és olcsó nyelviskolák.
Ugyancsak azonnal beköltözhető egy kis franciaágyas szoba Thornton Heathen. 1 fő részére 60/hét/ párnak 90/hét.
Hívj Magyarországról: 00447921190650
Helyi: 07921190649
|
| Vissza az elejére |
|
 |
N_o_n_o Újonc

Csatlakozott: Feb 23, 2007 Hozzászólások: 5 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2007. Február 26. Hétfő, 14:49 Hozzászólás témája: Segítség |
|
|
| Enci írta: | | Croydon. Szép hely. |
Szia Enci! már küldtem neked üzenetet de biztos nem kaptad meg. Én a családommal szeretnék kimenni ,de előttük 4-5 héttel korábban ,júliusban,én már kimennék és persze a szállások érdekelnének és az áraik. Két felnőtt és két kisgyerek lenne. Az emil címemre is tudsz üzenni: jnono@citromail.hu. Előre is köszönöm válaszod Nóri |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2007. Február 26. Hétfő, 15:37 Hozzászólás témája: |
|
|
Ingen, olvastam.Az az igazság, hogy körbetelefonáltam az ismerősöket, van-e aki fogadni benneteket, de sajna nem találtam senkit.
Az én házaimba nem tudok gyerekeket fogadni, ne hari
Arra az időre tudok szállást adni, mig magad vagy a pároddal keresgélsz, ha az megfelel. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
N_o_n_o Újonc

Csatlakozott: Feb 23, 2007 Hozzászólások: 5 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2007. Február 26. Hétfő, 18:43 Hozzászólás témája: |
|
|
| Enci írta: | Ingen, olvastam.Az az igazság, hogy körbetelefonáltam az ismerősöket, van-e aki fogadni benneteket, de sajna nem találtam senkit.
Az én házaimba nem tudok gyerekeket fogadni, ne hari
Arra az időre tudok szállást adni, mig magad vagy a pároddal keresgélsz, ha az megfelel. |
Szia!
Köszike szépen és amikor ez teljesen aktuális lesz akkor megkeresnélek. Esetleg ha valaki tud helyet ahova gyerekek is mehetnek megköszönnénk. Köszi szia Nóri |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
iceman73 Újonc

|
Elküldve: 2007. Február 26. Hétfő, 23:31 Hozzászólás témája: Kiadó szobát keresünk! |
|
|
Szia, Enci!
A barátnőmmel augusztus elején mennénk ki Londonba. Keresünk Kettőnk részére kiadó szobát. Tudsz nekünk segíteni ebben?! Az árak is érdekelnének, mennyiért tudod kiadni. + azaz "ingyenes v. olcsó nyelviskola is érdekelne a közelben" ha megtennéd, h írsz róla infót.
Köszönettel: iceman73  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
claudya21 Újonc

Csatlakozott: Jan 26, 2007 Hozzászólások: 11 Tartózkodási hely: Tiszaújváros
|
Elküldve: 2007. Február 27. Kedd, 13:20 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Enci!
ÉN és a barátom szeretnénk kimenni dolgozni Angliába, Croydonba hosszútávra. De nem most, hanem majd csak ha minden jól megy, akkor július végén. Akkorra lesz szobátok? Francia ágyas kellene és hosszútávra. Tudnál nekem küldeni egy tájékoztatót??!! köszönöm előre is!!!!
Claudia: claudya21@gmail.com |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
WinneTWO Mester

Csatlakozott: Feb 01, 2007 Hozzászólások: 137 Tartózkodási hely: Wimbledon Park
|
Elküldve: 2007. Február 27. Kedd, 18:04 Hozzászólás témája: |
|
|
| claudya21 írta: | Szia Enci!
ÉN és a barátom szeretnénk kimenni dolgozni Angliába, Croydonba hosszútávra. De nem most, hanem majd csak ha minden jól megy, akkor július végén. Akkorra lesz szobátok? Francia ágyas kellene és hosszútávra. Tudnál nekem küldeni egy tájékoztatót??!! köszönöm előre is!!!!
Claudia: claudya21@gmail.com |
Csigaver, Claudia. Szobajuk biztosan lesz, csak nem biztos, hogy ures... 5 honappal elotte szerintem ezt lehetetlen megmondani. Az emberek jonnek-mennek, tudod hogy van ez. En is mire eszrevettem egy hirdeteset, addigra mar el is kelt a szoba. Pedig ott csak par nap volt a difi, en pedig itt vagyok Londonban...  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2007. Február 27. Kedd, 20:36 Hozzászólás témája: |
|
|
Claudia írtam privit. Ha előre foglalsz akkor garantáltan van szoba.
Már szeptemberi foglalásom is van Winnetwo
Nem véletlenül kell előre megbeszélni. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Suko Újonc

|
Elküldve: 2007. Február 28. Szerda, 11:48 Hozzászólás témája: |
|
|
| Szeretnem megtudni hogy mitjelent az hogy flat, pl; 2-szobas flat lakas kiado. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
WinneTWO Mester

Csatlakozott: Feb 01, 2007 Hozzászólások: 137 Tartózkodási hely: Wimbledon Park
|
Elküldve: 2007. Február 28. Szerda, 15:58 Hozzászólás témája: |
|
|
| Suko írta: | | Szeretnem megtudni hogy mitjelent az hogy flat, pl; 2-szobas flat lakas kiado. |
Asszem valami olyasmit, hogy adott egy epulet, ami tobb lakasbol, vagyis flatbol all. Ezeket altalaban betuvel kulonboztetik meg, pl Flat B. Kozos a lepcsohaz, a fobejarat es a postalada es a parkolo is, ha van. Tulajdonkeppen egy tarsashaz, ha jol tevedek. 
Legutóbb WinneTWO szerkesztette (2007. Február 28. Szerda, 16:01), összesen 1 alkalommal |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
radika Haladó

Csatlakozott: Jan 05, 2007 Hozzászólások: 86 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2007. Február 28. Szerda, 16:01 Hozzászólás témája: |
|
|
| WinneTWO írta: | | Suko írta: | | Szeretnem megtudni hogy mitjelent az hogy flat, pl; 2-szobas flat lakas kiado. |
Asszem valami olyasmit, hogy adott egy epulet, ami tobb lakasbol, vagyis flatbol all. Ezeket altalaban betuvel kulonboztetik meg, pl Flat B. |
Vagy csak azt, hogy nem emeletes, hanem lapos, tehát egyszintes.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Suko Újonc

|
Elküldve: 2007. Február 28. Szerda, 18:51 Hozzászólás témája: |
|
|
| Sziasztok, WinneTWO, es Radika koszonom a valaszokat enugy ertetem hogy valami lapos, es azertvolt erthetetlen, (vagy csak az en angolom). |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|