Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Vállalkozás Angliában
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Laci01
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 22. Hétfő, 11:19    Hozzászólás témája: vallalkozas-partner Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok,

En is szeretnek vallalkozni Londonban vagy kornyeken.
A kajalda engem is mozgat de tobb mas otletem is van. Azonban az otlet megvalositasahoz keresek egy megbizhato aktiv partnert, sajna meg nem epitettem ki komoly kapcsolatrendszert itt. Amennyiben neked van egy jo otleted es ahhoz keresel partnert arra is nyitott vagyok.
Kerlek kuldj emailt a widebridges@onetel.com -ra es reszletesen megbeszelhetunk mindent.

Koszi!
Laci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
masseur
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 23. Péntek, 16:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok , mi nyárra szeretnénk kimenni masszírozni, nem tudom hogy milyen törvényi feltételeknek kell megfelelnünk, kell-e vállalkozói ig. és hogy milyen procedurák vannak ezzel kapcsolatban, meg mennyibe kerülne az h. ne büntessenek meg.
Vissza az elejére
Madvik
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 24. Szombat, 18:08    Hozzászólás témája: Szlovák Cég Vállalkozna Angliában? Hozzászólás az előzmény idézésével

Az lenne a kérdésem hogy egy szlovákiai cég milyen formában indithatna be egy kis szalont londonban (szolárium)?? Milyen feltételek kellenek stb. engednek ilyet szlovákiai cégnek?? Cégtulajdonos6cégvezetők Londonban élnének illetve dolgoznának...

Előre is köszi

Madarász Viktor
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
ibalogh10
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Április 22. Kedd, 17:49    Hozzászólás témája: segítség Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok.

Szeretném megkérdezni,hol tudnék érdeklődni afelől,hogy milyen engedély kell ahhoz,hogy árulni tudjak Londonban a piacon.Hol tudok ilyen engedély szerezni.
Örülnék neki ha tudna valaki segíteni mert nem tudok egyről a kettőre jutni.
Köszi szépen,sziasztok.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3
3 / 3 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban