| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Laci01 Újonc

|
Elküldve: 2007. Január 22. Hétfő, 11:19 Hozzászólás témája: vallalkozas-partner |
|
|
Sziasztok,
En is szeretnek vallalkozni Londonban vagy kornyeken.
A kajalda engem is mozgat de tobb mas otletem is van. Azonban az otlet megvalositasahoz keresek egy megbizhato aktiv partnert, sajna meg nem epitettem ki komoly kapcsolatrendszert itt. Amennyiben neked van egy jo otleted es ahhoz keresel partnert arra is nyitott vagyok.
Kerlek kuldj emailt a widebridges@onetel.com -ra es reszletesen megbeszelhetunk mindent.
Koszi!
Laci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
masseur Újonc

|
Elküldve: 2007. Február 23. Péntek, 16:37 Hozzászólás témája: |
|
|
| Sziasztok , mi nyárra szeretnénk kimenni masszírozni, nem tudom hogy milyen törvényi feltételeknek kell megfelelnünk, kell-e vállalkozói ig. és hogy milyen procedurák vannak ezzel kapcsolatban, meg mennyibe kerülne az h. ne büntessenek meg. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Madvik Újonc

|
Elküldve: 2007. Február 24. Szombat, 18:08 Hozzászólás témája: Szlovák Cég Vállalkozna Angliában? |
|
|
Az lenne a kérdésem hogy egy szlovákiai cég milyen formában indithatna be egy kis szalont londonban (szolárium)?? Milyen feltételek kellenek stb. engednek ilyet szlovákiai cégnek?? Cégtulajdonos6cégvezetők Londonban élnének illetve dolgoznának...
Előre is köszi
Madarász Viktor |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ibalogh10 Újonc

|
Elküldve: 2008. Április 22. Kedd, 17:49 Hozzászólás témája: segítség |
|
|
Sziasztok.
Szeretném megkérdezni,hol tudnék érdeklődni afelől,hogy milyen engedély kell ahhoz,hogy árulni tudjak Londonban a piacon.Hol tudok ilyen engedély szerezni.
Örülnék neki ha tudna valaki segíteni mert nem tudok egyről a kettőre jutni.
Köszi szépen,sziasztok. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|