Londoni Magyarok
Keresés     
Buckingham Palace
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - Londoni magyar iskolák, óvodák
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Londoni magyar iskolák, óvodák

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Evvi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. November 18. Szombat, 12:16    Hozzászólás témája: Londoni magyar iskolák, óvodák Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali mindenkinek! Segitégeteket szeretném kérni.
Ha valaki tud valamilyen tanitói, ovónői állást londoni magyar iskolákban, akkor kérem jelentkezzen. Tegnap olvastam egy hirdetést az iwiwen, ma felhivtam, csak sajnos már nem volt aktuális. Előre is köszönöm
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. November 18. Szombat, 23:02    Hozzászólás témája: Re: Londoni magyar iskolák, óvodák Hozzászólás az előzmény idézésével

Evvi írta:
Hali mindenkinek! Segitégeteket szeretném kérni.
Ha valaki tud valamilyen tanitói, ovónői állást londoni magyar iskolákban, akkor kérem jelentkezzen. Tegnap olvastam egy hirdetést az iwiwen, ma felhivtam, csak sajnos már nem volt aktuális. Előre is köszönöm

Na, hogy izlik az iwiw?
Vissza az elejére
Evvi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. November 20. Hétfő, 22:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát nézegetem, nézegetem....
Vissza az elejére
NyZsuzsi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 18. Vasárnap, 18:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Júniusban diplomázom,mint óvodapedagógus.
Júliusban szeretnék kimenni Angliába.
Angolból középfok C és felsőfok szóbeli nyelv vizsgám van.
Referenciám van két óvodából is,ahol a gyakorlatomat töltöttem.
Aki tudna valami melót,ha óvodapadagógusi állást nem,de au-pair-t vagy nanny állást,kérem szóljon.Előre is köszi.
Vissza az elejére
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Február 20. Kedd, 11:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

NyZsuzsi írta:
Sziasztok!

Júniusban diplomázom,mint óvodapedagógus.
Júliusban szeretnék kimenni Angliába.
Angolból középfok C és felsőfok szóbeli nyelv vizsgám van.
Referenciám van két óvodából is,ahol a gyakorlatomat töltöttem.
Aki tudna valami melót,ha óvodapadagógusi állást nem,de au-pair-t vagy nanny állást,kérem szóljon.Előre is köszi.

Egyszerubb, ha leregisztralod magad ugynoksegeknel, es aktivan elkezdesz magadnak csaladot keresni, mintha masok szivessegere varsz. Bar neha-neha elofordul, hogy magyar au pairek maguk helyere keresnek masokat, lattam mar ilyen jellegu hirdeteseket az iwiw-en (Forum- Nagy-Britannia, London). En megis leginkabb az ugynoksegeket, a gumtree-t es a grataupairs-t tudnam ajanlani...
Vissza az elejére
NyZsuzsi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 20. Kedd, 15:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!

Regisztráltam magam a greataupair oldalon és megkérdezte,hogy mennyi időre akarom magam regisztrálni 30 nap, 60 nap stb. és hogyan akarok fizetni ezért.Pedig az volt írva,hogy inegyenes!Szóval akkor most mi van?
Amúgy tudsz még ingyenes oldalakat,ahol regisztrálni tudom magam?Előre is köszi!
Zsuzsi
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban