| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
avnire Mester

|
Elküldve: 2007. Január 15. Hétfő, 18:35 Hozzászólás témája: |
|
|
| Kisjuhfej írta: | Hi Dani!
Mi ujsag londonba?
En Irorszagba mentem,Corkba,nagyon jo hely van munkam is meg szallasom is elég jo. |
De jo neked Kishujfej! Cork rohadt jo hely, en teljesen bele vagyok esve! Szivesen elnek ott!! Eleg sok magyarral is talalkoztam.. gondolom Te is osszefutottal mar eggyel-kettovel.. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tdaniel Mester

Csatlakozott: Feb 13, 2006 Hozzászólások: 321 Tartózkodási hely: budapest
|
Elküldve: 2007. Január 16. Kedd, 22:20 Hozzászólás témája: |
|
|
Kisjuhfej, avnire, hadnagy!Stb. az ténleg úgy van, a tartózkodási helyem ismét Bp, olyan szinten lebetegedtem,hogy haza kellett jönnöm (felfázás, vesegyulladás-gyanú), észak-londonban voltam... hát Cork biztos élvezetesebb!
Tessék írni ide beszámolót, stb! Hátha nekem is kedvet csináltok...odamenni.... bár láttam ír fickót úgy élni,hogy nállunk a nemzetiségi telepen se!
És irhatnátok a többi bevándorlóról is,hátha azzal tudnánk vicces storikat idepakolni....
Azért köszi a kedves érdeklődést!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tdaniel Mester

|
Elküldve: 2007. Január 16. Kedd, 22:23 Hozzászólás témája: |
|
|
Például arra gondolok,hogy afrok szeretnek olyan meleg(legalább 50 fokos) vizzel zuhanyozni,amitől mi simán megfőnénk... elég izgi volt igy elsőnap zuhanyozni az albiban!Akinemtudná,a hőfokot külön be kell állítani a bojleren, nem lehet utólag a kádban állva a csapon kikeverni... ) Viszont a csehekmeg minimumra állítjáka vizhőt, hogy nehogy má' hozzászokjunk!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kisjuhfej Újonc

Csatlakozott: Sep 05, 2006 Hozzászólások: 24 Tartózkodási hely: Cork,Békéscsaba
|
Elküldve: 2007. Január 19. Péntek, 22:10 Hozzászólás témája: |
|
|
Hi!
Cork tenyleg jo hely,bar en londonba sose voltam tehat nem tudom osszehasonlitani. van mar 2 kontaktom,de allitolag olyan 400 magyar el itt.
Az ir emberek valoban nem az oltozkodesukröl hiresek,tobbseguk eleg topis,nemnagyon kovetik a divatot:)De segitokeszek,nem nevetik ki az embert ha nem tud valamit.Bar a minap hallgattam egy radiomusort amibe 2 ir piszkosul szidta a lengyeleket..mert elveszik a munkat...
A magyarokkal nincs probléma,sot ismerik az magyarorszagot eleg jol.
En meg csak 2 honapja vagyok itt,de sztem jo hely. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
avnire Mester

|
Elküldve: 2007. Január 19. Péntek, 22:24 Hozzászólás témája: |
|
|
| Kisjuhfej írta: | Hi!
Cork tenyleg jo hely,bar en londonba sose voltam tehat nem tudom osszehasonlitani. van mar 2 kontaktom,de allitolag olyan 400 magyar el itt.
Az ir emberek valoban nem az oltozkodesukröl hiresek,tobbseguk eleg topis,nemnagyon kovetik a divatot:)De segitokeszek,nem nevetik ki az embert ha nem tud valamit.Bar a minap hallgattam egy radiomusort amibe 2 ir piszkosul szidta a lengyeleket..mert elveszik a munkat...
A magyarokkal nincs probléma,sot ismerik az magyarorszagot eleg jol.
En meg csak 2 honapja vagyok itt,de sztem jo hely. |
Hat, lengyelekbol van eleg ott, az biztos. Dublin valami borzaszto, mini Lengyelorszag. Nem tulzok, de komolyan alig hallottam az embereket az utcan angolul beszelni, boltokban, pubokban, utcan, mindenhol a lengyel..
Nekem az tetszik Irorszagban, es tobbek kozott Corkban is, hogy olyan emberi, nem ert oda ez a gusztustalan fogyasztoi kultura. En birom, hogy olyan egyszeruen vannak feloltozve az emberek, idetlennek tartom a nagy flancolast.
Mit csinalsz kinn? Megcsokoltad mar a Blarney Stone-t? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kisjuhfej Újonc

Csatlakozott: Sep 05, 2006 Hozzászólások: 24 Tartózkodási hely: Cork,Békéscsaba
|
Elküldve: 2007. Január 19. Péntek, 23:01 Hozzászólás témája: |
|
|
En egy bonbonkeszito cegnel dolgozom,szeretem csinalni mostmar,hogy beletanultam ,ugy erzem elismerik a munkam.
Meg nem voltam a Stone-nal,de ismerem a helyet,egyszer jartam arrafele,de tervezem kesobb megnezni,meg a mizen headet is,talan tobb magyarral osszefogva olcson megusznank...
En ugy hallottam,hogy Dublin is nagyon jo hely.
Engem inkabb az allando eso zavart,de mar hozzaszoktam:)
Tenyleg olyan nyugodt orszag ez,sztem a vernyomasom nem emelkedik 100 fole,amig otthon minden beszelgetes politikaba torkollt es tiszta ideg voltam:) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
avnire Mester

|
Elküldve: 2007. Január 20. Szombat, 10:30 Hozzászólás témája: |
|
|
| Kisjuhfej írta: | En egy bonbonkeszito cegnel dolgozom,szeretem csinalni mostmar,hogy beletanultam ,ugy erzem elismerik a munkam.
Meg nem voltam a Stone-nal,de ismerem a helyet,egyszer jartam arrafele,de tervezem kesobb megnezni,meg a mizen headet is,talan tobb magyarral osszefogva olcson megusznank...
En ugy hallottam,hogy Dublin is nagyon jo hely.
Engem inkabb az allando eso zavart,de mar hozzaszoktam:)
Tenyleg olyan nyugodt orszag ez,sztem a vernyomasom nem emelkedik 100 fole,amig otthon minden beszelgetes politikaba torkollt es tiszta ideg voltam:) |
Ja, lehet, hogy nekem is ez a nyugalom hianyzik. Busszal egyebkent tok olcso kimenni Blarney-ba, vagy 5 euro oda-vissza.
Killarney-t se hagyd ki, majd ha jobb ido lesz. Nagyon kiraly volt, amikor ott voltam, egy csonakkal athajoztuk mind a 3 tavat, aztan a Gab of Dunloe-t meg vegiggyalogoltam 4 ismeretlen, de nagyon vicces franciaval, es a vegen egy osregi 1920as evekbeli kisbusszal szedtek fel minket es vittek be a varosba. Tok jo volt, komolyan mondom. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tdaniel Mester

|
Elküldve: 2007. Január 21. Vasárnap, 23:23 Hozzászólás témája: |
|
|
Köszi srácok!!Remekvolt! feldobtatok!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Frenky Mester

|
Elküldve: 2007. Január 29. Hétfő, 20:51 Hozzászólás témája: |
|
|
Mi van gyerekek ?
Beindultatok minta : korabeli gőzgép ?!
Regards for  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tdaniel Mester

|
Elküldve: 2007. Február 4. Vasárnap, 22:30 Hozzászólás témája: |
|
|
Frenky!! poens,tricks,etc???? Mi a pálya??? vagy úgy vagy,mint karinthy Frigyes, hogy egész évben felírja az ötleteit, egy noteszba és év végén eldobja??? Inkább ide dobáld be őket!!!!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Frenky Mester

|
Elküldve: 2007. Február 5. Hétfő, 20:38 Hozzászólás témája: |
|
|
| Tdaniel írta: | Frenky!! poens,tricks,etc???? Mi a pálya??? vagy úgy vagy,mint karinthy Frigyes, hogy egész évben felírja az ötleteit, egy noteszba és év végén eldobja??? Inkább ide dobáld be őket!!!!  |
Wel"kam" !
Dani bake .... montam hogy nem hagylak cselben ! Mi van má ?!
Azt is montam hogy te leszel az első aki megtuggya ha nyitok egy humor her-old topikot somewhere
De top szikret ...nem ám aztán elpofázod valakinek ..... maraggyon köztünk ha lehet ! ( na jó van nem a csajodra gondoltam )
Nyitottam egy humor site-ot(t) ott soulj be valamit de ha nem legalább besay valamit
Küldöm privátba a link ....... komolyan ........ nem link !
Öreg én ha felirnám egész évben ami bennem van ..... asszem az nem lenne kivés Karinty az nálam max a Gorkij fasorba lenne csak Dobá-lom öreg ...... nyugi van
Üdvözlettel : Max von Szidó
Ui : Mi az a etc ??? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tdaniel Mester

|
Elküldve: 2007. Február 13. Kedd, 13:32 Hozzászólás témája: |
|
|
Hy! etc: et cetera =stb. ha már itt vagyok,azt talán érdemes még megjegyezni, hogy a (sic!) zárójeles kis szöveg sem vmi macskakergetés, hanem a sice=szószerint , tehát szószerinti idézetek után szokták kitenni, ha vmi eredetiben is olyan...
Köszönöm frenky, megtartottad a szavad, megkaptam az infót!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Frenky Mester

|
Elküldve: 2007. Február 19. Hétfő, 21:13 Hozzászólás témája: |
|
|
| Tdaniel írta: | Hy! etc: et cetera =stb. ha már itt vagyok,azt talán érdemes még megjegyezni, hogy a (sic!) zárójeles kis szöveg sem vmi macskakergetés, hanem a sice=szószerint , tehát szószerinti idézetek után szokták kitenni, ha vmi eredetiben is olyan...
Köszönöm frenky, megtartottad a szavad, megkaptam az infót!  |
Oké Dani welcome for . |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tdaniel Mester

|
Elküldve: 2007. Március 1. Csütörtök, 19:36 Hozzászólás témája: |
|
|
Ide is beírom:eladták a malévet 200 millió Hu ft-ért! Más: hétvégén a koleszosokkal szállodai díjat akarnak fizettetni a terv szerint...
Aki nem látta videjón: gyurcsány beszél a mszp elnökké választásán.... ,,az országnak szüksége van rám." stb..... talán az urálon túli vmelyik néhai szovjet tagországra gondolhatott... merthogy a dolgozó népet nem kérdezte erről meg!Az fix. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klumpeduns Mester

Csatlakozott: Apr 29, 2006 Hozzászólások: 228 Tartózkodási hely: Luton
|
Elküldve: 2007. Április 18. Szerda, 23:54 Hozzászólás témája: :) |
|
|
Sziiiaaaasztok!
Csak nosztalgiáztam és beköszönök nektek!
xxx
Pussz! _________________ Just hun  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|