Londoni Magyarok
Keresés     
Tower Bridge éjszaka
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - DJ, hang- és villamosmérnök
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

DJ, hang- és villamosmérnök

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
takidj
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 14. Szerda, 11:03    Hozzászólás témája: DJ, hang- és villamosmérnök Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Én és a párom szeptemberben tervezzük a kimenetelt egy 6 fős társasággal egyetemben. Szállást úgygondolom elég lesz majd nyáron nézni magunknak, jó lenne egy egész ház, hogy egy helyen lakhassunk így 8an Mosoly Bném nővér, már 3 éve egy emelt szintű öregotthonban dolgozik, szóval úgy gondolom neki nem lesz problémája. Én viszont eddig csak nyaranta dolgoztam és főleg építőiparban. A végzettségemet nézve van egy villamosmérnöki (távközlési informatikus) 2nyelvű diplomám, és júniusba meglesz a hangmérnöki is. Itthon dj-skedem, van is egy rádióműsorom a www.trancetream.fm-en (ez itt nem a reklám helye Nevető ) Mivel imádom a zenét szeretnék ilyesfele orientálódni kint is. Jó lenne egy lemezboltban, studióban, vagy dizsiben melózni, de nemtudom erre mekkora esély mutatkozik. A fórumon nem találtam ilyesmi topicot, azért merészkedem nyitni egyet Mosoly Szóval ha van valaki akinek hasonló a végzettsége vagy ilyesmi területen dolgozik az leírhatná a tapasztalatait!

És itt szeretném megköszönni azt a sok infót, amivel ez az oldal szolgált nekem eddig! Remélem egy év múlva már én is aktív tagként tudok jótanácsokat osztogatni! Mosoly
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
hadnagy
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Február 14. Szerda, 13:14    Hozzászólás témája: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

Would you like to work in Television? We require an Engineer with some TV broadcast experience to oversee broadcast of National TV programmes.. Legal TV is a free to air National TV Station on the SKY platform. We will provide some training however you will have enthusiasm and initiative. Salary dependent upon experience. Apply via email to dsb@legaltv.co.uk
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
takidj
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 14. Szerda, 20:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Hadnagy! Ezt vmelyik álláshirdető oldalról másoltad vagy honnan van? (csak hogy tudjam) Mint mondtam csak szeptemberben szeretnénk kimenni. (addigra csak hazajön a sok idénymunkás Mosoly ) Azért is szeretném tudni hogy akkor is aktuális lesz vagy mi is ez konkrétabban. Nagyon boldog
Vissza az elejére
hadnagy
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Február 14. Szerda, 21:36    Hozzászólás témája: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

Gumtree. Azért tettem be, mert ne sok hasonló jellegűvel találkoztam eddig, úgyhogy azt kell, hogy mondjam, fehérholló.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Messi
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Március 3. Szombat, 13:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

tudja valaki hogy mennyit keres kinn Londonban egy Dj,nem a legnagyobb helyen hanem pl egy kis diszkóban...
hogyan kell oda jelentkezni? (nem nekem kéne)
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban