| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Obcsibe Újonc

Csatlakozott: Nov 27, 2006 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: Budaörs
|
Elküldve: 2006. November 27. Hétfő, 14:45 Hozzászólás témája: Munkát keresek- Bármi lehet :) |
|
|
Bármilyen munka érdekel, Magyarországon lakom jelenleg, angol nyelvtudásom, konyhanyelv, megértem és megértetem magam .
E-mail címem: argayt@mail.tvnet.hu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kata21 Újonc

|
Elküldve: 2007. Február 6. Kedd, 12:13 Hozzászólás témája: Munkat keresek |
|
|
Sziasztok!
Szeretnek aprilisi kezdessel munkat vallalni Londonban, Ha tudnatok segiteni, legyszi irjatok.
Koszonom |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Zsuzskamuzska Haladó

Csatlakozott: Aug 11, 2006 Hozzászólások: 51 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2007. Február 6. Kedd, 23:45 Hozzászólás témája: Jotanacs! |
|
|
Szia!
En csak jotanaccsal tudok segiteni, megpedig, hogy keress! Van nagyon sok angliai munkat kinalo oldal, amit szerintem mar szamos forumban leirtak, csak vissza kell keresni!
Azt ne vard, hogy mas fog helyetted cselekedni, max az ugynokseg, aki egyaltalan nem biztos hogy tenyleg csinal valamit, csak igeri, bezsebeli a manit aztan se munka se semmi...(tisztelet a kivetelnek...)
Megoszlanak a velemenyek, hogy otthonrol vagy itt erdemesebb e munkat keresni, ez a Te dontesed, hogy mennyire vagy bevallalos es mennyi penzed van!?
Szoval hajra es egy nagy kalappal!!!
Zsuzska |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Winko Újonc

|
Elküldve: 2008. Február 18. Hétfő, 9:52 Hozzászólás témája: |
|
|
| Sziasztok ! Kéne nekem egy kis segítség: szeretnék Angliában elhelyezkedni. B-kat jogsi, 3,5t furgonnal nemzetköziztem már, vagy számítógép javítói, esetleg vendéglátó meló is érdekel. Itthonról nem sok segítséget kaptam, vakon nem merek elindulni, angolul, németül megértetem magam. Előre is köszi bárkinek aki reagál. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
guccsi Újonc

Csatlakozott: Feb 20, 2008 Hozzászólások: 9 Tartózkodási hely: KOZÁRMISLENY
|
Elküldve: 2008. Máj 24. Szombat, 13:02 Hozzászólás témája: |
|
|
| Sziasztok! 32-éves vagyok,van C-kat jogosítványom,nagy tapasztalatom van az IKEÁS,KIKÁS,BRWS lapraszerelt bútorok összeszerelésében. Dolgoztam költöztető cégnél is több évet,de lényegében bármi szóba jöhet. Előre is megköszönöm annak aki tud nekem segíteni. guccsi@freemail.hu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|