Londoni Magyarok
Keresés     
Tower Bridge éjszaka
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - FODRASZ!!!!ELSO ALKALOM INGYEN!!!!!!!
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

FODRASZ!!!!ELSO ALKALOM INGYEN!!!!!!!

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Szolgáltatások
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
snowflake
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 6. Szerda, 17:19    Hozzászólás témája: FODRASZ!!!!ELSO ALKALOM INGYEN!!!!!!! Hozzászólás az előzmény idézésével

SZIASZTOK!!!
fodrasz vagyok.es mivel meg csak 3 hete hogy kijottem ide most kezdem gyujtogetni a vendegeimet.otthon egy professzionalis hajstudioban dolgoztam,nagyon szerettem ott lenni,de mivel a ferjem mar itt dolgozik januar ota,muszaj volt nekem is kijonnom a kisfiammal egyutt.igy most kezdem itt is elolrol,azt amin mar egyszer otthon keresztulmentem a vendegkor kialakitasat.de mivel ugy latom nem csak en vagyok itt egyedul fodrasz igy ugy gondoltam hogy letrehozok egy olyan promociot,hogy az elso alkalom ingyen van.igy azt hiszem hogy tobb vendeg eljon hozzam,ugyanis az elso alkalom ingyen van,tehat teljesen ingyen megcsinalom azt amire vagysz.a festest persze nem tudom finanszirozni,tehat ha festeni is kell azt ki kell fizetned.az eddigi 3het alatt mar azert voltak egy paran es azt hiszem hogy lesznek is,mert ez jo ajanlat mindenki szamara,ugyanis itt nagyon draga a fodraszat.lanyokat,ferfiakat egyarant vallalok.az extrem frizuraktol kezdve a melirig,/folias,sapkas/,satir,tobb vagasi technikak,stb.tehat mindent,amire vagysz.arra kerlek titeket,hogy mivel azert szerencsere elegge be vagyok tablazva elotte 2-3nappal jelentkezzetek be.a weboldalamon reszletes informaciot is talaltok:www.cutwalk.homestead.com
szamom:07926731322
email cimem:cutwalk@freemail.hu
hivjatok,vagy irjatok batran!!!barmiben segitek,amiben csak tudok!
sziasztok!udvozlettel:erika
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
erica
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. November 21. Kedd, 21:01    Hozzászólás témája: Egy jó és egy rosz hír... Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!

Nem szeretem magam egyáltalán dícsérni, de úgy érzem abban az esetben megbocsájtod nekem ha abból Te is tudsz profitálni.

Szóval a jó hír: Egyre többen jönnek el hozzám fodrászkodni és aminek mégjobban örülök, hogy szinte mindenki elégedetten és széles mosollyal távozik.
Tudom milyen nehéz jó fodrászt találni, senki sem szereti látatlanba rábízni a fejét senkire hiszen Te sem akarod rosszul érezni magad amiatt mert nem ugy csinálták meg a hajad, ahogy azt Te elképzelted.
Szerintem nem túl meggyőző, sőt egyenesen ellenszenves ha csak én állítom magamról, hogy mennyire jól meg tudom csinálni a hajad, ezért az itteni vendégeimet megkértem h írják le a véleményüket a munkámról illetve arról h hogy érezték magukat azalatt az idő alatt amit nálam eltöltöttek.
A fórumot a www.cutwalk.homestead.com oldalon el tudod érni.
Ezzel együtt sajnos már nem tudom felajánlani az ingyenes első alkalmat, de remélem ez nem fog téged visszafogni attól, hogy kipróbáld milyen klassz frizkót tudok neked kreálni.

Legyen egy nagyon jó napod!

Erika
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
AgnesToth
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 29. Hétfő, 15:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Hol talalok egy jo fodraszt?
En southampton-Winchester kornyeken lakom:)
Ági
Vissza az elejére
hadnagy
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Január 29. Hétfő, 17:51    Hozzászólás témája: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

Pölö Swanmore-ban. Mosoly
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
nikolaj
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 5. Hétfő, 22:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hello snowflake!
annyit kerdeznek eloszor is hogy hol van a szalon ahol dolgozol?
koszike Mosoly engem erdekelne melir ,folias az sem baj ha nem ingyenes csak nezzen ki ugy a hajam mint ahogy otthon szokott... pussz
Vissza az elejére
erica
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Április 2. Hétfő, 15:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!!!

Itt a topik tulajdonosa!!
Szeretettel varok mindenkit fodraszkodni tovabbra is!!!
A weboldalamon minden informaciot megtalaltok!!Az elerhetoseget is a kapcsolat link alatt!!!
www.cutwalk.hu

angol nyelvu weboldalam:www.cutwalk.homestead.com/ajanljatok kulfoldi ismeroseiteknek is!!!

Pusy mindenkinek!!!

Erika
Vissza az elejére
erica
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Április 17. Kedd, 15:23    Hozzászólás témája: HOGYAN VALOSITSD MEG A LEGMERESZEBB FRIZURAOTLETED ??? Hozzászólás az előzmény idézésével

HOGYAN VALOSITSD MEG A LEGMERESZEBB FRIZURAOTLETED INGYEN?!
Hogyan valositsd meg a legmereszebb frizuraotleted INGYEN??? Ha a fodrászod képes még a legextrémebb frizura elképzeléseidet is megvalósítani, ha mindig úgy csinálja meg a hajad, ahogy NEKED tetszik és nem ahogy neki sikerül, és nem lep meg magas számlával a végén akkor kérlek NE OLVASD TOVÁBB! Ha a fenti állítások nem igazak a fodrászodra és szeretnél egy sokkal vagányabb trendy frizurát a jelenleginél a Te elképzeléseidnek megfelelően, akkor REGISZTRALJ MOST a www.cutwalk.hu –n ahol akár INGYEN is megkaphatod mindezt! Most PLUSZ BONUSZKENT HA szeretnél biztosra menni és rögtön BEJELENTKEZEL, akkor ajándékba SCHWARZKOPF-os terméket kaphatsz*, hogy a legextrémebb frizurád a hétköznapokban is megtarthasd! Regisztracio:http://www.cutwalk.hu/reg.php Stilusos, trendy, extrém fodrászat *Siess, hogy TE kaparintsd meg a 20 minitermek egyiket!
Vissza az elejére
erica
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Július 12. Csütörtök, 16:50    Hozzászólás témája: NYERJ TE IS EGY INGYEN HAJVAGAST 25£ ERTEKBEN!!! Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!!

Juniusban az Ingyen Hajvagast Csabraki Nora nyerte! Gratulalunk! Ha Te is szeretnel egy vagany frizurat anelkul, hogy egy fillert is koltenel ra akkor kattints ide http://www.cutwalk.hu/reg.php. Cutwalk Stilusos, Trendy Fodraszat Londoni Magyaroknak
Vissza az elejére
kismacs
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Január 13. Vasárnap, 20:47    Hozzászólás témája: angol fodraszat Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok.

En nem fodrasz vagyok, hanem paciens. Mosoly
Csak egy kis segitseget es alternativat szeretnek ajanlani a hajat vagatok,festetok szamara. Nos, ez egy iskola ahol tanulo lanyok csinaljak meg a hajadat, es ami nekem nagyon tetszett, hogy abszolute alaposan es precizen.
Az araik nagyon jok(sztem), hajvagas 5 font, festes rovid hajra 14, hosszu hajra 16 font, stb...
A cim: Bexley College DA17 6JA Kent,Belvedere,Tower road.
Tel szam: 01322 404218

Sok sikert!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Szolgáltatások Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban