| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Tartika Újonc

|
Elküldve: 2006. Szeptember 19. Kedd, 10:37 Hozzászólás témája: M beatrixnak |
|
|
M beatrix engem érdekel a meló  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Adrien Újonc

Csatlakozott: Sep 26, 2006 Hozzászólások: 28 Tartózkodási hely: East London
|
Elküldve: 2006. Október 19. Csütörtök, 16:06 Hozzászólás témája: |
|
|
| Eredetileg én is vendéglátós "voltam" , vagyok ! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
nikolaj Újonc

Csatlakozott: Jan 29, 2007 Hozzászólások: 7 Tartózkodási hely: london
|
Elküldve: 2007. Február 5. Hétfő, 21:39 Hozzászólás témája: kapcsolatok |
|
|
sziasztok!
en tok egy irodat ami vendeglatos meloval foglalkozik.olasz ceg ,de aki ott dolgozik az egy lengyel no .de szerintem eleg korrekt.ha vkit erdekel itt a cim:28 caledonian road london n1 9dt
tel. 02074371079 keresd Aliciat!
de szerintem a top a gumtree!!!
ja es egyszer kell fizetni 50 fontot es kesz.Es ha nem jon ossze a melo akkor vissza adja a penzt.nekem mar visszaadta egyszer!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2007. Február 19. Hétfő, 1:29 Hozzászólás témája: Re: kapcsolatok |
|
|
| nikolaj írta: | sziasztok!
en tok egy irodat ami vendeglatos meloval foglalkozik.olasz ceg ,de aki ott dolgozik az egy lengyel no .de szerintem eleg korrekt.ha vkit erdekel itt a cim:28 caledonian road london n1 9dt
ja es egyszer kell fizetni 50 fontot es kesz.Es ha nem jon ossze a melo akkor vissza adja a penzt.nekem mar visszaadta egyszer!! |
Meg jo hogy itt reklamozod az illegalis munkaerokereskedelmet! Ez nem az a hely! _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
- En egyenesen kormanyzom, te taszigalod ferden!
- Szoval en taszigalom ferden?! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zita28 Újonc

|
Elküldve: 2007. Február 28. Szerda, 20:51 Hozzászólás témája: Waitress :) |
|
|
Sziasztok
Engem nagyon érdekelne vendéglátos melo, március 10 és 15 között lennék Londonban (Croydon) es egy kis infot szeretnék toletek!
Kint voltam New Zealandon 2,5 évet és pincérkedtem egy jolmeno, 20 fős személyzettel egy étteremben! Persze nulla angolal mentem ki, ugy hogy az elején én is szendvicseket és persze a "csoro" magyarnak járo melot végeztem (mosolyogva)! Na de utánna....... (sajna nem fogtam meg az isten lábát,pedig szerettem volna)
Napi 1500 és 2000 embert szolgáltunk ki, mivel engem ott, a vendéglátos angolra megtanitottak, ezért ezen a területen van már angol szakmai és nyelvi gyakorlatom! Referenciám is van az ottani fonokomtol, de ez nem tudom, mennyire ér valamit Londonban!? Pincér voltam,de kávét is kellett csinálnom,és a "till"-ben is voltam, egy szoval mindenhez kellett már a végén érteni! Gyorsan kellett megtanulni a dolgokat és mivel ez sikerult ezért is maradhattam és maradtam ott nekik 2 évet dolgozni! Szivesen csináltam és csinálnám most is! Szeretem az embereket!
Na jol van nem szeretném itt magam futtatni, csak ha tudnátok valamilyen jo kis pincéri állást vagy vendéglátosat akkor légyszi szoljatok!
Kellene melo nekem is nagyon, ugy ahogy mindenki másnak is gondolom!
Ja meg egy kérdés hozzátok, ott kint milyen eloirás van a ruhával kapcsolatban a csajszi pincéreknek? Fekete nadrág, fekete felso, vagy valami más?
Köszi
Üdv Zita |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
laci05 Újonc

|
Elküldve: 2007. Március 8. Csütörtök, 19:39 Hozzászólás témája: munka |
|
|
Sziasztok!
Keresek 1 cukraszt es 1 utcai arust.
Szukseges a cukrasznal: alapfoku angol, tobb eves magyarorszagi cukrasz gyakorlat.
Arusnal: kozepszintu angol es angliai utcai arusitasi gyakorlat.
(a gyakorlatok ellenorizve lesznek)
Kernem a jelentkezeseket a : laantonioto@hotmail.com -ra kuldjetek.
Koszi! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
nikolaj Újonc

Csatlakozott: Jan 29, 2007 Hozzászólások: 7 Tartózkodási hely: london
|
Elküldve: 2007. Március 13. Kedd, 13:36 Hozzászólás témája: Re: kapcsolatok |
|
|
| Artin írta: | | nikolaj írta: | sziasztok!
Meg jo hogy itt reklamozod az illegalis munkaerokereskedelmet! Ez nem az a hely! | Nikolaj hozzászólása kimoderálva. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2007. Augusztus 17. Péntek, 8:12 Hozzászólás témája: |
|
|
Ne engem hívj, írj az email címre.
Sziasztok! Croydoni etterembe keresunk angolul beszelo,tapasztalt, energikus felszolgalo heti 20-25 oraban.zsami77@freemail.hu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|