Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Breaking News !
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Dumaparti, bármiről ami az eszedbe jut
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 21. Csütörtök, 20:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hírtévé: Holnap15 óra körül Makovecz Imre szervezésében találkoznak a Kossuth téri tüntetők képviselői Lezsák Sándorral...ez ma a friss hír. Kossuth tériek vezetői,netes keresés végett: Molnár Tamás, Takács András, Toroczkai László, akit tudok...van logójuk is...ki mit látot a 13.órakkor tartott Kossuth téri(tüntetők=nemzeti kerekasztal) nemzetközi sajtótájékoztatóról, ithon senki nem adja??Gyurcsány volt cnn-ben....

Angolok mit kérdeznek tőlletek, mi az ami érdekli őket??? Sokkolt
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 21. Csütörtök, 22:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tdaniel írta:
Hírtévé: Holnap15 óra körül Makovecz Imre szervezésében találkoznak a Kossuth téri tüntetők képviselői Lezsák Sándorral...ez ma a friss hír. Kossuth tériek vezetői,netes keresés végett: Molnár Tamás, Takács András, Toroczkai László, akit tudok...van logójuk is...ki mit látot a 13.órakkor tartott Kossuth téri(tüntetők=nemzeti kerekasztal) nemzetközi sajtótájékoztatóról, ithon senki nem adja??Gyurcsány volt cnn-ben....

Angolok mit kérdeznek tőlletek, mi az ami érdekli őket??? Sokkolt

Nem vagyok hir tv nezo, de a neten nagyon nehezen jottek be a videok, pedig gyors a netem, az mtv es duna tv minden gond nelkul jon. A hir tv-n az elo adas elsem indult.

Tolem azt kerdeztek, hogy mi a franc tortent. Mondjuk nem tudom, hogy nem olvasna ujsagot, vagy mit hallanak, tudjak, hogy tortent valami, de tolem kerdezik visza, hogy mi. Pedig a hirekbol sztem kiderult, vagy megsem? Sokkolt
Vissza az elejére
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 22. Péntek, 10:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mindenkinek!

Ma este a Hír Tv -én 21.30 kor ismétlik gyurcsány elvtárs CNN által készitette interwiev-ját !

Csak előre mondom hogy tegnap állitólag hasukat fogták a röhögéstől a fél világon Nevető

Természetesen aki londonban van az vagy próbálja az interneten nézni , vagy a CNN lapján , szerintem ott is fentvan .

más

Eggyik napilapban olvastam , hogy épp nem szolgálatban lévő rendőrök is voltak a TV székház ostrománál.........na az milyen .

Azért aki a Hír Tv adásait figyelemmel kiséri , láthatta hogy a tömeget oszlató rendőrök hogy bánnak (bántak) tüntetőkkel . Volt hogy egy védtelen nőt ráncigáltak , volt hogy egy már lefogott tüntetőt vertek 8-an gumibottal , úgy hogy a földön feküdt !!!!!!

Ez már az utcai harcok során volt , nem a TV székházánál !

Szerintem a rendőrségnek lenne szüksége a legnagyobb megtisztulásra mindenféle értelemben .

üdv
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 22. Péntek, 15:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az ejszakai "tuntetes" nem tuntetes volt, hanem vandal allatok randalirozasa. Verjek is szet a csocseleket annak rendje es modja szerint, az elso ejszaka is azt kellett volna tenni. Nincs ez maskepp sehol sem. Ahol tomegoszlatas van, ott mindenki kap(hat), aki ott van. A nezelodo is - ez nem magyar sajatossag.

Masreszt erdemes elgondolkozni azon, hogy jo lesz-e nektek - Angliaban elo magyaroknak - hogyha olyan kerul kormanyra, aki szerint "Van elet Europan kivul is". Hany percig is maradhatna itt az itt levo es dolgozo kb. 25ezer magyar ezutan???

A CNN interviewrol meg csak annyit, hogy persze, Amerikaban/Angliaban nem hazudnak a politikusok, csak nem mondanak igazat. Ugye nagyon jol tudjuk, hogy Blair vagy Bush hanyszor nem mondott igazat. Volt tuntetes (kisebb-nagyobb), aztan minden ment a maga utjan. Majd a kovetkezo valasztasok alkalmaval lehet valasztani jobbat (ha talalsz...)

Hazudik-e az, aki nem tartja be a valasztasi igereteit?
a. Nem, csak egyszeruen nem tartja be (vegul is Clinton sem hazudott, mert deklaraltak, hogy az oralis szex nem is szex... hja, igy konnyu nem hazudni)
b. Igen.

Ha b. (es most eppen errol van szo), akkor kerem szepen 0, nulla, zero, zilch politikusrol lehet elmondani, hogy nem hazudik - illetve ez igy nem igaz, azokrol nem lehet MÉG ezt elmondani, akik nem voltak kormanyon Mosoly

A FIDESZ-MPP meg ne jojjon azzal, hogy bezzeg ok nem. Ok azt allitottak vegig a kampany soran, hogy rosszul all a magyar gazdasag. Nem tevedtek. DE akkor milyen erkolcsi alapon igertek ra minden egyes nap arra 50%-ot, amit az elozo nap az MSZP mondott??? 14. havi nyudgij??? 10%-os TB csokkentes??

Most ha elfogadom, hogy tudtak, hogy rosszul all a gazdasag (igazat mondtak), akkor azert hazudtak, mert a 14. havi nyugdij es a TB drasztikus csokkentes nem kivitelezhetonek (mert ugye a semmibol nem lesz 14 havi nyugdij meg adocsokkentes)

Ha viszont a gazdasag jol allt es kivitelezhetoek az otleteik, akkor meg azert hazudtak, mert ugye ennek az ellenkezojet allitottak.

Ugyhogy tenyleg jobb, ha csendben maradnak, mert az egyik kutya, a masik meg eb.

-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 22. Péntek, 19:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Frenky írta:
Mindenkinek!

Ma este a Hír Tv -én 21.30 kor ismétlik gyurcsány elvtárs CNN által készitette interwiev-ját !

Csak előre mondom hogy tegnap állitólag hasukat fogták a röhögéstől a fél világon Nevető

Természetesen aki londonban van az vagy próbálja az interneten nézni , vagy a CNN lapján , szerintem ott is fentvan .

más

Eggyik napilapban olvastam , hogy épp nem szolgálatban lévő rendőrök is voltak a TV székház ostrománál.........na az milyen .

Azért aki a Hír Tv adásait figyelemmel kiséri , láthatta hogy a tömeget oszlató rendőrök hogy bánnak (bántak) tüntetőkkel . Volt hogy egy védtelen nőt ráncigáltak , volt hogy egy már lefogott tüntetőt vertek 8-an gumibottal , úgy hogy a földön feküdt !!!!!!

Ez már az utcai harcok során volt , nem a TV székházánál !

Szerintem a rendőrségnek lenne szüksége a legnagyobb megtisztulásra mindenféle értelemben .

üdv

Nem lattam, de olvastam a Gyurcsany interju teljes szoveget.

Hmm.. lehet szivasnak nevezni, de leginkabb szivatasnak mondanam.. A riporter egyszeruen nem volt se fair, se neutrais, mit ahogy kellett volna lennie.. Szamora teljesseggel elfogadhatatlan az a ripoteri viselkedes es attitud, amit az a ficko produkalt.. Nem eleg jo a CCN-tol, de zsenialis a Hir Tv szamara..
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 25. Hétfő, 8:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

avnire írta:
Frenky írta:
Mindenkinek!

Nem lattam, de olvastam a Gyurcsany interju teljes szoveget.

Hmm.. lehet szivasnak nevezni, de leginkabb szivatasnak mondanam.. A riporter egyszeruen nem volt se fair, se neutrais, mit ahogy kellett volna lennie.. Szamora teljesseggel elfogadhatatlan az a ripoteri viselkedes es attitud, amit az a ficko produkalt.. Nem eleg jo a CCN-tol, de zsenialis a Hir Tv szamara..

Nem ez a lenyeg! A lenyeg, hogy azota szeretve tisztelt nagy vezerunk is nyilatkozott a CNN-nek, miszerint o soha nem hazudott.

No ha a Gyurcsany interjun rohogtek, akkor ezen mar teljesen ki is fognak mulni!

http://index.hu/velemeny/glossza/storban/

-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Garp
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 2. Péntek, 14:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hmm... ne má' megin'!

http://index.hu/politika/belfold/fid070202[/url]
Vissza az elejére
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Február 2. Péntek, 17:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

De igen! Kossuth tér, visszatér! Nevető A fidesz lépéskényszerbe került, az újonnan megjelenő (gorka sebestyén,+kossuthtéri tüntetők) féle párt miatt kellett valamit tenniük.A nagy kérdés, hogy a spontán tüntetőket segítik, megvédik-e?? Meginnt csak érdemes több helyről informálódni...(van althir.hu, vagy org néven új szemléző hirportál,nem balos)A rendőrség változatlanul nem használ egyéni azonositót,a hírek szerint.A ballib körökben kedvelt szikinger istván szerint pedig kaotikus a jogi helyzet, hiszenteszemhozzá, azzal, hogy a rendőrök nem akadályozták meg a keritésbontást, végülis elismerték, hogy nincs jogi alapja a kordon fenntartásának.
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2007. Február 3. Szombat, 8:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tdaniel írta:
De igen! Kossuth tér, visszatér! Nevető A fidesz lépéskényszerbe került,

Legyszi ne hivd fidesz-nek ezt a mostani csocseleket. A fidesz meghalt ugy 1991 tajekan, ami azota van, az hatalomehes, gyors meggazdagodasra vagyok gyulekezete.
-seci
Vissza az elejére
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Február 4. Vasárnap, 22:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Seci! Akkor rosszul fogalmaztam: a Fidesz kordonborogató akciója volt a kényszer következménye! Talán hallottátok, hogy Gorka Sebestyén,amúgy angliában született biztonságpolitikai/katonapolitikai kutató/szakértő hirdette meg pár napja, hogy új jobboldali pártot indítanak,mert szerinte Orbán Viktorral nem fog tudni a jobboldal 2010-ben se nyerni... amennyire megismertem,Gorka egy atlantista,gazdasági téren liberális, ideológiailag euróatlanti vonalat akar majd vinni. Nagy kérdés, hogy mi lesz belőle, mert jelenleg úgy néz ki,sokan nem fognak az ellenzékre szavazni,ha Orbán Viktor vezeti a fideszt...

Vasárnap folyamán a kossuthtériek 2 vezetője Molnár Tamás és egy másik társa odaláncolta magát a kossuthteret lezáró kordonhoz, a rendőrök levágták a bilincset, és elvitték őket...A téren tüntetők közt nem volt Fideszes, illetve nem mint a párt embere vett részt, egy képviselőt (ékes ildikó)kivéve a hétvége alatt.
Úgy tűnik a keritésbontás óta a fidesz nem megy ki/vissza tüntetni, valamint leirták,hogy az un. liberálisok nem is voltak ott: pokorni, kósa lajos, rogán... A felállított korodnon átjutott egy olasz turistacsoport, valamint 2 óvodás(!!!) kirándulócsoport.(Hírtévé szerint) A rendőrök nagytöbbsége továbbra se visel egyedi azonosító jeleket, és sokszoros létszámban van jelen. Vidéken is sok tüntetés volt.

Seci abban egyetrértünk, Nagyon boldog hogy ez a fidesz nem az a fidesz..nem vagyok fidesztag,se szimpatizáns, sőt a parlamenti pártok egyikét se támogatom, pártonkívüliként formálok véleményt...

Ha valakit érdekel, honlapok:
www.toroczkailaszlo.hu a tévéostrom során megismert egyik közszereplő, volt 64 vármegyés ,
www.nibiru.hu sok oldal linkje megvan itt,pártonkívüli,jobboldali-konzervativ felfogású...(a lájtostól a nagyon erősig sok minden tárolva van linkként az ajánlott hírforrások-ban)
http://blog.tomcatpolo.hu/ a legolvasottabb (napi10ezer felett)magyar blogger, tomcat, (Polgár Tamás) sok fotót csinál tüntetésekről, febr 3.-án is volt kinnt.
www.lelkiismeret88.hu csak nagyon erős idegzetűeknek!sok videóanyag is van.
http://riss.surfino.info/ bajoroszági magyarok oldal,sok video,fotó az októberi eseményekről!Meg nem válaszolt kérdések is!
Az egyre hírhedtebb/híresebb : www.kuruc.info/main.asp utóbbi napokban a server túlterhelt, illetve támadás alatt volt. több eljárás is indulóban van ellenük....

althír, az alternatív hírportál: ez egy válogatás/lapszemle jobboldali hírportálokról,ha valakinek csak pár perce van, ezt nézze meg.

Mégegy: el lehet gondolkodni, hogy a Fidesz nem szervezte rá az embereit a pénteki kordonlefektetésre, tehát nem jelent meg több tízezer ember.(pedig viktor gyere ki,vissza stb-t skandáltak a spontán tüntetők!főleg nyugdíjasok stb!) És az is igaz,hogy párhuzamosan több tucat tüntetés folyt, szerte az országban, ami szintén csökkentette a potenciális résztvevők számát. Szóval arról lehet beszélni, hogy nemcsaksimána gyurcsányékellen,hanemam block az egész mai politikai elit ellen tüntetnek sokan... Laza
Vissza az elejére
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Február 5. Hétfő, 20:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Gyerekek !

Bontják a kordont a Kossuth téren az milyen ?!

Én a közeli étterembe fölvennék egy ilyet az étlapra hogy : Kordon bő Nevető ( Ejcsd : Gordon bleau ) Kacsintó

regards for
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Dumaparti, bármiről ami az eszedbe jut Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3
3 / 3 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban