Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Azonnal beköltözhető szobák dél-Londonban
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 28, 29, 30  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Olcsó kiadó szobák Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
krisszkem
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 5. Hétfő, 20:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Enci!!

En kriszta vagyok,es erdeklödni szeretnek,hogy mi 3-man lennenk,egy 7 eves gyermek,a ferjem es en.Most jelenleg Nemetorszagban vagyunk,bremen varosban.Szeretnenk kimenni londonba,csak nem igazan tudunk semmit a kinti eletröl.Itt is apartmanban lakunk.Volna e lehetösegünk ugy kijutni,hogy mikor odaertünk,egyböl tudjunk hol lakni?Dolgozni szeretnenk,es a gyermekünknek egy biztos jövöt felellitani.Kell-e gyermekünknek utlevel?Mennyi penzre volna szüksegünk kb egy havi lakhatassal együtt?Hosszabb tavon maradhatunk egy helyen?Legyszi segits nekünk.Köszönöm.Valaszod,az email cimemre varom.Szia.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
levisz
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 6. Kedd, 18:05    Hozzászólás témája: Lakás Hozzászólás az előzmény idézésével

Helló
Üdv mindenkinek. Szobát keresek Londonban,2 személyre.4-5 hetet tervezek nyelvtanulással tölteni. Elvileg 1,vagy 2-es körzetben,esetleg Highgate közelében érdekelne szálláslehetőség (itt találtam nyelviskolát-St.Giles vagy Meridian vagy TLSI). De egyébtől sem zárkózom el,lényeg,hogy intenzív,heti 25-30 órás nyelvtanulással akarom tölteni az időt. A hugommal jövök,ő esetleg dolgozni is szeretne.
Február 13.-án érkezem.
Szóval szállás,iskola. Minden segítő ötletnek örülök.
Kösz szépen
Szevasztok.
Vissza az elejére
Izsy
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 7. Szerda, 20:57    Hozzászólás témája: Re: Azonnal beköltözhető szobák dél-Londonban Hozzászólás az előzmény idézésével

Enci írta:
Azonnal beköltözhető tripla és dupla szobák kiadók, del-Londonban.
Tripla 55-60Ł/fő/hét.
Dupla 65-70Ł/hét/fő.Nincs plusz rezsi.
Szép kert, teljesen felszerelt konyha, internet, tv csatornák.
Igényes szép ház.Olcso nyelviskola a közelben.
Vissza az elejére
beutti
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 11. Vasárnap, 13:07    Hozzászólás témája: egyedülálló lányt keresek-albérleti társnak Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok én ápr elején készülök ki én is egyágyas szobát szerettem volna de mint látom minimális az esély rá.ha lenne vki aki szintén erre pályázna de nem jön össze esetleg társulhatnánk.nem dohányzó .várom a jelentkezést. minden jót
Vissza az elejére
Krisz75
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 11. Vasárnap, 18:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziai Enci!

Március 24-én utaznék dolgozni Londonba és szállást szeretnék. Minden megoldás érdekelne.

Üdv. Krisztián
Vissza az elejére
utazgato
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 12. Hétfő, 2:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello mindenki!

Kiadó szobátkeresek egy főre elfogadható áron Londonba.
Az utazás konkrét időpontja március 15.
Minimum két éves kintatrozkodást tervezek nyelvtanulás és munkavégzés céljából. Aki tud segéteni szállásügyben kérem írjon! Előre is köszi!
Vissza az elejére
schatzi_
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 13. Kedd, 10:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Március első hetére tervezem kiutazásomat Londonba, s ahogy olvastam nincs egyágyas szoba, így szivesen betársulnék valakikhez, vagy valakihez!
Irjatok, ha ti is ez időtájt érkeztek Londonba, s hasonlóan vélekedtek!

Saci
Vissza az elejére
schatzi_
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 13. Kedd, 10:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Enci!

Privát üzit is ítram, de nem tudom megkaptad-e! Szeretnék szállást foglalni március elejétől, min. egy évre tervezem! Lehet-e valakihez beköltözni egy szobába?

Saci
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007. Február 13. Kedd, 10:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

schatzi_!
Küldtem privit.
Nem kaptam tőled privit,lehet hogy nem adtál meg tárgyat a levélnek, akkor nem megy el.
Vissza az elejére
beutti
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 14. Szerda, 18:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Enci!
szeretnék érdeklődni lenne e hely ápr.1 től 1 ágyas szobában 1 lány részére?van e esély,hogy lesz addig? ha minden kötél szakad beköltöznék vki mellé de mindenképp kellene szállás.
előre is köszi
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007. Február 14. Szerda, 18:40    Hozzászólás témája: szoba Hozzászólás az előzmény idézésével

Egyágyast nem tudom garantálni, de lány mellé betudlak tenni kétágyasba.
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007. Február 14. Szerda, 19:16    Hozzászólás témája: schatzi_ Hozzászólás az előzmény idézésével

Küldtem freemailt sőt most a leveleim amiket küldtem neked, olvasottaknak tűnnek.
Vissza az elejére
Szilvi73
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 14. Szerda, 20:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Enci!

Küldtem privit, nem tudom, olvastad-e. Egy hétre mennék 10-12 fővel április-május tájékán, egy házat szeretnék kivenni - nem tudom, van-e még szabad?

Üdv,
Szilvi
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007. Február 15. Csütörtök, 7:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Szilvi!
Ha privát üzit irsz adj meg neki tárgyat, mert egyébként nem jön át.
Többet kellene tudnom a dologrol, milyen idősek és hány ember menne egy szobába?
Vissza az elejére
Szilvi73
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 16. Péntek, 19:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Enci írta:
Szia Szilvi!
Ha privát üzit irsz adj meg neki tárgyat, mert egyébként nem jön át.
Többet kellene tudnom a dologrol, milyen idősek és hány ember menne egy szobába?

Szia!
Átment a levelem? Tegnap újra írtam.
A lényeg, ha esetleg mégse sikerült volna: 10-12 fővel mennék április-május tájékán, egy egész házat szeretnék kivenni 1 hétre. Olyat, ahol rajtunk kívül nem lenne más (tréningre mennénk). Életkor: 19-28 év között, lányok.
Nyelviskolát is keresnék a közelben (legalábbis árak miatt jó lenne kalkulálni.)
Van szabad ház valamelyik hétre? Időpont még nincs véglegesítve nálunk, rugalmas.
Köszi!
Szilvi
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Olcsó kiadó szobák Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 28, 29, 30  Következő
13 / 30 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban