Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Piccadilly circus !
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... , 30, 31, 32  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Dumaparti, bármiről ami az eszedbe jut
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Január 15. Hétfő, 18:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kisjuhfej írta:
Hi Dani!

Mi ujsag londonba?

En Irorszagba mentem,Corkba,nagyon jo hely van munkam is meg szallasom is elég jo.

De jo neked Kishujfej! Cork rohadt jo hely, en teljesen bele vagyok esve! Szivesen elnek ott!! Eleg sok magyarral is talalkoztam.. gondolom Te is osszefutottal mar eggyel-kettovel..
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Január 16. Kedd, 22:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kisjuhfej, avnire, hadnagy!Stb. az ténleg úgy van, a tartózkodási helyem ismét Bp, olyan szinten lebetegedtem,hogy haza kellett jönnöm (felfázás, vesegyulladás-gyanú), észak-londonban voltam... hát Cork biztos élvezetesebb!

Nevető Zavarban levő Tessék írni ide beszámolót, stb! Hátha nekem is kedvet csináltok...odamenni.... bár láttam ír fickót úgy élni,hogy nállunk a nemzetiségi telepen se! Sokkolt
És irhatnátok a többi bevándorlóról is,hátha azzal tudnánk vicces storikat idepakolni....

Azért köszi a kedves érdeklődést! Nagyon boldog
Vissza az elejére
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Január 16. Kedd, 22:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Például arra gondolok,hogy afrok szeretnek olyan meleg(legalább 50 fokos) vizzel zuhanyozni,amitől mi simán megfőnénk... elég izgi volt igy elsőnap zuhanyozni az albiban!Akinemtudná,a hőfokot külön be kell állítani a bojleren, nem lehet utólag a kádban állva a csapon kikeverni... Vicces ) Viszont a csehekmeg minimumra állítjáka vizhőt, hogy nehogy má' hozzászokjunk! Laza
Vissza az elejére
Kisjuhfej
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 19. Péntek, 22:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hi!

Cork tenyleg jo hely,bar en londonba sose voltam tehat nem tudom osszehasonlitani. van mar 2 kontaktom,de allitolag olyan 400 magyar el itt.
Az ir emberek valoban nem az oltozkodesukröl hiresek,tobbseguk eleg topis,nemnagyon kovetik a divatot:)De segitokeszek,nem nevetik ki az embert ha nem tud valamit.Bar a minap hallgattam egy radiomusort amibe 2 ir piszkosul szidta a lengyeleket..mert elveszik a munkat...
A magyarokkal nincs probléma,sot ismerik az magyarorszagot eleg jol.

En meg csak 2 honapja vagyok itt,de sztem jo hely.
Vissza az elejére
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Január 19. Péntek, 22:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kisjuhfej írta:
Hi!

Cork tenyleg jo hely,bar en londonba sose voltam tehat nem tudom osszehasonlitani. van mar 2 kontaktom,de allitolag olyan 400 magyar el itt.
Az ir emberek valoban nem az oltozkodesukröl hiresek,tobbseguk eleg topis,nemnagyon kovetik a divatot:)De segitokeszek,nem nevetik ki az embert ha nem tud valamit.Bar a minap hallgattam egy radiomusort amibe 2 ir piszkosul szidta a lengyeleket..mert elveszik a munkat...
A magyarokkal nincs probléma,sot ismerik az magyarorszagot eleg jol.

En meg csak 2 honapja vagyok itt,de sztem jo hely.

Hat, lengyelekbol van eleg ott, az biztos. Dublin valami borzaszto, mini Lengyelorszag. Nem tulzok, de komolyan alig hallottam az embereket az utcan angolul beszelni, boltokban, pubokban, utcan, mindenhol a lengyel..

Nekem az tetszik Irorszagban, es tobbek kozott Corkban is, hogy olyan emberi, nem ert oda ez a gusztustalan fogyasztoi kultura. En birom, hogy olyan egyszeruen vannak feloltozve az emberek, idetlennek tartom a nagy flancolast.

Mit csinalsz kinn? Megcsokoltad mar a Blarney Stone-t?
Vissza az elejére
Kisjuhfej
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 19. Péntek, 23:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

En egy bonbonkeszito cegnel dolgozom,szeretem csinalni mostmar,hogy beletanultam Mosoly,ugy erzem elismerik a munkam.
Meg nem voltam a Stone-nal,de ismerem a helyet,egyszer jartam arrafele,de tervezem kesobb megnezni,meg a mizen headet is,talan tobb magyarral osszefogva olcson megusznank...

En ugy hallottam,hogy Dublin is nagyon jo hely.

Engem inkabb az allando eso zavart,de mar hozzaszoktam:)
Tenyleg olyan nyugodt orszag ez,sztem a vernyomasom nem emelkedik 100 fole,amig otthon minden beszelgetes politikaba torkollt es tiszta ideg voltam:)
Vissza az elejére
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Január 20. Szombat, 10:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kisjuhfej írta:
En egy bonbonkeszito cegnel dolgozom,szeretem csinalni mostmar,hogy beletanultam Mosoly,ugy erzem elismerik a munkam.
Meg nem voltam a Stone-nal,de ismerem a helyet,egyszer jartam arrafele,de tervezem kesobb megnezni,meg a mizen headet is,talan tobb magyarral osszefogva olcson megusznank...

En ugy hallottam,hogy Dublin is nagyon jo hely.

Engem inkabb az allando eso zavart,de mar hozzaszoktam:)
Tenyleg olyan nyugodt orszag ez,sztem a vernyomasom nem emelkedik 100 fole,amig otthon minden beszelgetes politikaba torkollt es tiszta ideg voltam:)

Ja, lehet, hogy nekem is ez a nyugalom hianyzik. Busszal egyebkent tok olcso kimenni Blarney-ba, vagy 5 euro oda-vissza.

Killarney-t se hagyd ki, majd ha jobb ido lesz. Nagyon kiraly volt, amikor ott voltam, egy csonakkal athajoztuk mind a 3 tavat, aztan a Gab of Dunloe-t meg vegiggyalogoltam 4 ismeretlen, de nagyon vicces franciaval, es a vegen egy osregi 1920as evekbeli kisbusszal szedtek fel minket es vittek be a varosba. Tok jo volt, komolyan mondom.
Vissza az elejére
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Január 21. Vasárnap, 23:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi srácok!!Remekvolt! feldobtatok! Nagyon boldog
Vissza az elejére
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Január 29. Hétfő, 20:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mi van gyerekek ?

Beindultatok minta : korabeli gőzgép ?! Nevető

Regards for Kacsintó
Vissza az elejére
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Február 4. Vasárnap, 22:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Frenky!! Ördögi vagy nagyon őrült poens,tricks,etc???? Mi a pálya??? vagy úgy vagy,mint karinthy Frigyes, hogy egész évben felírja az ötleteit, egy noteszba és év végén eldobja??? Inkább ide dobáld be őket!!!! Vicces
Vissza az elejére
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Február 5. Hétfő, 20:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tdaniel írta:
Frenky!! Ördögi vagy nagyon őrült poens,tricks,etc???? Mi a pálya??? vagy úgy vagy,mint karinthy Frigyes, hogy egész évben felírja az ötleteit, egy noteszba és év végén eldobja??? Inkább ide dobáld be őket!!!! Vicces

Wel"kam" !

Dani bake .... montam hogy nem hagylak cselben ! Kacsintó Mi van má ?!

Azt is montam hogy te leszel az első aki megtuggya ha nyitok egy humor her-old topikot somewhere Laza

De top szikret ...nem ám aztán elpofázod valakinek ..... maraggyon köztünk ha lehet ! ( na jó van nem a csajodra gondoltam ) Nevető

Nyitottam egy humor site-ot(t) ott soulj be valamit de ha nem legalább besay valamit Nevető

Küldöm privátba a link ....... komolyan ........ nem link ! Nevető

Öreg én ha felirnám egész évben ami bennem van ..... asszem az nem lenne kivés Nevető Karinty az nálam max a Gorkij fasorba lenne csak Nevető Dobá-lom öreg ...... nyugi van Nevető

Üdvözlettel : Max von Szidó Laza

Ui : Mi az a etc ???
Vissza az elejére
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Február 13. Kedd, 13:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hy! etc: et cetera =stb. ha már itt vagyok,azt talán érdemes még megjegyezni, hogy a (sic!) zárójeles kis szöveg sem vmi macskakergetés, hanem a sice=szószerint , tehát szószerinti idézetek után szokták kitenni, ha vmi eredetiben is olyan... Laza

Köszönöm frenky, megtartottad a szavad, megkaptam az infót! Vicces
Vissza az elejére
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Február 19. Hétfő, 21:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tdaniel írta:
Hy! etc: et cetera =stb. ha már itt vagyok,azt talán érdemes még megjegyezni, hogy a (sic!) zárójeles kis szöveg sem vmi macskakergetés, hanem a sice=szószerint , tehát szószerinti idézetek után szokták kitenni, ha vmi eredetiben is olyan... Laza

Köszönöm frenky, megtartottad a szavad, megkaptam az infót! Vicces

Oké Dani welcome for .
Vissza az elejére
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Március 1. Csütörtök, 19:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ide is beírom:eladták a malévet 200 millió Hu ft-ért! Más: hétvégén a koleszosokkal szállodai díjat akarnak fizettetni a terv szerint...

Aki nem látta videjón: gyurcsány beszél a mszp elnökké választásán.... ,,az országnak szüksége van rám." stb..... talán az urálon túli vmelyik néhai szovjet tagországra gondolhatott... merthogy a dolgozó népet nem kérdezte erről meg!Az fix.
Vissza az elejére
Klumpeduns
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Április 18. Szerda, 23:54    Hozzászólás témája: :) Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziiiaaaasztok!

Csak nosztalgiáztam és beköszönök nektek!
xxx
Pussz!
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Dumaparti, bármiről ami az eszedbe jut Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... , 30, 31, 32  Következő
31 / 32 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban