| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Garp Újonc

|
Elküldve: 2007. Február 1. Csütörtök, 10:00 Hozzászólás témája: |
|
|
Üdv!
Nem tud esetleg valaki a "vodás 2 sim ingyen" akicóhoz hasonlót?
Még itthon vagyok, csak kéne egy SIM, hogy be tudjak írni számot a cv-mbe.
Vagy ha akad valakinek fölösleges feltöltő kártyás sim, szívesen megvenném, csak működjön!
Köcce! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tdaniel Mester

Csatlakozott: Feb 13, 2006 Hozzászólások: 321 Tartózkodási hely: budapest
|
Elküldve: 2007. Február 4. Vasárnap, 22:27 Hozzászólás témája: |
|
|
Nekem a témoblájn-t ajánlották ,ahhoz vettem feltőltős kártyát, annak idején 1 napom ment el oxford streeten, telókeresésre... neten startlap-on nézzd meg angliai munka.lap.hu-t van ott vmi telefonos honlap!!!!! ez a fórum is fennt van! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
claudya21 Újonc

Csatlakozott: Jan 26, 2007 Hozzászólások: 11 Tartózkodási hely: Tiszaújváros
|
Elküldve: 2007. Március 25. Vasárnap, 18:46 Hozzászólás témája: |
|
|
Ezen a linken található pár jó akció, előfizetős tuti, kártyást még nem néztem rajta, de biztos van!!
http://www.mobilechooser.com/ |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
SeresL Újonc

|
Elküldve: 2007. Június 19. Kedd, 20:23 Hozzászólás témája: Mobil a legjobb feltetelekkel,magyarul |
|
|
Valts elofizeteses mobiltelefonra a kedvezobb percdijakert! Magyar nyelvu tajekoztatast es a legkedvezobb felteteleket biztositom.Ha Nyugat-London (w4-Chiswick) nincs
tul messze, hivj a reszletekert! Keresd Laszlot napkozben a 02089958907 szamon, este 07852687003 mobilszamon. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
delta2 Újonc

|
Elküldve: 2007. Július 29. Vasárnap, 10:46 Hozzászólás témája: Sim |
|
|
Sziasztok
Tudja-e valaki, hogy a kinti Vodafonos sim kártya működik -e magyarországon vásárolt vodafonos készülékben?
Előre is köszi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
vimo29 Újonc

Csatlakozott: Aug 02, 2007 Hozzászólások: 17 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2007. Augusztus 3. Péntek, 14:56 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!Engem az érdekelne h mennyiből tud kijönni 1 4fős család-2fnött+2gy-tehát kenyér,tej,stb. _________________ Mónika Vincze |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
papasgsm Újonc

Csatlakozott: Feb 01, 2008 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: siofok
|
Elküldve: 2008. Február 3. Vasárnap, 21:12 Hozzászólás témája: |
|
|
sziasztok!
abban érdeklődnék, hogy Angliában is vannak-e használttelefon üzletek, meg szervízek.
jelenleg mobiltelefon szervízeléssel foglalkozunk, kb. már 10éve, mostmár profi szinten..
én software-es dolgokat csinálok, haverom meg a hardveres dolgokban van otthon. megvannak a felszerelések, nekem kb. 600ezer Ft.-os felszerelésem van, amivel a legtöbb telefont tudom software-esen javítani hálózatfüggetleníteni, (garancia esetén visszazárni!), brandmentesíteni, h wap, meg mms menjen többi szolgáltatónál.
az lenne a kérdésem, hogy szerintetek tudnánk-e így ott jó munkát találni, lenne-e ránk kereslet. továbbá alkatrészek beszerzését is megtudjuk oldani jó árban, pl kijelzőcserénél.
már töb éve egy itthoni vállalkozónál dolgozunk, nagyon sok telefon megfordul nálunk. csak sajna mi aki megdolgozunk rendesen a telefonnal, mi csak egy hányadát kapjuk a szervizelésért, a többit az kapja, aki az ujját sem mozdítja érte
válaszaitokat előre is köszönöm, üdv!
András.
Legutóbb papasgsm szerkesztette (2008. Február 3. Vasárnap, 22:15), összesen 1 alkalommal |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tovi Mester

Csatlakozott: Aug 27, 2006 Hozzászólások: 363 Tartózkodási hely: Edgware
|
Elküldve: 2008. Február 3. Vasárnap, 21:22 Hozzászólás témája: |
|
|
papasgsm azt nem tudom, hogy mennyire érné meg az ilyen vállalkozás itt, de vedd figyelembe, hogy itt sokkal gyakrabban cserélik a mobiltelefont az emberek, valamint az összes utcasarki közértben ki lehet kódoltatni a mobilt, az indiai "szakik"-nak köszönhetően.
Állítólag ez teljesen legális itt.... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
papasgsm Újonc

Csatlakozott: Feb 01, 2008 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: siofok
|
Elküldve: 2008. Február 3. Vasárnap, 22:15 Hozzászólás témája: |
|
|
ja azt vágom, hogy legális..
jó lenne olyan üzletet találni, amelyiknek nincsen szervízháttere.
használt telefon üzletek vannak ott, mint itt mo-on? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tovi Mester

Csatlakozott: Aug 27, 2006 Hozzászólások: 363 Tartózkodási hely: Edgware
|
Elküldve: 2008. Február 3. Vasárnap, 22:24 Hozzászólás témája: |
|
|
| papasgsm írta: | ja azt vágom, hogy legális..
jó lenne olyan üzletet találni, amelyiknek nincsen szervízháttere.
használt telefon üzletek vannak ott, mint itt mo-on? |
Természetesen, rengeteg használt készüléket lehet venni, de ha jól láttam azok is inkább erős közép-felsőkategóriás cuccok.... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|