Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Mobilteflonok Angliában
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Dumaparti, bármiről ami az eszedbe jut
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Garp
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 1. Csütörtök, 10:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Üdv!

Nem tud esetleg valaki a "vodás 2 sim ingyen" akicóhoz hasonlót?
Még itthon vagyok, csak kéne egy SIM, hogy be tudjak írni számot a cv-mbe.
Vagy ha akad valakinek fölösleges feltöltő kártyás sim, szívesen megvenném, csak működjön!

Köcce!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Február 4. Vasárnap, 22:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem a témoblájn-t ajánlották Nagyon boldog ,ahhoz vettem feltőltős kártyát, annak idején 1 napom ment el oxford streeten, telókeresésre... neten startlap-on nézzd meg angliai munka.lap.hu-t van ott vmi telefonos honlap!!!!! Kacsintó ez a fórum is fennt van!
Vissza az elejére
claudya21
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 25. Vasárnap, 18:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ezen a linken található pár jó akció, előfizetős tuti, kártyást még nem néztem rajta, de biztos van!!

http://www.mobilechooser.com/
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
SeresL
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Június 19. Kedd, 20:23    Hozzászólás témája: Mobil a legjobb feltetelekkel,magyarul Hozzászólás az előzmény idézésével

Valts elofizeteses mobiltelefonra a kedvezobb percdijakert! Magyar nyelvu tajekoztatast es a legkedvezobb felteteleket biztositom.Ha Nyugat-London (w4-Chiswick) nincs
tul messze, hivj a reszletekert! Keresd Laszlot napkozben a 02089958907 szamon, este 07852687003 mobilszamon.
Vissza az elejére
delta2
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Július 29. Vasárnap, 10:46    Hozzászólás témája: Sim Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok

Tudja-e valaki, hogy a kinti Vodafonos sim kártya működik -e magyarországon vásárolt vodafonos készülékben?
Előre is köszi
Vissza az elejére
vimo29
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 3. Péntek, 14:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!Engem az érdekelne h mennyiből tud kijönni 1 4fős család-2fnött+2gy-tehát kenyér,tej,stb.
papasgsm
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Február 3. Vasárnap, 21:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok!
abban érdeklődnék, hogy Angliában is vannak-e használttelefon üzletek, meg szervízek.
jelenleg mobiltelefon szervízeléssel foglalkozunk, kb. már 10éve, mostmár profi szinten..
én software-es dolgokat csinálok, haverom meg a hardveres dolgokban van otthon. megvannak a felszerelések, nekem kb. 600ezer Ft.-os felszerelésem van, amivel a legtöbb telefont tudom software-esen javítani hálózatfüggetleníteni, (garancia esetén visszazárni!), brandmentesíteni, h wap, meg mms menjen többi szolgáltatónál.

az lenne a kérdésem, hogy szerintetek tudnánk-e így ott jó munkát találni, lenne-e ránk kereslet. továbbá alkatrészek beszerzését is megtudjuk oldani jó árban, pl kijelzőcserénél.

már töb éve egy itthoni vállalkozónál dolgozunk, nagyon sok telefon megfordul nálunk. csak sajna mi aki megdolgozunk rendesen a telefonnal, mi csak egy hányadát kapjuk a szervizelésért, a többit az kapja, aki az ujját sem mozdítja érte Szomorú

válaszaitokat előre is köszönöm, üdv!
András.

Legutóbb papasgsm szerkesztette (2008. Február 3. Vasárnap, 22:15), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Február 3. Vasárnap, 21:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

papasgsm azt nem tudom, hogy mennyire érné meg az ilyen vállalkozás itt, de vedd figyelembe, hogy itt sokkal gyakrabban cserélik a mobiltelefont az emberek, valamint az összes utcasarki közértben ki lehet kódoltatni a mobilt, az indiai "szakik"-nak köszönhetően.
Állítólag ez teljesen legális itt....
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
papasgsm
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Február 3. Vasárnap, 22:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ja azt vágom, hogy legális..
jó lenne olyan üzletet találni, amelyiknek nincsen szervízháttere.
használt telefon üzletek vannak ott, mint itt mo-on?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Február 3. Vasárnap, 22:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

papasgsm írta:
ja azt vágom, hogy legális..
jó lenne olyan üzletet találni, amelyiknek nincsen szervízháttere.
használt telefon üzletek vannak ott, mint itt mo-on?

Természetesen, rengeteg használt készüléket lehet venni, de ha jól láttam azok is inkább erős közép-felsőkategóriás cuccok....
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Dumaparti, bármiről ami az eszedbe jut Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5
5 / 5 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban