Londoni Magyarok
Keresés     
Tower Bridge
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - Azonnal beköltözhető szobák dél-Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Azonnal beköltözhető szobák dél-Londonban
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 27, 28, 29  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Olcsó kiadó szobák Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Babe45
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 25. Csütörtök, 22:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Enci!

Küldtem Neked priviben egy üzenetet, de nem tudom hogy meg is kaptad, mert nem jelzett vissza semmit.

Üdv, Babe
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007. Január 25. Csütörtök, 22:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem kaptam meg, szerintem a címsorban nem adtál meg témát. Akkor nem jön el.
Vissza az elejére
Babe45
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 25. Csütörtök, 22:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Elküldtem még egyszer.
Vissza az elejére
Trudika
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 26. Péntek, 9:53    Hozzászólás témája: kiadó szoba Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Enci!

Március 30-tól szeretnék Londonban szállást, először viszont csak érdeklődnék a Dél-Londonban, Croydonban kiadó magyar házakról, szobákról! Egyedül megyek ki, és minél olcsóbb szállást szeretnék, vagy single szobában, vagy franciaágyas szobában, de egy főre!
Mi van egy szobában? Fürdőszoba közös? Internet? TV?

Segítségedet előre is köszönöm! Ha tudsz, akkor légyszives válaszolj priviben, e-mail-ben (eszter.bardoczky@freemail.hu), vagy itt!

Üdv,

Trudika
Vissza az elejére
Tommy78
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 26. Péntek, 19:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Enci!

Küldtem én is privátot, már a múltkor is de gondolom nekem is azért nem ment el mert nem írtam a cím mezőbe semmit. Mosoly
Vissza az elejére
Juti
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 30. Kedd, 7:29    Hozzászólás témája: Szia Enci! Hozzászólás az előzmény idézésével

Február elején utazok Londonba! Az lenne a kérdésem, hogy van-e egyágyas kiadó szobátok?
A választ előre is köszönöm!

Üdv: Juti
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007. Január 30. Kedd, 8:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Egyágyas nincs.
Vissza az elejére
Juti
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 30. Kedd, 10:38    Hozzászólás témája: Szia Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi! De az lenne a kérdésem, hogy mikor lesz? Mert elég fontos lenne nekem! Olyan 1-2 héten belül?
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007. Január 30. Kedd, 12:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Egy ágyas nem várható, az mind tele van. Két és 3 ágyasban van helyem.
Vissza az elejére
Londonb0y
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Január 30. Kedd, 17:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

szia Enci,

irtam neked privit.

udv

Enci írta:
Egy ágyas nem várható, az mind tele van. Két és 3 ágyasban van helyem.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
suni
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 4. Vasárnap, 9:28    Hozzászólás témája: Re: Azonnal beköltözhető szobák dél-Londonban Hozzászólás az előzmény idézésével

[quote="Enci"]Azonnal beköltözhető tripla és dupla szobák kiadók, del-Londonban.
Tripla 55-60Ł/fő/hét.
Dupla 65-70Ł/hét/fő.Nincs plusz rezsi.
Szép kert, teljesen felszerelt konyha, internet, tv csatornák.
Igényes szép ház.Olcso nyelviskola a közelben.[/quote
]

Szia Enci!
Szeretnék 1 hét múlva Londonba menni dolgozni és először is lakás
érdekel.Szeretném tudni mit kell tennem,hogy mire kimegyek legyen hol laknom??
Köszönöm válaszod Mária
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007. Február 4. Vasárnap, 19:51    Hozzászólás témája: szoba Hozzászólás az előzmény idézésével

szia!
Tudok adni Neked szallast,adj egy telefonszamot felhivlak,az gyorsabb.Enci
Vissza az elejére
Csokkki
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 4. Vasárnap, 21:45    Hozzászólás témája: Szia Enci Hozzászólás az előzmény idézésével

Érdeklődnék a tripla szobák iránt csak egyedül vagyok az a baj, ha vannak ketten akik költség csökkentés céljából átmennének egy tripla szóbába annak felettéb örülnék köszönöm...
március végét céloztam meg dátum szerint, kérlek segíts.
Köszi : András
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
radika
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Február 4. Vasárnap, 22:18    Hozzászólás témája: Szállás Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Enci!

Londonba készülök április vége-májusban hosszabb kinttartózkodásra számítva és szeretnék szállást keresni. Olvastam a fórumokon, hogy "nálad" van időnként üresedés. Szeretném megkérdezni, hogy milyen szállásaid vannak és hol, illetve mennyiért? Honnan szerezhetek erről infót? Vagy tudnál nekem küldeni egy összefoglalót? Van esély arra, hogy legyen helyed a fenti időben? Csak egyedül mennék.

Köszönöm előre is a válaszodat. Ide is tudsz írni: radika@citromail.hu
Üdv,
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
pimpike
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 5. Hétfő, 14:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello Enci!

2007. március 12-én érkezem Londonba. Szállás érdekelne. Dupla, vagy sinlge szoba kb. 60-70 font/week áron. Küldj nekem pár lehetőséget árral, illetve címmel Légyszi'...

Előre is köszi

pimpike

Nagyon boldog
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Olcsó kiadó szobák Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 27, 28, 29  Következő
12 / 29 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban