Elküldve: 2007. Január 26. Péntek, 9:53 Hozzászólás témája: kiadó szoba
Szia Enci!
Március 30-tól szeretnék Londonban szállást, először viszont csak érdeklődnék a Dél-Londonban, Croydonban kiadó magyar házakról, szobákról! Egyedül megyek ki, és minél olcsóbb szállást szeretnék, vagy single szobában, vagy franciaágyas szobában, de egy főre!
Mi van egy szobában? Fürdőszoba közös? Internet? TV?
Segítségedet előre is köszönöm! Ha tudsz, akkor légyszives válaszolj priviben, e-mail-ben (eszter.bardoczky@freemail.hu), vagy itt!
Elküldve: 2007. Február 4. Vasárnap, 9:28 Hozzászólás témája: Re: Azonnal beköltözhető szobák dél-Londonban
[quote="Enci"]Azonnal beköltözhető tripla és dupla szobák kiadók, del-Londonban.
Tripla 55-60Ł/fő/hét.
Dupla 65-70Ł/hét/fő.Nincs plusz rezsi.
Szép kert, teljesen felszerelt konyha, internet, tv csatornák.
Igényes szép ház.Olcso nyelviskola a közelben.[/quote
]
Szia Enci!
Szeretnék 1 hét múlva Londonba menni dolgozni és először is lakás
érdekel.Szeretném tudni mit kell tennem,hogy mire kimegyek legyen hol laknom??
Köszönöm válaszod Mária
Csatlakozott: Feb 04, 2007 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Ajka
Elküldve: 2007. Február 4. Vasárnap, 21:45 Hozzászólás témája: Szia Enci
Érdeklődnék a tripla szobák iránt csak egyedül vagyok az a baj, ha vannak ketten akik költség csökkentés céljából átmennének egy tripla szóbába annak felettéb örülnék köszönöm...
március végét céloztam meg dátum szerint, kérlek segíts.
Köszi : András
Csatlakozott: Jan 05, 2007 Hozzászólások: 86 Tartózkodási hely: London
Elküldve: 2007. Február 4. Vasárnap, 22:18 Hozzászólás témája: Szállás
Szia Enci!
Londonba készülök április vége-májusban hosszabb kinttartózkodásra számítva és szeretnék szállást keresni. Olvastam a fórumokon, hogy "nálad" van időnként üresedés. Szeretném megkérdezni, hogy milyen szállásaid vannak és hol, illetve mennyiért? Honnan szerezhetek erről infót? Vagy tudnál nekem küldeni egy összefoglalót? Van esély arra, hogy legyen helyed a fenti időben? Csak egyedül mennék.
Elküldve: 2007. Február 5. Hétfő, 14:55 Hozzászólás témája:
Hello Enci!
2007. március 12-én érkezem Londonba. Szállás érdekelne. Dupla, vagy sinlge szoba kb. 60-70 font/week áron. Küldj nekem pár lehetőséget árral, illetve címmel Légyszi'...
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban