| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Akarsz cahtelni is? |
| Igen. |
|
75% |
[ 18 ] |
| Nem. |
|
12% |
[ 3 ] |
| Nem tudom... |
|
4% |
[ 1 ] |
| Mi az a "chat"? |
|
8% |
[ 2 ] |
|
| Összes szavazat : 24 |
|
| Szerző |
Üzenet |
hadnagy Mester

Csatlakozott: Feb 24, 2006 Hozzászólások: 310 Tartózkodási hely: Nottingham
|
Elküldve: 2007. Január 22. Hétfő, 13:06 Hozzászólás témája: .. |
|
|
A környéke az kb milyen távolságig érvényes?
Esetleg csinos, fiatal és független hölgy(ek) kevéért még egy költözködést is fontolóra veszek.  _________________ "- Engem egy ilyen kis hadnagyocska, mint maga, nem tud megijeszteni.
- Voltam én már százados is fiacskám. Csak egyszer egy ilyen takonypócot, mint te, úgy vágtam szájon, hogy kiesett három foga és ezért lefokoztak." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
rohamka Haladó

Csatlakozott: Jan 09, 2007 Hozzászólások: 30 Tartózkodási hely: Slough
|
Elküldve: 2007. Január 22. Hétfő, 20:19 Hozzászólás témája: Re: .. |
|
|
| hadnagy írta: | A környéke az kb milyen távolságig érvényes?
Esetleg csinos, fiatal és független hölgy(ek) kevéért még egy költözködést is fontolóra veszek.  |
csinos független hölgy esetében én is odaköltöznék...nekem még csak át se kell cuccolnom mert csak most megyek ki csütörtökön..  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hadnagy Mester

|
Elküldve: 2007. Január 22. Hétfő, 21:46 Hozzászólás témája: .. |
|
|
Rohamka, ha másért nem, hát a Stonehenge miatt érdemes megfontolnod a dolgot.  _________________ "- Engem egy ilyen kis hadnagyocska, mint maga, nem tud megijeszteni.
- Voltam én már százados is fiacskám. Csak egyszer egy ilyen takonypócot, mint te, úgy vágtam szájon, hogy kiesett három foga és ezért lefokoztak." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
rohamka Haladó

|
Elküldve: 2007. Január 23. Kedd, 16:57 Hozzászólás témája: |
|
|
nahh csütörtökön repülök....amúgy Slough-ba leszek...
Létezik amúgy az hogy ma 40000-t kértek egy fapados repülőjegyre(one way) Londonba?kicsit sokallom..... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hadnagy Mester

|
Elküldve: 2007. Január 23. Kedd, 18:33 Hozzászólás témája: .. |
|
|
Az olcsó repülés titka, hogy minél hamarabb vedd meg a jegyet. 2 hónappal ezelőtt ugyanezt a jegyet kb a harmadáért kaptad volna meg.
Ugyanakkor nem akarlak elkeseríteni, de éppen most nézem a MALÉV honlapját és a csütörtök esti gépre még mindíg lehet 29000HUF-rt foglalni... _________________ "- Engem egy ilyen kis hadnagyocska, mint maga, nem tud megijeszteni.
|
| Vissza az elejére |
|
 |
rohamka Haladó

|
Elküldve: 2007. Január 23. Kedd, 21:05 Hozzászólás témája: |
|
|
| és azt hogy kell nézni...meg ez átszállásos vagy közvetlen?és az illeték meg ilyenek benne vannak? amúgy én a sármelléki reptéren néztem a 40000 forintot.... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
rohamka Haladó

|
Elküldve: 2007. Január 23. Kedd, 21:08 Hozzászólás témája: |
|
|
| hadnagy: Slough milyen messze van tőled?jahh más: a kint levő ismerőseim mind cigit meg piát akarnak velem kivitetni...azt mondták ha nem a kézi poggyászba teszem akkor úgyse nézik meg hogy mennyit viszek ki?ez igaz? és mi van ha mégis észreveszik hogy több a kelleténél? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hadnagy Mester

|
Elküldve: 2007. Január 23. Kedd, 21:18 Hozzászólás témája: .. |
|
|
A MALÉV-nál és a hasonló nagy társaságoknál minden járulékos költség benne van a jegyárban.
Úgy tudom alkoholt is és dohányárút is korlátozások nélkül hozhatsz, feltéve, ha nem éri el a kereskedelmi mennyiséget.
Slough olyan laza 70-80 mérföld lehet. Akkor már Salisbury jóval közelebb van.  _________________ "- Engem egy ilyen kis hadnagyocska, mint maga, nem tud megijeszteni.
|
| Vissza az elejére |
|
 |
rohamka Haladó

|
Elküldve: 2007. Január 23. Kedd, 21:26 Hozzászólás témája: |
|
|
akkor nem reptetünk sárkányt...?!
és ezt a malévet hol nézted pontosan?
elvileg itt fogok dolgozni ha minden összejön.. :
http://www.trade-sales.co.uk/
hakllottál már róla? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hadnagy Mester

|
Elküldve: 2007. Január 23. Kedd, 21:44 Hozzászólás témája: |
|
|
Ez a MALÁV aktuális ajánlata: http://booking.malev.com/BookingSite/Select/BestBuySimple.aspx .
De máris változott, kb 2 óra alatt és most 76000 a legolcsóbb. Úgyhogy nem könnyű beletalálni.
A sárkányozást meg azért nem lehetetlen megoldani.  _________________ "- Engem egy ilyen kis hadnagyocska, mint maga, nem tud megijeszteni.
|
| Vissza az elejére |
|
 |
rohamka Haladó

|
Elküldve: 2007. Január 23. Kedd, 22:00 Hozzászólás témája: |
|
|
| nem, vagyok semmi jónak/rossznak az elrontója.... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hadnagy Mester

|
Elküldve: 2007. Január 29. Hétfő, 17:53 Hozzászólás témája: .. |
|
|
Enci,még a hétvége előtt priviztem neked... Megkaptad, vagy elakadt valahol félúton?  _________________ "- Engem egy ilyen kis hadnagyocska, mint maga, nem tud megijeszteni.
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Angel Újonc

|
Elküldve: 2007. Február 1. Csütörtök, 16:44 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Új életet kezdtem.Regisztráltam közétek.
Ami itthon körülöttem van,lassan olyan mint a holt láp a gyűrűk urában.
Igaz,itt nem világitanak az emberek.Még.
De ami késik,az jön.
Szóval gondoltam bekukkantok,ha nem dobtok ki,mert itt nincs kihez szólnom és vmikor szeretnék majd kimenni.Nem árt a rengeteg infó,amit idáig olvastam.
Gondoltam rád hadnagy mert egész jó kis szél van erre.Bár nem tudnál vele mit kezdeni mert az embereket is elfújja.Max.kapaszkodsz és élvezed a repülést.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hadnagy Mester

|
Elküldve: 2007. Február 1. Csütörtök, 19:03 Hozzászólás témája: .. |
|
|
Engem még igazán izmos szelek sem igen tudnának megreptetni, mivel exra nehezéket viselek.
De ha mégis, hát tényleg élvezném a repülést.
Viszont a másik témádhoz a masszázshoz (igaz nem itt hoztad fel) hozzá tudnék szólni, mivel én is szakmabeli vagyok, közel 20 év tapasztalattal a hátam mögött... _________________ "- Engem egy ilyen kis hadnagyocska, mint maga, nem tud megijeszteni.
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Angel Újonc

|
Elküldve: 2007. Február 1. Csütörtök, 19:55 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia hadnagy!
Ha tényleg tudsz hozzá szólni,én már most szeretlek téged!
Elnézem azt is,ha letörsz vele. Bár ma nem csüggedek könnyen,éppen most végeztem kettő egész darab vendéggel és jönni akarnak jövhéten is.
Éljen!Éljen!
Gyüjtögetek. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|