Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

NI number

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
script
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 22. Hétfő, 20:41    Hozzászólás témája: NI number Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok mostmar masfel oraja olvasom a forumot szinte kimerithetetlen adat tarnak bizsonyul,olvastam adozasrol, atveresrol, egyebekrol.

Ami engem erdekelne jelenleg, hogy a bankszamla nyitast azt talan eltudom intezni,viszont voltam ma a social security office-ban ma ahol ha jol ertettem csak akkor tudnak neken NI szamot adni ha mar van egy munkaltato, aki hajlando foglalkoztatni. Lehetseges ez/jol ertettem?/

Ugyanis a fejvadasz cegek szamszerint 6-ot meglatogattam ma mind aztkertek,hogy legyen elobb NI-szamom aztan ok majd szivesen keresnek nekem allast.Szoval nemertem vagy a fejvadasz alulkepzett vagy en nem ertettem a social security office ban mit mondtak.

mert ugye kezd ezis 22 csapdara emlekeztetni a lakhelyed csak bank statement vagy mas hivatalos papirral tudod igazolni de ezen papirok beszerzesenek alapkovetelmenye az amire kell./remelem ertheto voltam/Mosoly

/felre ertesek elkerulesevegett Mosoly 4 napja bagyok az egyesult
kiralysagban /helyben keresem a munkat:-) csak hogy egyertelmu legyen a dolog.

A hozza szolasokat elorre is koszonom:-)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
boreger
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 25. Vasárnap, 0:13    Hozzászólás témája: Re: NI number Hozzászólás az előzmény idézésével

script írta:

ha jol ertettem csak akkor tudnak neken NI szamot adni ha mar van egy munkaltato, aki hajlando foglalkoztatni. Lehetseges ez/jol ertettem?/

Igen, jól értetted Mosoly

script írta:

Ugyanis a fejvadasz cegek szamszerint 6-ot meglatogattam ma mind aztkertek,hogy legyen elobb NI-szamom aztan ok majd szivesen keresnek nekem allast.Szoval nemertem vagy a fejvadasz alulkepzett vagy en nem ertettem a social security office ban mit mondtak.

A fejvadásznál van a bibi, nekem is ezt mondták az első munkahelyen ahova beajánlott egy ismerősöm, és megadták a címüket meg adatokat amik kellettek, hogy majd ha megvan a számom, akkor mehetek felvételizni. Az interjún viszont megmondták, hogy fordítva, a munkáltató nem kérheti a számot a felvételkor, mert azt csak akkor kaphatok, ha van munkahelyem. És adtak egy papírt is, amiben ezt szép hivatalosan leírták, hogy ezt lobogtassam, ha valaki belémköt Mosoly
A jelenlegi munkahelyem (és két fejvadász cég ahol voltam) egyébként meagasról tesz az NI-számomra Nagyon boldog ,ami még mindig nincs (mert lusta dög vagyok elintézni, pedig már kellene Nagyon boldog ) .
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban