| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
radika Haladó

Csatlakozott: Jan 05, 2007 Hozzászólások: 86 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2007. Január 16. Kedd, 13:48 Hozzászólás témája: Re: .. |
|
|
| Artin írta: | | radika írta: |
Köszike mégegyszer! Úgy tűnik, hogy a kapcsolatommal van valami. Majd egy másik gépről fogom megpróbálni. Mindenesetre a tippet is és az IE segítséget is köszi! |
Tuzfalad van? Kapcsold ki, es ugy probald betolteni a honlapot. |
Köszi a tippet, de tegnap már megoldottam egy másik gépen.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
radika Haladó

|
Elküldve: 2007. Január 16. Kedd, 13:51 Hozzászólás témája: |
|
|
Köszi! Ezt is megnéztem. Nagyon jók!
Szerencsére a magyar tolmács nem fog kelleni, mert 2 évig napi 8-10 órában dolgoztam angolokkal és amerikaiakkal. Tudom, hogy ettől még lehet problémám, mert a helyi kiejtés meg szóhasználat mindig ad lehetőséget a tanulásra (ezért is szeretnék kimenni), de remélem, hogy az alapokat meg fogom érteni.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
cytina Mester

Csatlakozott: Oct 28, 2006 Hozzászólások: 101 Tartózkodási hely: Beckenham
|
Elküldve: 2007. Január 18. Csütörtök, 1:13 Hozzászólás témája: |
|
|
Hello!
Lenne egy aupair munka egy nagyon kedves csaladnal! Kezdes minnel hamarabb!!!
2 kislany van, 9 es 12 evesek, az anyuka egyedulallo, van 2 cica is. Epsomban laknak, del Londonban! Angolbol eleg alapszint.
Heti £60/25 ora + 1-3 babysitting es ebben mar benne van a vasalas es takaritas!
Keresd Vivient: 07929797958 vagy +447929797958. Irhatsz emailt is: vivreflex@hotmail.com! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Emi72 Újonc

|
Elküldve: 2007. Január 22. Hétfő, 8:11 Hozzászólás témája: |
|
|
Szisztok! Olvastam a hírdetést de én nem értem ezt a részt, hogy heti 25 óra meló és 60 pound? Ez munkaidőben kevés,ha jól értelmezem a dolgot. Persze anyagikban is. Az is lehet , hogy valamit nagyon nem jól néztem. Ha az ember ilyen nagy lépésre szánja el magát, hogy külföldre megy dolgozni, akkor dolgozni megy nem üdülni. Ha valamit nem jól értelmeztem, bocsi és javítsatok ki  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2007. Január 22. Hétfő, 9:28 Hozzászólás témája: |
|
|
Ez egy teljesen normális fizetés au-pairnek.
Ott laksz a családnál, tehát szállásra, kajára nem kell költened.
A nyelvet közben tanulod.
Au-pairnak nem a meggazdagodásért megy az ember hamem , hogy nyelvet tanuljon.
Az én au-pairom heti 70 fontot keres, de gyakorlatilag heti 70-et félre is rak.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Emi72 Újonc

|
Elküldve: 2007. Január 22. Hétfő, 19:02 Hozzászólás témája: |
|
|
Köszi az infót. Ebből látszik, hogy jobb előbb tájélozódni mint fejest ugrani valamibe amit nem is ismerünk. Egyébként mi az a munkalehetőség amivel az ember kereshet is.Természetesen e munkacsoport köré gondoltam. Egyébként kereskedelmi végzettségem van, a nyelvet gőzerővel tanulom.Elég jól haladok( ha nem hangzok tú majomnak)l  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
cytina Mester

Csatlakozott: Oct 28, 2006 Hozzászólások: 101 Tartózkodási hely: Beckenham
|
Elküldve: 2007. Január 24. Szerda, 2:43 Hozzászólás témája: |
|
|
Hello!
Au pair kerestetik egy nagyon kedves csaladnal Greenfordban!
Nyelv: alap, kezdes 2 het mulva!
Amit tudnod kell:
full time
3 gyerek: 3.5 eves kislany es 2 2.5 eves kisfiu
vezetni kell
takaritas, vasalas nincs
£100/het.
Oneletrajzokat: etiennelorna@yahoo.com |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
radika Haladó

|
Elküldve: 2007. Január 24. Szerda, 11:14 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Április-május környékén mennék ki au-pairnak. Van olyan, aki akkor fejezné be a kinttartózkodását és keres maga helyett másikat? Megköszönöm, ha ide írna egy rövid levelet:
radika@citromail.hu
Üdv Mindenkinek! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
fable Újonc

|
Elküldve: 2007. Január 31. Szerda, 17:45 Hozzászólás témája: mellékjövedelem! |
|
|
Egyszerüen gyorsan és viszonylag könnyen juthatsz mellékjövedelemhez,ha már kint élsz és van munkád!
Elsősorban CSALÁDOKNÁL(nanny,babysitter,au-pair stb),boltban,étteremben,gyorsétteremben illetve egyéb kereskedelmi egysében szórakozóhelyen dolgozóknak.Angol nyelvtudás elengedhetetlen. Írj emailt vagy hívj.reggel 8-tol este -ig.(Joco) _________________ Tel:07809300164
e-mail:fableroom@hotmail.com |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2007. Február 20. Kedd, 16:43 Hozzászólás témája: |
|
|
barstaff
sziasztok!azonnali kezdessel gyakorlott cocktail felszolgalo es bartender szukseges central londonban egy barban!!!!akit erdekel irjon:versits@freemail.hu vagy hivjon 07849562504 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2007. Február 20. Kedd, 16:44 Hozzászólás témája: |
|
|
Au-Pair allas azonnal STONELEIGH-ben
Londonban /6-os zona Stoneleigh/ (vonattal 30 perc a kozpont) angol csalad keres bentlakassal azonalli kezdessel au-pairt, lehetoleg lanyt. 2 kisfiu van 4 es 6 evesek. Munka: gyerekeket suliba vinni-hozni, vacsit kesziteni, es neha porszivozni. Az au-pairnek vannak szabad hetei mivel anyuka mentos es nem dolgozik minden heten. Termeszetesen a szabad heteket is fizetik. Penz: heti 65 font Akit erdekel bovebb info, az felveheti a kapcsolatot az anyukaval a kovetkezo email cimen (tehat angolul irj) fiona.scarlett1@ntlworld.com Ja es ingyenes nyelvsulira van lehetoseg a helyi egyetemen. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Suko Újonc

|
Elküldve: 2007. Február 28. Szerda, 12:18 Hozzászólás témája: |
|
|
| Sziasztok. Mitgondoltok mijengyorsan lehetne munkat talalni Londonban angolnyelvtudasal es Kanadai munkagyakorlatal? Barmierdekel amihez nemkel magasfoku iskolaivegzetseg. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
WinneTWO Mester

Csatlakozott: Feb 01, 2007 Hozzászólások: 137 Tartózkodási hely: Wimbledon Park
|
Elküldve: 2007. Február 28. Szerda, 17:09 Hozzászólás témája: |
|
|
| Suko írta: | | Sziasztok. Mitgondoltok mijengyorsan lehetne munkat talalni Londonban angolnyelvtudasal es Kanadai munkagyakorlatal? Barmierdekel amihez nemkel magasfoku iskolaivegzetseg. |
En nem tudom, de ha olyan jol tudsz angolul is mint magyarul, akkor meglehet sokaig fog tartani... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
laci05 Újonc

|
Elküldve: 2007. Március 8. Csütörtök, 19:37 Hozzászólás témája: munka |
|
|
Sziasztok!
Keresek 1 cukraszt es 1 utcai arust.
Szukseges a cukrasznal: alapfoku angol, tobb eves magyarorszagi cukrasz gyakorlat.
Arusnal: kozepszintu angol es angliai utcai arusitasi gyakorlat.
(a gyakorlatok ellenorizve lesznek)
Kernem a jelentkezeseket a : laantonioto@hotmail.com -ra kuldjetek.
Koszi! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Aliz79 Újonc

|
Elküldve: 2007. Március 16. Péntek, 0:30 Hozzászólás témája: |
|
|
WinneTwo:
Állások:
Egy komuvest es egy kerteszetben jartas szemelyt keresek eszak Londonba, akar jovo heti kezdessel. Este 8-ig hivhattok!Gabor-07815814764
We are currently looking for a receptionist in a 4* hotel in the heart of London. Experience is not necessary, full training provided. Salary: £11500pa for the probational period (1st three months) after that £12000. If you are interested please give me a call on 07940929054 (leave a message I might be working) or send you CV with a covering letter to farkasvanda@yahoo.co.uk.
Aliz79 _________________ Az életben az a szép, hogy bármi megtörténhet.
A szar, hogy meg is történik. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|