Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 




globalstravelagency
Ugrás oldalra Előző  1, 2
 
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
kelberci
Újonc
Újonc


Csatlakozott: May 22, 2010
Hozzászólások: 1

HozzászólásElküldve: 2010. Máj 22. Szombat, 12:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én is szerettem volna kimenni Londonba aupairkedni és nekem is hasonló levelek érkeztek.
Így kicsit elment a kedvem,még meggondolom.

Nagyon kamu:
Allen Dave
+447031938769
www.daveallen.net
37 Fleming Wayunstarred
Crayford, Bexley, London SE28 8NS
UNITED KINGDOM
Yahoo IM : h.joanne
Skype IM : h.joanne
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Encsee84
Újonc
Újonc


Csatlakozott: Jun 23, 2010
Hozzászólások: 1

HozzászólásElküldve: 2010. Június 23. Szerda, 15:12    Hozzászólás témája: Allan Dave, Allan /John Nicols kamu Hozzászólás az előzmény idézésével

kelberci írta:
Én is szerettem volna kimenni Londonba aupairkedni és nekem is hasonló levelek érkeztek.
Így kicsit elment a kedvem,még meggondolom.

Nagyon kamu:
Allen Dave
+447031938769
www.daveallen.net
37 Fleming Wayunstarred
Crayford, Bexley, London SE28 8NS
UNITED KINGDOM
Yahoo IM : h.joanne
Skype IM : h.joanne


Sziasztok!
Most készülök kimennni Angliába Aupairkedni...Én is kaptam ilyen leveleket és miután beírtam google-be a telefonszámok közül az egyiket, találtam egy angol fórumot, ahol az említett személyek kamujáról folyik eszmecsere...
Egyébként én nem is válaszoltam az első levelére, de aztán küldte a következőt...hát ennyire kellenék?:Dja és elküldte rögtöna szerződést is amelybe nmár heti 450 fontot ígér + vállalja a az angol kurzus fedezését, ja és még más kurzusra is elmehetek azt is fedezi....
hmm igen kecsegtető
de rólam nem kérdezett semmit
márpedig szerintem én nem bíznám a gyerekeimet olyanra, akiről nem tudok semmit
ja és elirányított egy utazási irodához, akik 650 fontért elintézik a munkaválllalási engedélyemet és a repülőjegyet (megjegyzem ha valaki kimegy aupairkedni nincs is szükség engedélyre, mert EU-s állampolgárok vagyunk)...
és még folytathatnám, ....


de szerencsére vannak rendes családok is, persze ők nem ígérnek csillagokat az égről, de nagyon kedvesek...most egy Wales-i családdal vettem fel a kapcsolatot készül valaki arrafelé?
Sok sikert nektek!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Helianctus
Újonc
Újonc


Csatlakozott: Jul 21, 2010
Hozzászólások: 1

HozzászólásElküldve: 2010. Július 21. Szerda, 19:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Én is hasonlóképp jártam. Elsőre kaptam egy kedves túlontúl is kedves invitálást, egy filmbe illő idili család fotóival. Sajnos válaszoltam neki. Majd azonnal érkezett az ő válasza, hogy kivel kell felvennem a kapcsolatot (globalstravelagency@rocketmail.com), és telefonszámok minden mennyiségben: +447031984772,+447031982733,+447031938769


Allen Dave
+447031938769
www.daveallen.net
37 Fleming Wayunstarred
Crayford, Bexley, London SE28 8NS
UNITED KINGDOM
Yahoo IM : h.joanne
Skype IM : h.joanne

[/b][/i]
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
syllovet
Újonc
Újonc


Csatlakozott: Jul 26, 2010
Hozzászólások: 1

HozzászólásElküldve: 2010. Július 26. Hétfő, 8:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Kérlek, hallgassatok végig, mindenképpen.
Én egy 19 éves lány vagyok, aki szintén au paier szeretne lenni.
Nagyon vigyázzatok kinek mit írtok vissza.
1 lépésként, senkinek se utaljatok összeget. Akár mit is ígérnek.

Velem is felvette a mai napon ALLEN DAVE a kapcsolatot, írt egy hosszú levelet, melyben minden szépet leír, de hol a valóság benne, hát sehol.

Júniusban egy másik család jelentkezett, akiknek a neve KURT DARREN, ők is adtak nekem egy mail címet, ami egy ügynökség mail címe, kérlek ami „Travels Agency”-s ne reagáljatok rá, az egy becsapás, több száz fontal akarnak lehúzni, én sajnos beleugrottam és elbuktam 900 fontot, ami 320.000 ft. Most épp rendőrségi ügy megy belőle.
A másik nagy buktató, ami feltűnő, hogy a család, maximum: heti 120-150fontot fizetnek, ami ennél jóval nagyobb összeg az egy becsapás.
Ezekre az email címekre semmiképpen ne reagáljatok:
(kurtdarren88@yahoo.co.uk
admin@tptagency.info
h.joanne@yahoo.com
globalstravelagency@rocketmail.com)
Ők egy szélhámos bűnügyi banda, akik már sok ezer embert átveretek.

Ha rám hallgattok, csak magyar ügynökségen keresztül keressetek családokat. Az nem átverés. Nagyon kedves oldalakat lehet találni.

Remélem segítettem nektek.

Üdv.
C.B.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
fables
Újonc
Újonc


Csatlakozott: Oct 28, 2010
Hozzászólások: 1

HozzászólásElküldve: 2010. Október 28. Csütörtök, 20:01    Hozzászólás témája: VIGYÁZZATOK, CSALÓ!!!! (WARNING, CHEATER!!!) Hozzászólás az előzmény idézésével

Szintén kamu, ma kaptam a levelet. Ne válaszoljatok rá, csalók!!
(I just get this email today about an aupair job. Don't answer to it, they are cheaters!) lukas.darren@yahoo.com aupair.admin@tptagency.info

Még a fáradtságot sem vették, hogy a levél végén átírják a nevet Kurt Darren -ről Lukas Darren -re.
Remélem, hogy hamar lebuknak és nem csapnak be több embert.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
csabapeterkonya
Haladó
Haladó


Csatlakozott: Oct 01, 2008
Hozzászólások: 56

HozzászólásElküldve: 2010. Október 31. Vasárnap, 14:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az elobbi Crayford-i cimhez annyit: SE28 nem lehet az iranyitoszama, az SE28 londoni belso iranyitoszam, Crayford pedig mindig DA1, tulkeppen nem is londonban van, hanem Dartford, Kent.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Tovi
Guru
Guru


Csatlakozott: Aug 27, 2006
Hozzászólások: 1452
Tartózkodási hely: Edgware

HozzászólásElküldve: 2010. Október 31. Vasárnap, 17:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

csabapeterkonya írta:
Az elobbi Crayford-i cimhez annyit: SE28 nem lehet az iranyitoszama, az SE28 londoni belso iranyitoszam, Crayford pedig mindig DA1, tulkeppen nem is londonban van, hanem Dartford, Kent.


Nem egeszen, nezd meg ezt a lakashirdetest, es ott a see on map funkciot. Az a resz SE28.....

http://www.zoopla.co.uk/property/44-fleming-way/london/se28-8ns/21248051
_________________
A vér nem válik VAZZE!™
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
csabapeterkonya
Haladó
Haladó


Csatlakozott: Oct 01, 2008
Hozzászólások: 56

HozzászólásElküldve: 2010. November 1. Hétfő, 1:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nos, meg tudod-e mondani, miert szerepel a cimben Crayford, aminek DA1 az iranyitoszama?

http://maps.google.co.uk/?q=Crayford,%20Greater%20London
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
csabapeterkonya
Haladó
Haladó


Csatlakozott: Oct 01, 2008
Hozzászólások: 56

HozzászólásElküldve: 2010. November 1. Hétfő, 1:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Egyebkent azt irtam, "az elobbi Crayford-i cimhez annyit..." ergo azt allitottam, hogy a cim nem lehet Crayfordhoz tartozo. Akkor meg mi az, amit rosszul mondtam? Csak egy joindulatu megjegyzest tettem a cim ellentmondasossagara vonatkozoan.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Tovi
Guru
Guru


Csatlakozott: Aug 27, 2006
Hozzászólások: 1452
Tartózkodási hely: Edgware

HozzászólásElküldve: 2010. November 1. Hétfő, 10:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

csabapeterkonya írta:
Egyebkent azt irtam, "az elobbi Crayford-i cimhez annyit..." ergo azt allitottam, hogy a cim nem lehet Crayfordhoz tartozo. Akkor meg mi az, amit rosszul mondtam? Csak egy joindulatu megjegyzest tettem a cim ellentmondasossagara vonatkozoan.


Valoszinuleg meg crayford kozigazgatasahoz tartozik az a resz, ott van a kozeleben. Attol meg siman lehet SE az iranyitoszama.

En Edgware-ben lakok cim szerint, holott a varos maga igen messze van tole, a terkep alapjan ez Colindale. Es az iranyitoszam is ketfele van, pont a mi hazunknal valtozik, az enyem HA8, a szomszed haze NW.....
_________________
A vér nem válik VAZZE!™
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
Tovi
Guru
Guru


Csatlakozott: Aug 27, 2006
Hozzászólások: 1452
Tartózkodási hely: Edgware

HozzászólásElküldve: 2010. November 1. Hétfő, 10:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ehh, nincs szerkeszt gombom mar megint......


A lenyeg hogy Edgware HA8 iranyitoszamu, de tartozik hozza igen sok NW4 iranyitoszamu terulet.
_________________
A vér nem válik VAZZE!™
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2
2 / 2 oldal

 
Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group